Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock events.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
Kalandsor
azonosítója
205

Az eltűnt levelek

Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
A kocsmai plakát


ID: 3163

Házfelújítás


A nyár eleje a legjobb alkalom a házfelújításra. Így hát úgy döntesz, egy kicsit megszépíted a lakásod, kifested a konyhát, átrendezed a bútorokat. A legjobb a piszkos munkával kezdeni, nem? Lebontod a nappali és konyha közötti falat, hiszen szeretnéd, ha nagyobb helyed lenne a vendégeknek. Amikor lebontod a falat egy kartondobozt találsz, benne poros üvegekkel. Az üvegekben összevágott és feltekert papírfecniket találsz.Mentsd meg a kocsmát 2. rész


Szint 39


2 A levél első darabja
2 A levél második darabja
2 A levél harmadik darabja
2 A levél negyedik darabja


2 A levél első darabja
2 A levél második darabja
2 A levél harmadik darabja
2 A levél negyedik darabja
1 Kalapács
1 Fűrész
30 Szögek

Egész nap próbáltad a papírdaraokat összeilleszteni. Úgy tűnik, ezek a levelek évekkel ezelőttről valók. Érdemes lenne egy olyan barátodnak megmutatni, aki jól ismeri a város történetét. És ki ismerné jobban a történelmét, mint a városi kocsma csaposa?

600 Tapasztalati pont

Henry
ID: 3164
Nézd mit találtam Nagyon óvatosan visszateszed a leveleket a dobozba és a kocsmába mész, hogy megmutasd őket Henrynek. Szervusz, barátom! Hallottam, hogy felújítod a házad! Hogy haladsz? Gondolom nagyon éhes lehetsz ilyen kemény munka után. Ó, találtál valamit? Had nézzem! Henry óvatosan szemügyre veszi a papírdarabokat, majd egy pillanatra eltűnik. Mikor visszatér, ragasztót tart a kezében. Szerintem nagyon régi leveleket találtál. Háborús időkból valónak tűnnek... talán. A háború nem csak a nemzet történelmének része, de az embereké is. Amit találtál, talán még egy múzeumban is jó helye lenne. A problémák, amikkel a kerítés két oldalán álló katonák és önkéntesek találkoztak, nagyon hasonlók voltak... Például ez is...


2 A levél első darabja
2 A levél második darabja
2 A levél harmadik darabja
2 A levél negyedik darabja
Elveszed a levelet Henry kezéből és olvasni kezdesz: "Drága Eleonore, Kérlek, mondd meg anyámnak, hogy szeretem és hamarosan hazatérek. Tudom, hogy nehezen tud megbocsájtani, amiért szó nélkül az éjszaka közepén mentem el. Fiatal férfi vagyok, az én helyemben bárki a szabadságért harcolt volna. Készen állok rá. Nagyon hálás vagyok neked, amiért anyám gondját viseled. Ne felejts el, és készítsd el a saját fehér ruhád még a háború vége előtt. Csókol, Bob”

200 Tapasztalati pont

John
ID: 3165
Én vagyok Bob? Hé, hol a puskád? Honnan érkeztél és hogy kerültél ilyen hamar a frontra? Hátul kellene lenned! Hirtelen nagy durranást hallasz. Elment az eszed? Tartsd lent a fejed amikor az ágyúval lőnek! Zavartan körbenézel. Úgy tűnik egy hatalmas erődharc közepébe csöppentél. Nem tudod, mit csinálsz és hogy kerültél ide. Van itt egy férfi, aki John-ra hasonlít, de vajonő AZ a John? A John akit te ismersz, John Sheriff? A harc után megtudod.


Vedd fel ezt:
Pontos puska
1 megnyert erődharc
Végre a harcot megnyertétek, de nem emlékszel a végére. Egy matracon ébredsz. A Johnra hasonlító férfi közelebb lép. Végre felkeltél! Nagy csetepaté volt, de valahogy túlélted. Legközelebb ha azt mondom, maradj hátul, akkor maradj hátul. Van néhány jó és rossz hírem. Levél érkezett Eleonore-tól. Hiányzol neki. Anyád viszont megbetegedett, magas a láza. Ha megnyerjük a következő két csatát, meglátogathatod.

700 Tapasztalati pont
Levél Elenore-tól

John
ID: 3166
A következő csata A következő reggelen egy felkészülésre felszólító kiáltás ébreszt. A táborotok támadás alatt van. Eleonore levelét zsebre teszed. Te! A seregnek több lőszerre van szüksége! Menj és vidd ezt a frontvonalra! Legyél óvatos, nagyon robbanásveszélyes! Ha ezzel végeztél, minél több töltényt vagy tárat hozz ide vissza! BUMM!... Hatalmas robbanás jobboldalt. Az ágyúlövés egyenesen az élelmiszer raktárat találta el.


1Töltények
30 Lőszerszállítás
Hogy vagy? Ezúttal szerencséd volt. Csak a repesz sebesített meg, nem fogsz belehalni. Kivesszük. Fájni fog, de gyorsan begyógyul.

600 Tapasztalati pont

John
ID: 3167
A seregnek ennivaló kell Szia, tudom, hogy harcolni jöttél, de néha más feladatokban is segítened kell. Láttad hogy semmisült meg az élelmiszertartalékunk. Mindenki, akinek két keze és két lába van, az ennivaló gyűjtésében segít. Te is ezt fogod tenni. Egy közeli erdőbe indulsz. Kis szerencsével akár pulykát is lőhetsz. Azonban mindig lehet friss gyümölcsöket gyűjteni vagy épp halat fogni. Ahogy sétálsz a sérült lábad erősen fájni kezd. Pihensz egy kicsit és elolvasod a kedvesedtől kapott levelet. "Kedves Bob, Köszönöm a leveled. Bár mondhatnám, hogy jól vagyok. Ahogy gondoltad, édesanyád nem örült, hogy harcba indultál. Annyira aggódik miattad, hogy magas láza is lett. Az orvos azt mondta, nagyon komoly. Édesanyád akár azelőtt is meghalhat, hogy hazatérnél. Sajnálom, de úgy gondoltam, erről tudnod kell. Köszönöm a pénzt is, amit küldtél. Gyógyszert vettem rajta édesanyádnak. A szüleim felajánlották, hogy édesanyád lakjon velünk. Elmondtam nekik, hogy el akarsz venni. Amikor hazaérsz, apám az irodájában fog rád várni. Szerető Eleonoreod"


15 Pulyka
10 Lazac
30 Bogyók
10 Bab
10 Paradicsom
20 Áfonya
Visszatérsz a táborba a gyűjtött élelmiszerrel. A lábad még mindig nagyon fáj. Amint szólsz erről az orvosnak, elájulsz. Hogy s mint? Nagyon háborúzni akartál, mi? Nem vagy kicsit túl fiatal? Nos, a háború számodra véget ért. Az orvos megmentette az életed, de sajnos... a lábad... Amputálni kellett. Sajnálom. Tényleg. De életben maradsz. Joe elvisz a vonathoz, hazamehetsz.

700 Tapasztalati pont
700 $

Henry
ID: 3168
Vissza a valóságba Kinyitod a szemed és Henry kocsmájában találod magad. Egy perccel ezelőtt még a haditáborban voltál a háború kellős közepén... Na, végre újra az élők közt látunk! Úgy tűnik ezek a levelek mélyen megérintettek. Elájultál, de szerencsére csak egy pillanatra. Csináltam neked egy laktató vacsorát, hogy visszanyerd az erőd.


- Kíváncsi vagyok ki élt előtted a házban. Valaki rejtegette azokat a leveleket a falban. Ha többet találsz, talán múzeumot is nyithatnál!

Sült pulyka

Maria
ID: 3169
Nézd át a ház többi részét Hello kalandor! Úgy hallottam, néhány érdekes levelet találtál, amik a házad falában voltak elrejtve. Szívesen segítek a házad többi részének átkutatásában. És azt is megmondhatom, hogy fesd ki a szobákat. Ó, ez egy nagyon szép nappali! Ezt a falat fehérre kell festeni, ezt itt pedig... szürkére! Ebbe a sarokba pont beférne egy szép dekoráció... Csinálhatok neked egyet, ha hozol nekem lisztet, vizet, lószőrt, szenet, krétát és lótuszvirágot.


10 Liszt
10 Pohár víz
5 Faszén
3 Kréta
7 Lótuszszirom
1 Lószőr
Köszönöm, hogy elhoztad nekem ezeket. Nagyszerű vagy!

200 Tapasztalati pont
1 Festőecset

Szükséges munka: Lovak befogása Lószőr
El kell fogadnod előtte Nézd át a ház többi részét kalandot.
Maria
ID: 3170
Titkos lyuk a padlóban Nézd, találtam valamit! Még több levél és egy újabb doboz. Tessék, nézd meg, olvasd el őket. Addig én elkezdem a festést.


2 A levél első darabja
2 A levél második darabja
2 A levél harmadik darabja
2 A levél negyedik darabja
Elveszed a kartondobozt a levelekkel és leülsz a kanapéra. Amikor kinyitod az elsőt, reménykedsz benne, hogy nem ájulsz el újra.

200 Tapasztalati pont
Egy kis üvegcse

A kocsmai plakát
ID: 3171
Egy férj levele "Kedves Maggi, Jól vagyok, neked hogy megy sorod? Hogy van a kicsi? Van elég élelmetek? Nagyon rossz volt ez a tél, de remélem jól megvagytok. Ígérem, hogy amint vége a háborúnak, hazatérek és gondoskodom rólatok. Alig várom hogy először ölelhessem át a kislányunkat. Annyira sajnálom, hogy nem hallhattam az első szavait... Épp most tértünk vissza a Nyugati városból, ahol sokmindent kaptunk, pénzt is. Minden pénzem neked küldöm, szerelmem. Eszünk is, ami nagyon jólesik, hiszen hosszú időn keresztül éheztünk. Bárcsak veled és a gyerekünkkel lehetnék, akkor minden este együtt ennénk. Azonban kicsit tovább kell maradnom. Az ellenség még tartja magát nyugaton. Próbálunk közelebb jutni és körbevenni a táborukat. Pár katona a hegyekbe ment, hogy jobban rálássanak a helyzetükre. Kedvesem, azt kívánom, minél hamarabb a karjaim közt tarthassalak, rengeteg csókot küldök. Szerető férjed, Kevin" A levelek nagyon élethűek. Minden egyes szóval úgy érzed, részese voltál a történetnek. Miután végeztél, annyira megéheztél, hogy háromfogásos vacsorát főzöl magadnak és Mayának, aki közben befejezte a falfestést. Maya segít a desszert elkészítésében.


2 Úri vacsora
2 Halászlé
Ó, ezek a fiúk és férfiak nehéz időket éltek meg a háború alatt. Szerencsések vagyunk, hogy ma már nem kell háborúznunk.

500 Tapasztalati pont
1000 $
1 Puding naraccsal

Henry
ID: 3172
Egy utolsó levél Henry: Hé! Mit csinálsz itt? Mayával újabb leveleket találtatok? Te: Igen, még kettőt. Az egyiket egy szerető férj a feleségének írta, a másikat pedig az anyjának. Úgy tűnik, ez volt az utolsó levél, amit valaha írt. Másnap meghalt. Azt írta, milyen jó volt látni, hogy működik az emberi lélek az ilyen nehéz, háborús időkben. Hogy a különböző emberek mennyire törődnek egymással. Az osztagában volt egy gazdag ember, mindig lóháton volt, de ugyanúgy viselkedett, mint bárki más. Megosztották vele a kenyeret és szárított húst. Sok-sok hónapon keresztül ugyanabban az egységben voltak, egymás mellett harcoltak. Azután a férj meghalt, amikor egy ágyúlövedék mellette robbant fel. A háború után a gazdag férfi kereste bajtársa családját. Itt laktak, ebben a városban. Tudta, hogy bajtársa felesége várandós volt, és amikor megtalálta, a kislány már megszületett. Ezt a házat nekik vette. A lány felnőtt és a férje később megnyitotta ezt a kocsmát. Henry: Ó, ezt nem tudtam! Szép történet. Nos, tragikus, de szép. Azt hiszem kiteszem ezt a levelet a falra. Mit gondolsz?


- Este mindenki a kocsmában gyűlik össze. Felolvasod a leveleket a barátaidnak, majd mindannyian csendben ültök egy darabig, emlékeztek a múltban itt élő emberekre és a nehéz időkre, amiket átéltek. Elgondolkozol magadban: "Mi olyan polgári egy háborúban?"


500 Tapasztalati pont
1 A legszebb levél
190 kötvény
1 Négy tárnyi speciális lőszer
1Folyékony életA kalandsor jutalma:
Eredmény