Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock events.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
Kalandsor
azonosítója
188

Az arany puska legendája

Kalandosztó a kalandban:

Ikon Waupee indián faluja.png Waupee indián faluja
Indián Rezervátum helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Sheriff
ID: 3011
A nagyon régi recept Üdv mindenkinek! Figyelmet kérek! Egy órával ezelőtt egy szállítmányt kirabolták, ami sok értékes tárgyat szállított. Ezek a tárgyak és termékek a Nemzeti Történeti Múzeumhoz tartoznak. A menekülés során a banditák eldobták a tárgyakat, amelyeket meg kell találni. Kérlek, segíts nekem, hozz készleteket és jó lovat. Gondosan meg kell vizsgálnunk a prérit.

Mentsd meg a kocsmát 2. rész
Szint 87
Vedd fel ezt:Aranypuska

8 óra Munkavállalás seriffként
7 óra Felfedezőút
Mi az? Hmm ... nagyon régi receptnek tűnik. Engedd meg, hogy ellenőrizzem a tétellistát a Múzeumból. Hmm .. nincs itt. Akkor ez a tiéd. Őszintén szólva, nem tudom, hogy kell használni. Kérdezd meg Waupee-t, talán segíthet neked.

300 Tapasztalati pont
Homályos régi recept

Waupee
ID: 3012
Beszélgetés Waupee-val Nos, nos ... látom, hogy felfedezted az utolsó receptet az Arany Pisztoly fejlesztésére. Szeretnéd, hogy segítsek? Ez nem lesz könnyű! Ki kell érdemelned egy ilyen nagy fegyvert, barátom. Nagyon keveseknek sikerülnek a szükséges feladatok. Mit kell tenned? Először segítened kell a törzsemet. Szükségünk van lőszerre. Egy nagy csata van a horizonton! Fel kell készülnünk. Tehát a törzsemnek szüksége lesz lovakra és fegyverekre. Ráadásul majdnem elfelejtettem, szükségünk van arra is, hogy védjük a vonatot. Ezt a lehetőséget használjuk, hogy elszállítsuk a nőket és a gyermekeket a csatából.

Vedd fel ezt:Aranypuska
Vedd fel ezt:Homályos régi recept

Vedd fel ezt:Aranypuska
Vedd fel ezt:Homályos régi recept
25 Rozsdás puska
10 óra Lőszerszállítás
7 óra Sírrablás
7 óra Telepes karaván védelme
8 óra Lószállítás
Szép munka! Nem hittem, hogy sikerül! Most megszerezted a javított arany puskacsövet. Ez lesz az alapja a teljes fegyver létrehozásának. Van valami, amire szüksége lehet. Kérlek, vedd el, barátom.

1000 Tapasztalati pont
Egy erős, arany puskacső

Waupee
ID: 3013
Az egyik... Köszönöm. Csodálatos barát vagy. Most itt az ideje, hogy segítsek neked. Beszélgettem Old Man Hackettel. Mindent elmondott az Arany Pisztoly fejlesztésekről. Amire emlékszem, szükségünk lesz néhány anyagra, hogy még jobbá tegyük a puskát. Add nekem a receptet, kérlek. Meg kell néznem. Látod, hogy Waupee egy régi papírdarabot vesz, és egy gyertya mellé helyezi. Egy pillanatra megijedsz, hogy ez az értékes recept égni fog. Remélem, Waupee tudja, mit csinál. Egy idő után a papír olyan feliratot tár fel, amely korábban nem volt látható. Az egyik, minden egybe fordult ... Egy indián faluban megtalálod a titkos erőt ... Titkos erő... Ó, tudom ... hozz aranyat, aranyport és ... Ok itt egy lista, mindent leírtam. Találkozunk az indián faluban, hogy összegyűjtsük a készleteket!


Menj el ide: Waupee indián faluja
Intézd el: A csata (A arany puska legendája)
Homályos régi recept
Arra számítok, hogy nehéz lesz összegyűjteni ezeket az anyagokat, de ez a puska lesz az egyik legjobb, amivel valaha is harcolhatsz. Ha sikeres leszel, óvatosan használd ezt a fegyvert. Nagyon erős.

300 Tapasztalati pont
3 napi karakterbónusz

Waupee indián faluja
ID: 3014
A csata Waupee: Barátom! Reméltük, hogy rendezünk egy ünnepséget, hogy segítsünk a küldetésedben, de ostrom alatt állunk. Hozd a jelenlegi arany fegyvert! Harcolnunk kell!

Hely:
Waupee indián faluja
Elfogad: Az egyik... (A arany puska legendája)
Vedd fel ezt:Aranypuska

Erődharcban lövések elől kitérés: 75
Erődharcban szerzett találat: 50
Ezek kemény küzdelmek voltak, de most már béke van! Folytathatjuk az ünnepségen.

1000 Tapasztalati pont

Waupee indián faluja
ID: 3015
A vége Sámán:Gyere ide harcos. Közelebb, ne félj! Tedd le a hozzávalókat a földre és ülj a tűz mellé. Látod, hogy a sámán felveszi a ceremoniális ruháját. Közeledik hozzád és megfesti az arcodat a Föld színeiben. A sámán az arany puskáját vesz, és táncolni kezd a tábortűz mellett. Azt kéri, hogy zárd le a szemed. Hallod a lépteinek ritmusát és az egész törzs énekét. A hangok viharai hipnotizálnak, miközben mély álomba esel ...

Hely:
Waupee indián faluja
Vedd fel ezt:Aranypuska

3 Csappantyús puska
20 Aranypor
10 Kénkő
1 Tartós puskatus
1 Tartós puskacső
Vedd fel ezt:Aranypuska
1 Egy erős, arany puskacső
A sámán ceremóniájának ereje elsöprő volt! Azt hittük, hogy legyőzött. A tested rettenetes lázban remegett, de nem adtunk fel reményt. Túlélted! És ez a jutalom, barátom, az új fényes arany fegyver!

800 Tapasztalati pont
90 kötvény
Fényes arany fegyverA kalandsor jutalma:
Eredmény