Logor.png
2.88
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Google+ Twitter
A The-West wiki HU wikiből
Váltás a normál és az ismételhető kalandsor között:
Az Oktoberfest közeleg · Az Oktoberfest közeleg (Ismételhető)
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.

A kalandsor azonosítója: ID 155

Az Oktoberfest közeleg

A kaland elérhető:
2018. szeptember 14. 10:00 - 2018. szeptember 27. 23:59
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Henry
ID: 2575
Én vagyok, az eseménymester Ó, {PLAYER_NAME}, jó téged itt látni. Nagyon izgatott vagyok. A polgármester engem választott! Tudod mit jelent ez? Igen, én vagyok az esemény mestere! Nekem kell előkészítenem az Oktoberfest-et! Természetesen ha akarod, segíthetsz most is. Te lehetsz a jobb kezem! Szeretnék egy speciális Oktoberfest menüt, segíthetnél megkeresni a termékeket. Menj, nincs sok időnk.

Mentsd meg a kocsmát 2. rész

20 Sonka 10 Pulyka
10 T-Bone-Steak 10 Bab
5 Kukorica 5 Cukor
Nagyon jó! Most már elkezdhetek főzni.

500 Tapasztalati pont
200 $

Henry
ID: 2576
Mi a legfontosabb dolog az Oktoberfesten? Hmm, azt hiszem nem én vagyok a legjobb eseménymester. Elfelejtettem, hogy nincs jó söröm. A szalonban van minden jó, whiskey, vodka, tequila... mi? Tudsz valakit, aki jó sört főz? Hmm..ha esetleg...fizetni is tudok érte.


Vedd fel:
Helyi sör
Nagyon ízletes! Talán megadhatod a receptet, ha az nem nagy titok.

500 Tapasztalati pont
350 $

Szükséges munka: Kereskedelem VAGY Gabonaőrlés VAGY Telepesek kifosztása Helyi sör
El kell fogadnod előtte a Mi a legfontosabb dolog az Oktoberfesten? kalandot.
Henry
ID: 2577
Hagyományos ruha Szia {PLAYER_NAME}. Maria rád vár. Megígérte nekem, hogy készít hagyományos ruhákat az Oktoberfestre, de szüksége van pár dologra. Remélem van egy kis időd, hogy a szórólapokat terjeszd.


2 óra Plakátok felragasztása
2 óra Újságárulás
Vedd fel:
Csomag ruhákkal
Köszönöm a segítséged. Ma pihenhetsz, de holnap gyere vissza.

400 Tapasztalati pont

Maria
ID: 2578
Varrónő Henry mondta, hogy mire van szükségem? Igen, hagyományos Oktoberfest ruhákat kell készítenem. Szükségem van szövetre, pamutra, gyapjúra...és tollakra, aranyporra és hódbőrre.


5 Gyapot 5 Gyapjú
1 Hódprém 1 Anyaghenger
1 Hollótoll 1 Aranypor
Tökéletes! Gyere vissza holnap reggel.

400 Tapasztalati pont

Maria
ID: 2579
Virágkirálynő Végeztem a ruhákkal Henrynek. De van még egy kérésem. Az Oktoberfest első vasárnapján lesz egy jelmezes felvonulás. Meg akarom nyerni az aranyérmet! A legjobb ruha kell hozzá. Szóval...én leszek a virágkirálynő. Tudod, pár virág és fűszálak...tudod mit kell tenned...


1 Gabona 1 Lótuszszirom Mindig nagyon kedves vagy hozzám. Köszönöm szépen. Oh és itt a csomag a ruhákkal Henrynek. Add oda neki kérlek!.

350 Tapasztalati pont
Csomag ruhákkal

Henry
ID: 2580
Holnap Izgulok. Az Oktoberfest holnap kezdődik. Hmm..készen állunk rá? Nézzük csak... csirke, steak, kolbász, sör, dekoráció...biztos vagyok benne, hogy valamit elfelejtettem, de mit? A vendégek! Természetesen! Hogy felejthettem el a legfontosabb embereket! A vasútállomáson vannak. Tudsz segíteni?


3 óra Vasútállomás építése
3 óra Telepes karaván védelme
Szép munka! Nagyon éhes lehetsz. Minden nap megcsináltál mindent, amire kértelek, úgyhogy most adok neked valami különlegeset enni cserébe.

400 Tapasztalati pont
Bajor kolbász

Henry
ID: 2581
Az Oktoberfest első vasárnapja Psszt... {PLAYER_NAME}. Gyere ide. Innen jobban látsz. Most a polgármester csapra veri az első hordó sört. Fantasztikus. Látod az embereket? Szerintem nincs elég étel. Talán tudsz fogni pár halat?


5 Pisztráng 5 Lazac Fantasztikus! Foglalkoznom kell a vásárlóimmal, de te élvezd a bulit. Jó szórakozást {PLAYER_NAME}!

300 Tapasztalati pont
Bajor sör

Henry
ID: 2582
Zenekar Látod, mindenki élvezi a fesztivált és boldog. Egy kis idő után azt látod, hogy Henry arca teljesen vörös és közel áll a síráshoz. Úgy döntesz, hogy odamész és megkérdezed mi történt.  Henry: Mi történt? Fizettem egy zenekarnak, hogy játsszon zenét, de nem jöttek el. Most nincs meg a pénz sem, és idő sincs új zenekart keresni...mit tehetek? Nem tudom...buta voltam, hogy előre kifizettem őket. Hmm...talán Maria és te tudnátok valamit csinálni? Nagyon jó lenne! Kérlek, táncoltassátok meg az embereket, énekeljenek, legyenek boldogok!


Intézd el: Az előadás (Az Oktoberfest közeleg) Az emberek imádták az előadást. Fantasztikus volt!

300 Tapasztalati pont
200 $

Maria
ID: 2583
Az előadás Azt akarod, hogy csináljunk neked egy előadást? Hmm..de csak akkor, ha jössz te is! Kell pár narancs és bolondok aranya. Ne aggódj, van egy ötletem! Az emberek szeretni fogják!


3 Narancsok 3 Bolondok aranya Nagyon jó színész vagy! Remélem Henry ismét boldog. Minden ember eszik és sört iszik. Szerintem nagyon szerették az előadást.

300 Tapasztalati pont
100 $

Henry
ID: 2584
Az első vasárnap Még egyszer köszönöm amit tegnap értem tettél. De még mindig nincs zenekarunk a többi napra. És ma van a jelmezes felvonulás. Maria szomorú lesz, nagyon szereti ezt a napot. Volt egy álmom, hogy adok Mariának egy virágkoszorút amikor megjelenik. És most? Nincs zene, nincsenek virágok, nincs felvonulás...


2 óra Lovasszekér javítása
Vedd fel:
Csokor Mariának
Mi, ezt te csináltad? Találtál egy zenekart? Oh, balesetük volt? Az kellemetlen, de jó tudni! Oh és hoztál virágokat is? Wow, fantasztikus vagy! Nézz Mariára...gyönyörű!!

400 Tapasztalati pont
Perec

Szükséges munka: Lovasszekér javítása Csokor Mariának
El kell fogadnod előtte Az első vasárnap kalandot.
John
ID: 2585
Valami rossz {PLAYER_NAME}, szükségem van rád most. Látod ott azt az embert? Azt hiszem ő egy tolvaj és nem egyedül dolgozik. Ma már öt ember mondta nekem, hogy kirabolták. Megyek jobbról, te menj balról. Tartsd nyitva a szemed.


5 nyert NPC párbaj Legyőztük mindent, remélem. Köszönöm a segítséget! Igyál egy kis sört, nagyon jó idén!

400 Tapasztalati pont
200 $

Waupee
ID: 2586
Böllerschießen Helló barátom! Tudom, hogy erős vagy. Talán tudsz segíteni nekem egy ágyúval kapcsolatban. Ma van az Oktoberfest utolsó napja, és van egy speciális eseményünk, amikor elsütünk egy ágyút ennek megünneplésére. Ez egy régi német tradíció, a Böllerschießen. Szerintem nincs is rá megfelelő magyar szó. Megpróbálod velem, Henryvel és Johnnal?


Ah, a füleim! De vicces volt! Az esemény a végéhez közeledik...igyunk még egy kis sört!

700 Tapasztalati pont
700 $
1 Képességpont
Sült csülökA kalandsor jutalma:
Eredmény