Logor.png
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
A kalandsor azonosítója: ID 208

Aratási idő

A kaland elérhető:
2020. augusztus 17. 10:00 - 2020. szeptember 04. 23:59

Kalandosztók a kalandban:

Wilson farmja.png Wilson farmja Szellemváros.png Szellemváros
Elszigetelt Farm helye.png Szellemváros helye.png


Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Maria
ID: 3196
Az aratási idő megkezdődött Szia, hogy vagy? Igen, tudom… Ahogy minden évben, augusztus végén és szeptember elején vár ránk a betakarítás… Ez sok munkát jelent! Ha akarsz keresni egy kis plussz pénzt, a közeli farmon biztosan szükség van segítségre és sok tennivalót tudnának adni. Én magam a Wilson farmra megyek, és biztosra tudom, hogy szüksége van még pár emberre. A tanyája észak-keleten van. Holnap reggel ott leszek.

Mentsd meg a kocsmát 2. rész
Szint 10

- Látom úgy döntöttél, hogy ide jössz. Miért nézel így rám? Sose láttál még nőt nadrágban?

200 Tapasztalati pont

Wilson farmja
ID: 3197
Minden segítő kéz örvendetes Szervusz és üdvözöllek! Jöttél, hogy segíts nekünk az aratásban? Fantasztikus, 20$-t fizetek neked 1 óra munkáért. 12-től 2-ig szünetet tartunk. 2 után, amikor már nem tűz úgy a nap, visszamegyünk a földekre. A pihenő alatt a feleségem megvendégel egy finom ebéddel. Megfelel ez így neked?


Menj el ide: Wilson farmja

Ezt a kalandot csak 06:00 órától 11:30 óráig fogadhatod el.

4db

6 óra Gabonabetakarítás
Mit találtál? Ezek a levelek nem az enyémek. Kérdezd meg a többi munkást, talán közülük vesztette el valaki. Holnap találkozunk.

600 Tapasztalati pont
120 $

Wilson farmja
ID: 3198
A következő nap Jó reggelt mindenkinek! Ébresztő fel! Ki vesztette el a leveleit? Tegnap, amíg {PLAYER_NAME} a földeken dolgozott, egy kupac levelet talált a gabona között. Itt az idő kimenni dolgozni. {PLAYER_NAME} gyere velem. Szeretném, ha elkergetnéd a madarakat a földekről. Na nem mintha olyan arcod lenne, ha-ha! De megeszik az összes jó magot. És ha elmész balra, akkor ott a dohánymező. Rettentően tudnám értékelni, ha szednél pár dohánylevelet is.


Menj el ide: Wilson farmja

4db:

5 óra Dohányszedés
20 Madarak elkergetése a földekről
Köszönöm uram. Ez egy jól elvégzett munka. {PLAYER_NAME} nagy erőfeszítései miatt mindenki kaphat egy szivart. Legyen szép estétek és találkozunk holnap reggel.
600 Tapasztalati pont
200 $
Maria
ID: 3199
Éjjeli keresés Megtaláltad, kihez tartoznak a levelek? Nem? Kíváncsi lennék, hogy kerültek ide a földekre. Még csak ki sincsenek bontva… Mi az? Úgy gondolod, hogy kinyithatom a zsákot? Úgy néz ki, mint egy kis postás táska… vagy a postás táskája. Vigyázok rá. Talán tovább kéne keresgélnünk… Kutassuk át az egész földet? Úgy vélem, valakivel történhetett valami, nem igaz? Kezdjük el most, egy egész éjszaka van rá.


4db:

4db:

8 óra Felfedezőút
Hmm, tehát találtunk 4 vízzel megtöltött kulacsot? Ez furcsa… Miért dobná el valaki a kulacsait itt, a semmi közepén? Mit gondolsz? Lehet, hogy csak elhagyták? Á, igen, igazad lehet! Valaki szándékosan hagyhatta itt valaki másnak. Hagyd itt, nem fogjuk magunkkal vinni.


700 Tapasztalati pont

Wilson farmja
ID: 3200
Egy álmos nap Hé te! Te elaludtál a reggeli megbeszélés alatt? Fogd a kávéd és nyomás vissza dolgozni! Nem azért fizetlek, hogy itt lustálkodj. Ma kukoricát fogsz betakarítani. Az majd ébren tart.


Menj el ide: Wilson farmja

1db:

6 óra Kukoricaszedés
Röviddel vacsora után ismét elindulsz a kukoricamezőre. Útközben megbotlasz egy… Ez kötszer, vérrel átitatva. Most már biztos vagy benne, hogy valakinek nagy szüksége van segítségre. Gyorsan visszafutsz, hogy beszélj a farm tulajdonosával.

600 Tapasztalati pont
120 $

Wilson farmja
ID: 3201
A sebesült ember megkeresése Williams összehívja a farm összes emberét és segítőjét egy helyre Van egy kis probléma. Egy sebesült ember fekszik valahol a közelben. Át kell fésülnünk a környéket. Kérlek, nézzetek be minden lehetséges helyre. Szüksége van a segítségünkre. Már találtunk egy táskát a postástól, leveleket és kötszert. Valószínű a Pony expressz lovasa lesz az. Fogjatok egy kis ételt, amit a feleségem készített, és indulás. Találjuk meg a szegény lelket!


Menj el ide: Wilson farmja

Megtett távolság: 3000/3000
Alvás: 1/1
Intézd el: Egy fiatal fiú
Jó reggelt, hogy vagy? Megmentetted a fiú életét!
700 Tapasztalati pont
Szellemváros
ID: 3202
Egy fiatal fiú A keresésed során egy elhagyatott városba érsz. A szalonba vezető fa lépcsőkön vérfoltokat találsz. Megragadod a fegyvered, és óvatosan belépsz. Egy asztal mögött egy széken ülve egy sebesült fiatalembert pillantasz meg. Elrakod a fegyvert, nem akarod megijeszteni. Oda sétálsz, és beszédbe elegyedsz vele. Nagyon kimerült, alig képes beszélni. Megtudod, hogy valóban ő a Pony expressz lovasa és megtámadták pár nappal ezelőtt. Elmenekült, de amikor elfogadta a munkát akkor ígéretet tett, hogy minden csomag, telegram és levél, ami nála volt, időben megérkezik. De most elvesztette a táskáját és kétségbeesetten meg akarja találni. Magaddal viszed a fiút és visszamész a farmra, ahol orvosi segítséget kaphat. Megnyugtatod, hogy minden tulajdona már a farmon van és rá vár.


Menj el ide: Szellemváros

5 Kötszer
1db:

1db:
Amint visszatérsz, elviszed a fiút Williams-hez, majd megpihensz.


50 Kötvény

Maria
ID: 3203
A Pony Expressz kézbesítés Ó, hálát adok az Úrnak, hogy megtaláltalak. Ennek a fiatalembernek nagyon csúnya sebe van, aminek idő kell a gyógyuláshoz. El is fertőződött, ezért szeretném, ha egy ideig itt maradna és felépülne. De ragaszkodik hozzá, hogy a csomagokat és a leveleket a legközelebbi Pony expressz állomásra vigye. Ez őrület! Ez több óráig tartana lovon. És már lova sincs többé! El tudnád vinni a leveleket tőle, és tudnál hozni neki egy új lovat? Lehet, hogy egy kényelmesebb nyereg is jól jönne neki, hogy a sebei nem szakadnának fel, amikor újra felszáll.


1 Quarter ló
1db:

7 óra Lőszerszállítás
Köszönöm, ez nagyon jó! A fiúnak és nekem van valamink számodra. Kérlek, fogadd el, kiérdemelted.  Így te, illetve a többi segítő, végeztetek idénre a betakarítással. Sok munka volt, mint mindig, de egy kis kaland is akadt. A fiú teljesen felépült, és valószínű egy kedves lovon lovagol, élvezi a puha nyerget, és leveleket szállít valahol, akárhol. Most itt az idő pihenni és várni a csodálatos Oktoberfest-et.
600 Tapasztalati pont
1200 $A kalandsor jutalma:
Eredmény