Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
Kalandsor
azonosítója
208

Aratási idő

A kaland elérhető:
2021. augusztus 17. 10:00 - 2021. szeptember 04. 23:59

Kalandosztók a kalandban:

Wilson farmja.png Wilson farmja Szellemváros.png Szellemváros
Elszigetelt Farm helye.png Szellemváros helye.png


Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Maria
ID: 3196
Az aratási idő megkezdődött Szia, hogy vagy? Igen, tudom… Ahogy minden évben, augusztus végén és szeptember elején vár ránk a betakarítás… Ez sok munkát jelent! Ha akarsz keresni egy kis plussz pénzt, a közeli farmon biztosan szükség van segítségre és sok tennivalót tudnának adni. Én magam a Wilson farmra megyek, és biztosra tudom, hogy szüksége van még pár emberre. A tanyája észak-keleten van. Holnap reggel ott leszek.

Mentsd meg a kocsmát 2. rész
Szint 10

- Látom úgy döntöttél, hogy ide jössz. Miért nézel így rám? Sose láttál még nőt nadrágban?

200 Tapasztalati pont

Wilson farmja
ID: 3197
Minden segítő kéz örvendetes Szervusz és üdvözöllek! Jöttél, hogy segíts nekünk az aratásban? Fantasztikus, 20$-t fizetek neked 1 óra munkáért. 12-től 2-ig szünetet tartunk. 2 után, amikor már nem tűz úgy a nap, visszamegyünk a földekre. A pihenő alatt a feleségem megvendégel egy finom ebéddel. Megfelel ez így neked?


Menj el ide: Wilson farmja

Ezt a kalandot csak 06:00 órától 11:30 óráig fogadhatod el.

4db

6 óra Gabonabetakarítás
Mit találtál? Ezek a levelek nem az enyémek. Kérdezd meg a többi munkást, talán közülük vesztette el valaki. Holnap találkozunk.

600 Tapasztalati pont
120 $

Wilson farmja
ID: 3198
A következő nap Jó reggelt mindenkinek! Ébresztő fel! Ki vesztette el a leveleit? Tegnap, amíg {PLAYER_NAME} a földeken dolgozott, egy kupac levelet talált a gabona között. Itt az idő kimenni dolgozni. {PLAYER_NAME} gyere velem. Szeretném, ha elkergetnéd a madarakat a földekről. Na nem mintha olyan arcod lenne, ha-ha! De megeszik az összes jó magot. És ha elmész balra, akkor ott a dohánymező. Rettentően tudnám értékelni, ha szednél pár dohánylevelet is.


Menj el ide: Wilson farmja

4db:

5 óra Dohányszedés
20 Madarak elkergetése a földekről
Köszönöm uram. Ez egy jól elvégzett munka. {PLAYER_NAME} nagy erőfeszítései miatt mindenki kaphat egy szivart. Legyen szép estétek és találkozunk holnap reggel.
600 Tapasztalati pont
200 $
Maria
ID: 3199
Éjjeli keresés Megtaláltad, kihez tartoznak a levelek? Nem? Kíváncsi lennék, hogy kerültek ide a földekre. Még csak ki sincsenek bontva… Mi az? Úgy gondolod, hogy kinyithatom a zsákot? Úgy néz ki, mint egy kis postás táska… vagy a postás táskája. Vigyázok rá. Talán tovább kéne keresgélnünk… Kutassuk át az egész földet? Úgy vélem, valakivel történhetett valami, nem igaz? Kezdjük el most, egy egész éjszaka van rá.


4db:

4db:

8 óra Felfedezőút
Hmm, tehát találtunk 4 vízzel megtöltött kulacsot? Ez furcsa… Miért dobná el valaki a kulacsait itt, a semmi közepén? Mit gondolsz? Lehet, hogy csak elhagyták? Á, igen, igazad lehet! Valaki szándékosan hagyhatta itt valaki másnak. Hagyd itt, nem fogjuk magunkkal vinni.


700 Tapasztalati pont

Wilson farmja
ID: 3200
Egy álmos nap Hé te! Te elaludtál a reggeli megbeszélés alatt? Fogd a kávéd és nyomás vissza dolgozni! Nem azért fizetlek, hogy itt lustálkodj. Ma kukoricát fogsz betakarítani. Az majd ébren tart.


Menj el ide: Wilson farmja

1db:

6 óra Kukoricaszedés
Röviddel vacsora után ismét elindulsz a kukoricamezőre. Útközben megbotlasz egy… Ez kötszer, vérrel átitatva. Most már biztos vagy benne, hogy valakinek nagy szüksége van segítségre. Gyorsan visszafutsz, hogy beszélj a farm tulajdonosával.

600 Tapasztalati pont
120 $

Wilson farmja
ID: 3201
A sebesült ember megkeresése Williams összehívja a farm összes emberét és segítőjét egy helyre Van egy kis probléma. Egy sebesült ember fekszik valahol a közelben. Át kell fésülnünk a környéket. Kérlek, nézzetek be minden lehetséges helyre. Szüksége van a segítségünkre. Már találtunk egy táskát a postástól, leveleket és kötszert. Valószínű a Pony expressz lovasa lesz az. Fogjatok egy kis ételt, amit a feleségem készített, és indulás. Találjuk meg a szegény lelket!


Menj el ide: Wilson farmja

Megtett távolság: 3000/3000
Alvás: 1/1
Intézd el: Egy fiatal fiú
Jó reggelt, hogy vagy? Megmentetted a fiú életét!
700 Tapasztalati pont
Szellemváros
ID: 3202
Egy fiatal fiú A keresésed során egy elhagyatott városba érsz. A szalonba vezető fa lépcsőkön vérfoltokat találsz. Megragadod a fegyvered, és óvatosan belépsz. Egy asztal mögött egy széken ülve egy sebesült fiatalembert pillantasz meg. Elrakod a fegyvert, nem akarod megijeszteni. Oda sétálsz, és beszédbe elegyedsz vele. Nagyon kimerült, alig képes beszélni. Megtudod, hogy valóban ő a Pony expressz lovasa és megtámadták pár nappal ezelőtt. Elmenekült, de amikor elfogadta a munkát akkor ígéretet tett, hogy minden csomag, telegram és levél, ami nála volt, időben megérkezik. De most elvesztette a táskáját és kétségbeesetten meg akarja találni. Magaddal viszed a fiút és visszamész a farmra, ahol orvosi segítséget kaphat. Megnyugtatod, hogy minden tulajdona már a farmon van és rá vár.


Menj el ide: Szellemváros

5 Kötszer
1db:

1db:
Amint visszatérsz, elviszed a fiút Williams-hez, majd megpihensz.


50 Kötvény

Maria
ID: 3203
A Pony Expressz kézbesítés Ó, hálát adok az Úrnak, hogy megtaláltalak. Ennek a fiatalembernek nagyon csúnya sebe van, aminek idő kell a gyógyuláshoz. El is fertőződött, ezért szeretném, ha egy ideig itt maradna és felépülne. De ragaszkodik hozzá, hogy a csomagokat és a leveleket a legközelebbi Pony expressz állomásra vigye. Ez őrület! Ez több óráig tartana lovon. És már lova sincs többé! El tudnád vinni a leveleket tőle, és tudnál hozni neki egy új lovat? Lehet, hogy egy kényelmesebb nyereg is jól jönne neki, hogy a sebei nem szakadnának fel, amikor újra felszáll.


1 Quarter ló
1db:

7 óra Lőszerszállítás
Köszönöm, ez nagyon jó! A fiúnak és nekem van valamink számodra. Kérlek, fogadd el, kiérdemelted.  Így te, illetve a többi segítő, végeztetek idénre a betakarítással. Sok munka volt, mint mindig, de egy kis kaland is akadt. A fiú teljesen felépült, és valószínű egy kedves lovon lovagol, élvezi a puha nyerget, és leveleket szállít valahol, akárhol. Most itt az idő pihenni és várni a csodálatos Oktoberfest-et.
600 Tapasztalati pont
1200 $A kalandsor jutalma:
Eredmény