Logor.png
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
Váltás a normál és az ismételhető kalandsor között:
Aranyláz · Aranyláz (Ismételhető)
A kalandsor azonosítója: ID 124

Aranyláz

A kaland elérhető:
2021. január 23. 10:00 - 2021. január 29. 23:59

Kalandosztó a kalandban:

Ikon James Marshall.png James Marshall
Üreges Barlang helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Maria
ID: 2152
Sutters Mill Lenne egy munkám számodra. Ismered James Marshallt? Ő üzemelteti Sutters Millt, egy nagy fűrészmalmot nem messze innen. Azt mondta, hogy segítségre lenne szüksége, te pedig szerintem pont megfelelnél.  (Ez a kaland az 1848. január 24-én kezdődő nagy aranyláz megünneplésére készült. Január 29-ig fogadhatod el ezt a kalandot.)

Szint 10
Mentsd meg a kocsmát 2. rész

Intézd el: Egy fényes felfedezés (Aranyláz) Hallottam már pletykákat arról a fűrészmalomról. Igaz hogy valami fényes aranyat találtak ott - aranyat?

10 Tapasztalati pont

James Marshall
ID: 2153
Egy fényes felfedezés Üdv, Maria küldött? Ez remek, kértem hogy küldjön egy jó munkást nekem a fűrészmalomba. Szükségem lenne egy új öntözőrendszerre a malomhoz. A mostani már eléggé kicsi és öreg, míg a malom még jól bírja. Jó pénzt fizetek.

Hely:
James Marshall

1 Fényes anyag


4 óra Öntözőrendszer építése

Ez meg mi??? Ezt a fényes anyagot találtad a folyóban, miközben dolgoztál? Van egy tippem, hogy mi lehet ez... lássuk csak.  Aranyat találtál!!! És ráadásul a legjobb minőségűt, legalább 23 karátosat. Ez a mi titkunk kell hogy maradjon!!!

50 Tapasztalati pont
500 $

Szükséges munka: Öntözőrendszer építése Fényes anyag
El kell fogadnod előtte az Egy fényes felfedezés (Aranyláz) kalandot.
A következő kalandot 24 óra alatt kell teljesíteni:
James Marshall
ID: 2154
A láz kezdete Jaj ne. Valahogy a sajtó kiszagolt a mi kis felfedezésünket. Az újságok tele vannak vele. Hamarosan több ezer ember fog érkezni, hogy megtalálják az aranyat.  Gyorsan, minél több újságot ki kell vonnunk a forgalomból, vagy a földet ellepik a szerencsehajhászok.

Hely:
James Marshall

25 Újság Jó néhány újságot sikerül megszerezned. De mégis több száz aranyásó szállja meg a vidéket. A préri minden egyes centiméterét átkutatják.

50 Tapasztalati pont

Minden egyes kalandra 24 óra van adva, ennyi idő alatt kell teljesíteni. Ha nem sikerült 24 óra alatt megcsinálni a kalandot, akkor a kalandot félbehagyva, majd újra elfogadva újra megpróbálható.
A következő kalandot 24 óra alatt kell teljesíteni:
James Marshall
ID: 2155
Keresgélés a földeken Ezek az aranyásók ott vannak mindenhol. Azt hallottam a hírekben, hogy több mint 300000 ember érkezett ide. Az újság negyvenkilenceseknek nevezi őket.  Az összes szép fényes aranyunkat össze fogják szedni. Gyorsan, szerezz néhány ásót nekünk és a munkásaimnak. Még biztos maradt valamennyi arany.

Hely:
James Marshall

10 Ásó


5 óra Feltárási jog kimérése

Nem találtál semmi aranyat? Az aranyásók már biztos mindet összeszedték.

60 Tapasztalati pont

A következő kalandot 24 óra alatt kell teljesíteni:
James Marshall
ID: 2156
Keresgélés a vizekben Minden aranyat összeszedtek már a földeken. De talán a folyóágyakban még lehet találni egy keveset.  Van erre egy módszer, a serpenyőzés. Szerezz egy serpenyőt és keress a megfelelő folyóágyakban, mielőtt a negyvenkilencesek kiürítik őket.   (A serpenyőt a kovács állítja elő. Ha nem kovács a mesterséged, akkor nézz körbe a városi piacokon. Ott tudsz venni egyet.)

Hely:
James Marshall

1 Serpenyő


6 óra Folyómeder kiegyenesítése

Ismét semmi arany... Tönkrementem. Ne haragudj, de nem tudok fizetni a munkádért.

80 Tapasztalati pont

A következő kalandot 24 óra alatt kell teljesíteni:
James Marshall
ID: 2157
Szegény James A munkásaim mind elhagyták a fűrészmalmot, hogy aranyat keressenek. Mindegyikük meggazdagodott, míg nekem egy centem se maradt. Ez egy katasztrófa.  Be kell zárnom a fűrészmalmot, ha senki nem hajlandó feldolgozni azt a nagy halom fát, ami megmaradt. Holnap jönnek a végrehajtók és lefoglalják a malmomat.

Hely:
James Marshall

7 óra Fafűrészelés Felfűrészelted a fát, amit a munkások itt hagytak? Nagyon-nagyon köszönöm. Tessék, ezek a kötvények a tieid lehetnek, az aranyért cserébe kaptam őket, amit találtál.  De legalább Kalifornia Állam Törvényhozó Testülete két éves nyugdíjjal látott el 1872-ben, érdemeim elismeréseként, amit ebben a fontos történelmi korban játszottam.

100 Tapasztalati pont
25  KötvényA kalandsor jutalma:
Eredmény