Logor.png
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
Váltás a normál és az ismételhető kalandsor között:
Adventi naptár · Adventi naptár (Ismételhető)
Ez egy titkos kaland, ezért az itt feltüntetett számok és adatok csak tájékoztató jellegűek, a játékosok tapasztalatain alapszanak, kérünk vedd figyelembe, hogy a valóságtól való eltérések előfordulhatnak!
A kalandsor azonosítója: ID 34

Adventi naptár

A naptárat november 26. 00:00 és december 23. 23:59 között veheted át.


Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Maria
ID: 43342
Egy adventi naptár neked Üdv, én még emlékszem a hagyományra, miszerint Karácsony előtt volt egy naptárunk 24 ajtóval. December elsejétől kezdve minden ajtó mögött egy ajándék lapult. Gyerekkoromban imádtam az ajtókat nyitogatni, és az ajándékokat kivenni. Így sokkal gyorsabban eljött a Karácsony! Mivel úgy gondoltam neked is tetszene, készítettem egy ilyen naptárat neked is!

Szint 15
Mentsd meg a kocsmát 2. rész

Itt is van! Remélem tetszeni fog. De kérlek ígérd meg, hogy nem nyitod ki az összes ajtót most, mindig várd ki a megfelelő napot. Ha mégis rájövök, hogy korán nyitottad ki az ajtókat, nem csak velem gyűlik majd meg a bajod! És azt nagyon, nagyon meg fogod bánni...

Adventi naptár

Csak az egyiket zárhatod le (december 25. 00:00 - január 27. 23:59.):
Maria
ID: 43343
Az ajándékod Boldog Karácsonyt, {PLAYER_NAME}! Látom, a megfelelő napon nyitottad ki adventi kalendáriumod ajtajait. De van számodra még egy meglepetésem, mivel nemcsak az emlékeim között keresgéltem...


Adventi naptár Tessék, egy kis karácsonyi szán, amit még a nagybátyám készített annak idején, hogy Karácsonykor Mikulás-ruhában lepjen meg minket, gyerekeket! Pár évvel ezelőtt rám hagyta, de nem vagyok túl jó Mikulás. Szerintem ez a szerep neked sokkal jobban állna.

Karácsonyi szánkó

Maria
ID: 43344
Karácsony... Hmm, kár! Azt hiszem, már a Karácsony sem a régi... Úgy tűnik, nem vidított fel a kalendáriumom. Egykor alig bírtam magammal másnapig, ám manapság már nem fontosak a kis dolgok.


Adventi naptár
3 Üveggolyó
Tessék, az ajándékod! Ráleltem a régi üveggolyós erszényemre. Hasznát veheted az üveggolyóknak, amelyeket tőlem kaptál. Remélem, ez legalább tetszik majd. Boldog Karácsonyt!

Egy erszény üveggolyó

Henry
ID: 43345
Karácsonyi veszekedés Na igen, milyen is lenne a Karácsony egy rendes veszekedés nélkül? De fordítsuk komolyra a szót. Nem vitted túlzásba egy kicsit? Maria nagyon dühös rád!


Adventi naptár
13 Egy darab szén
Maria szerint gyerekes viselkedésed tönkretette a karácsonyi hangulatot. Minden ajtót előre kinyitni az adventi kalendáriumon... {PLAYER_NAME}, ezt egyszerűen nem teheted! Mindenesetre azt mondta, legjobb lesz, ha rögtön azzal kezded, hogy elpáholod a többi csirkefogót. Még mindig úgy vélem, hogy a Karácsony a szeretet ünnepe kellene, hogy legyen, de mi más választásom lehetne, ha ilyenekkel vagyok megáldva, mint te?

Bot