Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
Váltás a normál és az ismételhető kalandsor között:
Ez egy titkos kaland, ezért az itt feltüntetett számok és adatok csak tájékoztató jellegűek, a játékosok tapasztalatain alapszanak, kérünk vedd figyelembe, hogy a valóságtól való eltérések előfordulhatnak!
Kalandsor
azonosítója
34

Adventi naptár

A naptárat november 26. 00:00 és december 23. 23:59 között veheted át.


Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Maria
ID: 43342
Egy adventi naptár neked Üdv, én még emlékszem a hagyományra, miszerint Karácsony előtt volt egy naptárunk 24 ajtóval. December elsejétől kezdve minden ajtó mögött egy ajándék lapult. Gyerekkoromban imádtam az ajtókat nyitogatni, és az ajándékokat kivenni. Így sokkal gyorsabban eljött a Karácsony! Mivel úgy gondoltam neked is tetszene, készítettem egy ilyen naptárat neked is!

Szint 15
Mentsd meg a kocsmát 2. rész

Itt is van! Remélem tetszeni fog. De kérlek ígérd meg, hogy nem nyitod ki az összes ajtót most, mindig várd ki a megfelelő napot. Ha mégis rájövök, hogy korán nyitottad ki az ajtókat, nem csak velem gyűlik majd meg a bajod! És azt nagyon, nagyon meg fogod bánni...

Adventi naptár

Csak az egyiket zárhatod le (december 25. 00:00 - január 27. 23:59.):
Maria
ID: 43343
Az ajándékod Boldog Karácsonyt, {PLAYER_NAME}! Látom, a megfelelő napon nyitottad ki adventi kalendáriumod ajtajait. De van számodra még egy meglepetésem, mivel nemcsak az emlékeim között keresgéltem...


Adventi naptár Tessék, egy kis karácsonyi szán, amit még a nagybátyám készített annak idején, hogy Karácsonykor Mikulás-ruhában lepjen meg minket, gyerekeket! Pár évvel ezelőtt rám hagyta, de nem vagyok túl jó Mikulás. Szerintem ez a szerep neked sokkal jobban állna.

Karácsonyi szánkó

Maria
ID: 43344
Karácsony... Hmm, kár! Azt hiszem, már a Karácsony sem a régi... Úgy tűnik, nem vidított fel a kalendáriumom. Egykor alig bírtam magammal másnapig, ám manapság már nem fontosak a kis dolgok.


Adventi naptár
3 Üveggolyó
Tessék, az ajándékod! Ráleltem a régi üveggolyós erszényemre. Hasznát veheted az üveggolyóknak, amelyeket tőlem kaptál. Remélem, ez legalább tetszik majd. Boldog Karácsonyt!

Egy erszény üveggolyó

Henry
ID: 43345
Karácsonyi veszekedés Na igen, milyen is lenne a Karácsony egy rendes veszekedés nélkül? De fordítsuk komolyra a szót. Nem vitted túlzásba egy kicsit? Maria nagyon dühös rád!


Adventi naptár
13 Egy darab szén
Maria szerint gyerekes viselkedésed tönkretette a karácsonyi hangulatot. Minden ajtót előre kinyitni az adventi kalendáriumon... {PLAYER_NAME}, ezt egyszerűen nem teheted! Mindenesetre azt mondta, legjobb lesz, ha rögtön azzal kezded, hogy elpáholod a többi csirkefogót. Még mindig úgy vélem, hogy a Karácsony a szeretet ünnepe kellene, hogy legyen, de mi más választásom lehetne, ha ilyenekkel vagyok megáldva, mint te?

Bot