Logor.png
2.128
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
Váltás a normál és az ismételhető kalandsor között:
A tökéletes rablás · A tökéletes rablás (Ismételhető)
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.

A kalandsor azonosítója: ID 116

A tökéletes rablás

A kalandsor elérhető:
2020. november 11. 10:00 - 2020. december 02. 23:59

Kalandosztók a kalandban:

Ikon Gazdag Udvarház.png Gazdag Udvarház
Tekintélyes Udvarház helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Maria
ID: 2020
A munka Hé te, gyere csak ide... psszt! Figyelj, lenne egy munkám a számodra: egy helyi bandita folyamatosan fosztja a bank aranykészletét. Azt tervezem, hogy visszalopom az aranyat, ebből biztos tanulni fog - ez egy tuti biztos terv. Benne vagy? A célpont egy gazdag udvarház délnyugatra a térképen. Egy széf van odabent valahol. Először is be kell lopakodnunk az udvarházba és megtalálnunk a széfet. Az épületbe háziszolgaként kell belopakodnod, így tudod átkutatni az udvarházat és megtalálni a széfet.  A szolgák általában reggel érkeznek. De várjunk csak, ebben a ruhában nem fognak szolgának nézni. A tökéletes öltözék valami csinos ruházat és egy cilinder lenne.  (Ez egy eseti kalandsor, amivel a Nemzetközi Tudósok Napját ünnepeljük. Már a Vadnyugaton is sok tudománnyal találkozhattunk. Használd az eszed, hogy megoldhasd a "Tökéletes rablás" kalandsort és alaposan olvasd el a szövegeket. Ezt a kalandsort november 18-ig fogadhatod el.)

Szint 50
Mentsd meg a kocsmát 2

Intézd el: Az udvarház átkutatása (A tökéletes rablás) Ügyes. Bebizonyítottad, hogy remekül tudod az ilyen feladatokat megoldani. Már csak a terv második részét kell kidolgoznunk. Az aranyat nyomtalanul kell kilopnunk a széfből.

50 Tapasztalati pont

Gazdag Udvarház
ID: 2021
Az udvarház átkutatása Megérkezel az udvarházhoz, az álcád tökéletes, teljesen illik a szerepedhez. Az időzítés is tökéletes, a többiek is most érkeznek. Most már csak annyi a teendőd, hogy közéjük vegyülj és úgy tégy, mint aki épp a házat takarítja. Így jó sok időd lesz, hogy átkutasd a házat és megtaláld a széfet, amiről Maria beszélt.
Szerveridő
06:00-10:00
Hely: Gazdag Udvarház
Vegyél fel kettőt: [kinyit/bezár]
Szürke vászonkalap

Zöld vászonkalap Kék vászonkalap Sárga vászonkalap Barna vászonkalap Fekete vászonkalap Elegáns vászonkalap James Bridger vászonkalapja
————————
Szürke zakó Kék zakó Sárga zakó Zöld zakó Fekete zakó Barna zakó Elegáns zakó

Fred Dodge zakója
Szerveridő
06:00-10:00
Szuper! Megtalálod a széfet, anélkül hogy felfedeznének. Miközben a festményeket törölgeted észreveszed a széfet a három őr képe mögött. Milyen vicces hely a lopott arany elrejtéséhez. Itt az ideje, hogy beszámolj Marianak.

100 Tapasztalati pont

Maria
ID: 2022
Puskapor Íme a terv: óvatosan kinyitjuk a széfet, kivesszük az aranyat, betesszük a hamis aranyat és ismét bezárjuk a széfet. Senki sem fogja észrevenni, hogy ott voltunk. De kezdjük az elején. Hogy kinyissuk a széfet, nem használhatunk erőt. Szükségünk lesz némi puskaporra, amit a zárba tudunk csöpögtetni. Itt a puskapor képlete: 7 HNO3 + 2 C + 1 S . Mire vársz? Szerintem biztos tudnál puskaport gyártani.  (Ahhoz hogy puskaport készíts a megfelelő hozzávalókat kell összegyűjtened a munkák során. Másodszor, a puskapor por, szóval valahol össze is kell keverned a hozzávalókat.)


Puskapor Csodás, már készen is van a puskapor. Ki tudjuk nyitni a széfet úgy, hogy beöntjük a puskaport a zárba. Később majd vissza is tudjuk zárni, méghozzá nyom nélkül.

120 Tapasztalati pont

Puskapor megszerzése [kinyit/bezár]
Legyen nálad: 7 Salétrom 2 Szén 1 Kénkő
Szükséges munka: Kávédarálás vagy Gabonaőrlés
Puskapor
El kell fogadnod előtte a Puskapor (A tökéletes rablás) kalandot.
Maria
ID: 2023
Hamis arany Oké, most már ki tudjuk nyitni a széfet. Most kell valami, amivel helyettesíthetjük az aranyrudakat. Hamis aranyrudakat kell készítened. Három lépésre van szükség. Első lépés: olvassz meg egy kis bolondok aranyát. Ehhez valami tüzes munkát kell végezned. Második lépés: némi ezüsttel be kell vonnod a megolvadt bolondok aranyát. Harmadik lépés: a még meleg hamis aranyrudakat megfelelő jelöléssel kell ellátni, hogy eredetinek nézzék őket.  (A hamis aranyrudak készítése meglehetősen bonyolult. Az alaptermékeknek nálad kell lenniük és a különböző munkák során kell őket átalakítanod.)


Hamis aranyrúd Ejha, ezek a hamis aranyrudak igazán meggyőzőek. Ki tudjuk cserélni őket a valódiakkal és soha senki nem fog gyanakodni.

150 Tapasztalati pont

Olvasztott arany megszerzése [kinyit/bezár]
Vedd fel: Bolondok aranya Szükséges munka: Tűzoltás
Olvasztott bolondok aranya
El kell fogadnod előtte a Hamis arany (A tökéletes rablás) kalandot.
Forró hamis rúd megszerzése [kinyit/bezár]
Vedd fel: Olvasztott bolondok aranya Szükséges munka: Ezüstbányászat
Forró hamis rúd
El kell fogadnod előtte a Hamis arany (A tökéletes rablás) kalandot.
Hamis aranyrúd megszerzése [kinyit/bezár]
Vedd fel: Forró hamis rúd Szükséges munka: Újságnyomtatás
Hamis aranyrúd
El kell fogadnod előtte a Hamis arany (A tökéletes rablás) kalandot.
Maria
ID: 2024
A Goldschmidt módszer Van egy mód, hogy ki tudjuk nyitni a széfet és kicseréljük a valódi aranyat a hamisra. Most már csak egy dologra kell megoldást találnunk: hogyan zárjuk be a széfet ha végeztünk, hogy ne hagyjunk nyomokat? Egy korábbi barátom a vasútnál dolgozott, ő hegesztette össze a síneket. A Goldschmidt módszert használták a vas felmelegítésére. Ehhez két dologra lesz szükségünk. Először is, kell egy kis termit. Ezt alumíniumból és vasoxidból készítik, ha jól tudom az aprópénz szintén alumíniumból készül.  Másodszor, kell még gyutacs is. Azt hallottam, hogy egy sarlatán pont ezt árusítja minden szerdán és pénteken.  (A termit készítése nagyon hasonlít a puskaporéhoz.)


Termit Gyutacs Szép munka, az előkészületek megtörténtek. A rablásra holnap délben kerül sor, ott legyél.

99 Tapasztalati pont

Gyutacs megszerzése [kinyit/bezár]
Szükséges munka: Sarlatán Csak SZERDA vagy PÉNTEK
Gyutacs
El kell fogadnod előtte A Goldschmidt módszer (A tökéletes rablás) kalandot.
Termit megszerzése [kinyit/bezár]
Legyen nálad: 1 Quarter 1 Vasrudak
Szükséges munka: Kávédarálás vagy Gabonaőrlés
Termit
El kell fogadnod előtte A Goldschmidt módszer (A tökéletes rablás) kalandot.
Maria
ID: 2025
A rablás Nagyon jó. Hamarosan több információt kapsz majd egy névtelen levélben. Addig is maradj csöndben és viselkedj gyanútlanul.


Intézd el: Gyorsan és simán (A tökéletes rablás) Nagyon szép munka. Most már visszaadhatjuk a pénzt a banknak. A tolvajoknak soha nem fog feltűnni a dolog és nem próbálják majd visszalopni a pénzüket. Tessék egy kis jutalom.

500 Tapasztalati pont
500 $
25 0 Kötvény
1 Képességpont

Hétfőn éjjel csináljuk meg. Várj az udvarházon kívül és álcázd magad valamivel, hogy ne ismerjenek föl!
Gazdag Udvarház
ID: 2026
Gyorsan és simán Valóban ez volt a tökéletes rablás. Gond nélkül belopózol az udvarházba, betöltöd a lőport a széfbe, kinyitod, kiveszed az aranyat, berakod a hamis aranyrudakat, bezárod a széfet és rövid időn belül messzire jársz. Marianak tökéletes volt a terve.

Hely: Gazdag Udvarház

Hétfő
19:00-23:59
Vedd fel:
[kinyit/bezár]
Álarc
Itt az ideje gyorsan visszamenni hozzá.

50 Tapasztalati pontA kalandsor jutalma:
Eredmény