Logor.png
2.88
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Google+ Twitter
A The-West wiki HU wikiből
Ha a kalandban nem jelenik meg az egyik kalandosztó, ellenőrizd, hogy lezártad-e már a 'Mentsd meg a kocsmát, 2. rész' nevű kalandsort!
A kalandsor leírása
A kalandsor azonosítója: ID 42

A szellemváros

Kalandosztó a kalandban:

Ikon Szellemváros.png Szellemváros
Szellemváros helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Henry
ID: 320
A ködbe borult város Üdv! Örülök, hogy visszatértél a kocsmámba. Épp most hallottam egy pletykát egy utazótól... Egy hátborzongató pletykát a városról, amely éjjelente és pirkadatkor a ködben jelenik meg, majd délben eltűnik. Tíz lóval sem tudnának oda vontatni... de ha te elég bátor vagy, utánajárhatnál. A pletykák alapján valahol északnyugaton lehet a város.

Szint 45
Mentsd meg a kocsmát 2. rész

Hely: Szellemváros Megtaláltad hát a szellemvárost! Nem volt ijesztő, amikor ott jártál? ...Valami nem stimmel azzal a hellyel. Légy óvatos!

1500 Tapasztalati pont

Maria
ID: 321
Ördögűzés délidőben Voltál a szellemvárosban, és láttad ott Mike szellemét?! Jaj, ne... mit tegyünk? Nyilván bosszúvágy fűti és szörnyűségeket tervez ellenünk! Valamit tennünk kell ellene! Menj a szellemvárosba, és eressz egy golyót a szellem szeme közé! Hadd lássuk, tetszik-e neki. Küldd vissza oda, ahonnan jött.

Hely: Szellemváros

Veszíts ellen:
Joe.png Mike szelleme
Jaj, ne! Állja a golyót és alig úsztad meg élve? Ha nem kapja meg, amit akar, mindannyiunkat lemészárol...

300 Tapasztalati pont

Maria
ID: 322
Alternatív módszerek A bőrünket visszük a vásárra... Azt hiszem, drasztikusabb lépéseket kell tennünk! Mindketten pontosan tudjuk, mit akar Mike... Jennyt! Keresd meg és vigyél Mike-nak bizonyítékot, hogy nem kell tovább a földi világban maradnia. Elégítsd ki bosszúvágyát! Remélem ez lecsillapítja...


Üsd ki:
Jenny.png Jenny
Szegény Jenny... de így kellett lennie. Hiszen az életünk a tét!

750 Tapasztalati pont
Copf

Maria
ID: 323
Nyugodjék békében! Térj vissza a szellemvárosba és vigyél bizonyítékot Jenny haláláról. Remélem, bejön... Még túl fiatal és csinos vagyok a halálhoz!


Hely: Szellemváros
Copf
Miután odadobtad Jenny copfját a szellem elé, Mike diadalittas kacaj közepette lassan felszívódik. Miután a szellem végleg elhagyta e világot, félelmed is elszáll és a szellemváros már feleannyira sem tűnik félelmetesnek.

3000 Tapasztalati pont
Szelleműző talizmán

Szellemváros
ID: 330
Nem félek Keress jeleket, vagy elrejtett kincseket az elhagyatott városban!

Hely: Szellemváros

Hely: Szellemváros Intenzív kutatómunka eredményeként egyebeken kívül találsz egy csodaszép rubint, ami valószínűleg egy régi rablásból származik.

300 Tapasztalati pont
250 $
Rubin

Szellemváros
ID: 331
Talált tárgyak Vissza kell juttatnod a rubint jogos tulajdonosának. Újsághirdetés útján biztos rálelsz a tulajra. Jó esetben vaskos jutalomra számíthatsz...

Hely: Szellemváros

Hely: Szellemváros
1 óra Újságnyomtatás
Rubin
Néhány nap múlva, pár hamis "tulajdonos" jelentkezését követően egy idős nő jelentkezik és úgy tűnik, ő az igazi tulajdonos. Találkoztok és odaadod neki a rubint. A nő roppant hálásnak tűnik. Bandákról beszél, amelyek a szellemvárosban szoktak találkozni és rengeteg utazót és látogatót kiraboltak már. De amikor a tervet beszélik meg, mindig fegyvertelenül mennek. Talán tehetnél valamit a bandák ellen.

1000 $

Szellemváros
ID: 340
Fegyvertelenül könnyebben megy a beszéd Mikor leteszed a fegyvert és a város közepe felé indulsz, hirtelen két férfi lép eléd az árnyékból. Mint te, ők is fegyvertelennek tűnnek és beszélni akarnak veled.

Hely: Szellemváros
Fegyver nélkül

Hely: Szellemváros A két bandita elmondja, hogy az egész vidéket és a környékbeli banditákat három férfi irányítja. Hetente egyszer találkoznak egy elhagyatott udvarházban, hogy ott beszéljék meg a terveiket.

750 Tapasztalati pont

Szellemváros
ID: 341
Ég a gerenda Mikor az elhagyatott udvarházhoz érsz, döbbenten látod, hogy a ház lángokban áll. Gyorsan kell cselekedned és el kell oltanod a tüzet, különben oda a találkahely és semmit sem fog érni az információd.

Hely: Szellemváros

Hely: Szellemváros
8 óra Tűzoltás
Sajnos, minden erőfeszítésed hiábavalónak bizonyul és a ház teljesen leég.

1500 Tapasztalati pont

Szellemváros
ID: 342
Nincs találka helyszín nélkül Egyetlen esélyed maradt, teljesen újjáépíteni a házat. Reménykedsz, hogy időben végzel a házzal és eléggé hasonlítani fog a régire, így a banditák nem vesznek észre semmit.

Hely: Szellemváros

Hely: Szellemváros
10 óra Udvarház építése
Sikerült időben befejezned a házat és megtévesztésig hasonlít a régi házhoz. Most már csak várnod kell, míg a banditák felbukkannak.

1500 Tapasztalati pont

Szellemváros
ID: 343
Paláver Először a három banditavezér nagyon meglepődik, hogy ott vártál rájuk az elhagyatott udvarházban. Meg tudod győzni őket, hogy csatlakozni akarsz hozzájuk és van egy-két jó terved is pár új balhéra. Rövid ideig kétkedve méregetnek, végül készek tárgyalni veled.

Hely: Szellemváros

Hely: Szellemváros A banditák mesélnek neked különböző környékbeli tevékenységeikről, különösen a szellemvárosbeli kaszinójukról, ami jól el van rejtve és az alkalmazottaknak megparancsolták, hogy rejtőzzenek el azok elől, akik nem megfelelő ruházatban lépnek be. Pár kérdést követően kiderül, hogy a vendégeket elegáns zakójukról, sombrerójukról és a régi, valószínűleg azték eredetű nyakláncról ismerik fel.

300 Tapasztalati pont

Szellemváros
ID: 344
I. párbaj Hirtelen az egyik bandita előkapja a stukkert és épp a füled mellett lyukat lő a falba. Persze, rögtön rájössz, hogy elárultad magad. Villámgyorsan oldalra vágódsz és a fegyveredért nyúlsz...

Hely: Szellemváros

Hely: Szellemváros
Üsd ki:
Fencer.png Bicska Billy
Talált! Az első bandita elterül, de most már a másik kettő is előrántotta fegyverét. Ráébredsz, hogy ha élve akarod elhagyni a házat, velük is szembe kell szállnod.

1500 Tapasztalati pont

Szellemváros
ID: 345
II. párbaj Gyűlölettel és az őrület szikrájával szemében a második bandita is támadásba lendül, hogy megbosszulja barátja halálát. Hatalmas kését lóbálva ront rád, és ezzel szerencsére kitakarja a harmadik banditát, aki így nem tud becélozni téged. Szerencsére ügyesen sikerül mindig úgy helyezkedned, hogy a késes támadó a másik útjában álljon, így elég az előtted álló ellenfélre koncentrálnod.

Hely: Szellemváros

Hely: Szellemváros
Győzd le:
Dalton.png Carlos
Pár másodpercnyi, mindkettőtökön nyomot hagyó harcot követően lövés dördül a hátsó szobából, amely megzavar az összpontosításban. Riadtan látod, hogy a harmadik bandita hátba lőtte társát, aki eszméletlenül, vagy holtan rogy a padlóra.

1500 Tapasztalati pont

Szellemváros
ID: 346
III. párbaj Mikor a harmadik bandita észleli arcodon a félelmet, nevetni kezd, majd gyilkos hangnemben odaveti, hogy a másik kettő csak útjában volt. Egy mindenre kész férfi áll előtted, aki nem kezdő módjára bánik a fegyverrel. Valószínűleg életed egyik legnehezebb harcával nézel szembe.

Hely: Szellemváros

Hely: Szellemváros
Üsd ki:
Parbajhos ferfi fejvadasz.png El Capitano
Megkönnyebbülsz, hogy nem te, hanem ellenfeleid fekszenek a padlón. Teljes mértékben tisztában vagy azzal, hogy nem sokon múlott, és minden másképp alakul, de ezúttal melléd állt a szerencse.

3000 Tapasztalati pont
Sarlatán cipő

Szellemváros
ID: 347
Nyomkeresés? Kösz, nem! Miután megnyugszol valamennyire és kimerülten körbenézel a szobában, látod, milyen szörnyen fest minden. Arra gondolsz, nem hagyhatod csak így itt a három bandita holttestét. Úgy döntesz, tisztességesen eltemeted őket.

Hely: Szellemváros

Hely: Szellemváros
1 óra Sírásás
8 óra Koporsókészítés
Mikor belehelyezed a testeket a koporsókba, észreveszed, hogy van pár dollár a zsebeikben. Mivel aligha lesz rá szükségük ezután, elveszed a pénzt.

75 $

Szellemváros
ID: 350
Casino banale A kaszinó keresésére indulsz, remélve, hogy ott kapsz majd némi információt.

Hely: Szellemváros
Intézd el: Nem félek (A szellemváros)

Hely: Szellemváros Úgy véled, megtaláltad a helyet, de nem látsz ott senki mást... Talán nem megfelelő a ruházatod...

150 Tapasztalati pont

Szellemváros
ID: 351
Ruha teszi a gazdag embert Miután magadra öltötted a megfelelő ruházatot, mindenhonnan elősereglenek a kaszinó vendégei és közülük valóként üdvözölnek. Vegyülj el köztük, és próbálj néhány hasznos információt szerezni.

Hely: Szellemváros
Vedd fel ezeket a tárgyakat:
SombreroElegáns telepes kabátAztékok aranya

Hely: Szellemváros
Vedd fel ezeket a tárgyakat:
SombreroElegáns telepes kabátAztékok aranya
Miután eljátszottál pár dollárt, egy csodaszép nővel futsz össze, aki, miután meghívod egy italra, elmesél egy történetet egy kincsesládáról, három zárral. Mindegyik zárat különleges, nagyon ritka kulcs nyitja. Bár azt nem tudja, hol van a kincs, de egyszer látta az egyik kulcsot, a Konföderáció seregének egyik tagja mutatta meg neki, miközben a bázis felé tartott...

150 Tapasztalati pontA kalandsor jutalma:
Eredmény