A legendás arany colt

Innen: The-West wiki HU
Jump to navigation
Kalandsor
azonosítója
183

A legendás arany colt

Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Waupee
ID: 2951
Waupee talált valamit Szia, jó látni téged! Nézd! Láttál már valaha ilyet? Azt hiszem, valaki elvesztette. Valami fegyvernek néz ki. Ó, ott van egy golyó. Ez egy nagyon furcsa fegyver. Sosem láttam arany fegyvert. Van egy ötletem, mi lehet ez, de még nem mondhatom el neked. Körbenéznél, vannak-e banditák a közelben? Talán látsz valami szokatlant vagy furcsát...aztán jelents nálam később.

Mentsd meg a kocsmát 2. rész
Szint 87
Vedd fel ezt: Arany Colt

Kihelyezett körözések: 10
Elfogott körözött személyek: 15
25 óra Munkavállalás utazó kereskedőként
Nagyon szerencsés ember lehetsz. Találtál egy arany golyót. Érdekes... mit gondolsz, mennyit kaphatok érte? Ok, csak viccelek. A tiéd természetesen.

500 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2952
Levél valakitől Újra itt vagy, jó. Hogy vagy? Úgy gondolod, szert tehetsz egy másik fényes arany fegyverre is? Szerintem valaki biztos képes ezt az arany coltot feljavítani és még jobbá tenni. Nem is csak képes, hanem valószínűleg érdekli is nagyon. De azt nem tudom, ez a valaki ki lehet. Menj, keresd meg! Nézz át minden erdőt, minden faházat, minden üzletet.

Vedd fel ezt: Arany Colt

Üsd ki:
Oldman.png Old Man Hackett

Párbajban eszméletlenre vert banditák: 30
Megtett távolság: 50000
Imádkozni mentem: 1
100 Munkavállalás seriffként

Még nem sikerült? Ez a fickó eléggé elkényeztet. De ide nézz, barátom! Ezt a levelet találtam az asztal alatt. El tudod olvasni hangosan? "Ha egy jobb arany coltot szeretnél, akkor gyere és látogass meg délben. Ne felejtsd el a fegyvereidet is magaddal hozni!"

500 Tapasztalati pont
Levél valakitől

Waupee
ID: 2953
Egy fényes Arany Colt A kocsmában vagy, Waupee mellett ülsz. Meg akarod kérdezni tőle, tudja-e, ki írta a levelet vagy ki rejtette el itt. Talán látott valakit? De aztán észreveszed, hogy valami furcsa történik vele. Szörnyen néz ki, a szemei vörösek és a bőre halványkék...aztán furcsa hangon kezd beszélni: Szóval megtaláltál! Néhány évvel ezelőtt találkoztál az arany colttal, igaz? Csak a legügyesebbek tudnak szerezni eget. Ha fejleszteni szeretnéd, az sokba fog kerülni. Meg kell mutatnod, hogy megérdemled a segítségemet. Készítsd elő a pénzt...és hívd ki a Cook bandát Tombstone-ban!

Vedd fel ezt: Arany Colt

Vedd fel ezt: Arany Colt
Levél valakitől
10000 $
Lejátszott kalandok: 7
Munkával szerzett pénz: 2000
Az utazó kereskedőnél szerzett pénz: 4500
Banditák elleni párbajokból nyert pénz: 1000
10000$ nem elég. Mi járt ezeknek a fiatal embereknek az eszében? Nem tudok jótékonykodásból megélni. De mivel egy barátom barátja vagy, segítek neked. Te és Waupee keményen dolgoztok, hogy a régi Arany Coltodat új szintre emeljétek. Pár óra után egy új, fényes arany colt van a kezedbe. De Waupee még mindig csúnyán néz. Mi történt? Mit csinálok itt? Úgy érzem, valaki megszállta a testemet...

Arany golyó
Fényes Arany ColtA kalandsor jutalma:
Eredmény