Logor.png
2.128
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
A kalandsor azonosítója: ID 197

A kötelék ami összetart

A kaland elérhető:
2020. február 14. 11:00 - 2020. március 05. 23:59

Kalandosztó a kalandban:

Ikon Waupee indián faluja.png Waupee indián faluja
Indián Rezervátum helye.png


Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Waupee
ID: 3096
Finom kérdés Helló barát! Hogy vagy? Készen állsz egy másik kalandra? Nos, ez talán nem a legnagyobb kaland, de egy barátom segítséget keres néhány kényes kérdésben. Valami, ami a fiával kapcsolatos. Ha segíteni akarsz, megtalálhatod őt az indiai faluban.

Szint 119
Mentsd meg a kocsmát 2. rész

Menj el ide: Waupee indián faluja Megérkeztél a faluba, és azon tűnődsz, mi történt.

100 Tapasztalati pont
10 Sziv.png

Waupee indián faluja
ID: 3097
Egy félénk fiú Egy apa: Hello. Waupee küldött? Jó. Problémám van a fiammal, Ezhnóval. De mielőtt többet tudnék róla beszélni, dohányozzunk. Van még egy dohányod?

Hely:
Waupee indián faluja

Vedd fel ezt: Békepipa
5 Dohánylevél
2 Maté tea
Egy apa: Nézze, az a dolog, hogy elég idős ahhoz, hogy találjon egy lányt, hogy feleségül vegyen. És tudom, hogy van egy lány a faluban, akit szeret. Csak nem tudja, hogyan mondja el neki. Attól tart, hogy beszélni akar egy lánysal! Beszélhetsz vele, és megmutathatod neki? Hmm. Nem tudod, hogy ez segít-e neki. A lányok… rejtély.

150 Tapasztalati pont
10 Sziv.png
2 40 kötvény

Waupee indián faluja
ID: 3098
Szerelmes Ezhno: Üdvözlet, halvány arc. Ezhno vagyok, akit farkasnyúzónak is nevezek. Beszéltél az apámmal. Elpirul. Ezhno: Igen, igen. Ez a lány, Kimama. Ő ... a napjaim fénye. Minden nap látom. Az út, ahogy sétál, és ahogy nevet. A nyak görbéje ... Néha rám néz, és elfordul. Nem tudom, hogyan, tudod, ehm…

Hely:
Waupee indián faluja

5 óra Munkavállalás prédikátorként Megpróbálsz elmondani neki mindent, amit tudsz a lányokról. Melyik… semmi. Van egy homályos elképzelésed, hogy ha egy lány ugyanúgy érzi magát, akkor valahogy… csak tudod. Vagy tudja, hogy tudod. A testbeszéd és az, ahogyan néz rád. Hell, mit tudsz erről? Úgy gondolod, hogy ez a legnehezebb kaland, amit valaha is volt. Inkább vadászni akarsz. Ez sokkal könnyebb.

500 Tapasztalati pont
30 Energia
10 Sziv.png

Waupee indián faluja
ID: 3099
A hordágy és a kötél Ezhno: Hmm, ez nem túl hasznos! Egyáltalán nem! De van egy út. Hallottam egy ősi rituáléról, és igyekszem végrehajtani. Szükségem lesz bizonyos dolgokra. Az első dolog egy hordágy. Biztos vagyok benne, hogy az egyiket fonott ágakkal és kisebb gallyakkal meg tudjuk csinálni. Szükségem lesz kötélre is. Most nem mondok neked semmit, de ha mindent megteszel, talán elkísérhetsz, és megmutatom neked a rituálét. Ó, és szükségünk lesz egy sátorra.

Hely:
Waupee indián faluja

4 Fa
2 Anyaghenger
1 Kötél
1 Sátor
Mivel érdekelnek az indián szokások, és szereted a fiút, megkaptad, amit kértél.

350 Tapasztalati pont
Zöld boríték
10 Sziv.png

Henry
ID: 3100
A kötél Szia, hogy vagy? Szeretnél valamit enni? Nem? Ó, ok ... szóval, mi kell? Egy kötél ... hadd nézzem meg a raktárat. Addig is hozhatsz nekem néhány tojást!

Elfogad: A hordágy és a kötél (A kötelék ami összetart)

6 Nyers tojás Szép, köszönöm a tojásokat. Itt van egy kötél. Kellemes napot {PLAYER_NAME}

Kötél
10 Sziv.png

Waupee indián faluja
ID: 3101
Prémek Ezhno: Ó, nagyon jó. Igen, ez megtörténik. Szükségem van egy kis szőrmére is, vastag, puha és meleg. Nem érdekel, hogy milyen állatól származik. De jól érzik magukat a puha bőrön ... Miért nézel rám? Ez természetesen a rituálé része.

Hely:
Waupee indián faluja
Intézd el: A hordágy és a kötél (A kötelék ami összetart)

4 Bölényprém
20 Bölényvadászat
Elkezdesz csodálkozni, hogy milyen rituálé lesz ez.

300 Tapasztalati pont
10 Sziv.png

Waupee indián faluja
ID: 3102
A szertartás Ezhno most kész arra, hogy elinduljon a rituáléhoz, amit megígért, hogy befejez. Ezhno: Ah, kiváló! Most elkezdhetjük. Kísértek és megvédenek engem, amikor befejezem? Tudod, szerencsés vagy, hogy képesek vagyunk tanúi ennek a rituálisnak, hiszen nagyon kevés fehér ember látja. Ez ... jól van, az elmúlt időkben kiesett. Addig is csinálhatunk valamit. Lássuk, ki erősebb ... Sétálsz egy sátorba, ami egy kicsit távol van a falu többi részétől. Ezhno: Ó, de várnunk kell. Észrevettem, hogy sötétnek kell lennie a rituálénak. Várnunk kell, amíg a nap a hegyek mögé áll. Akkor segíthetsz nekem, és győződjön meg róla, hogy senki sem szakít meg engem.

Hely:
Waupee indián faluja

Ezt a kalandot csak 18:00 óra és 23:59 óra között zárhatod le.
VAGY
Ezt a kalandot csak 00:01 óra és 06:00 óra között zárhatod le.
35 Szkanderezés
Te vársz. Hosszú várakozásnak érzed, mivel alig várod, hogy lássuk ezt a rituálét. Hé, talán végre megtanulsz valamit magáról a nőkről!

350 Tapasztalati pont
10 Sziv.png

Waupee indián faluja
ID: 3103
A testvér Ezhno mély lélegzetet vesz. Ezhno: Tehát kész vagyok. Azt hiszem ... az összetevőkkel megyek a sátorba, és ... kapok valamit. Amikor kijönek, lesz egy ... kötegem a hordágyon. A feladatod, hogy megbizonyosodj róla, hogy védekezésre van szükségem, miközben a csomagot biztonságban tartom. Feszesen nézel rá. Védett? Igen, az ő hústól. Hát, mondtam-e bátyám? Még azt sem hiszem, hogy van bátyja! Ha.... Ragaszkodsz ahhoz, hogy elmondjad az igazságot. Nem akarsz bajba kerülni a törzzsel. Ezhno: Er, hmm, hát… Ő, vagyis van egy testvér, és ellenezheti . Ő… nem hagyja jóvá. Kétszer ellenőriztem, hogy ... azt mondták, hogy ma egy vadászati útra megy, ezért jól kell lennünk. Senki sem sérül meg, ígérem. Tartsd szem előtt, ugye? És… kívánok szerencsét! Ezzel a sátorba bukik. Megpróbálod megállítani őt, amikor ugyanabban a pillanatban mély hangot hallasz mögötted: - Ki vagy te? Mit csinálsz itt? Mersz, hogy jöjjön haza, és gondot okozhat a húgomnak? Előre halad és rád bukkan.

Hely:
Waupee indián faluja

Győzd le:
Katona ferfi irokez.png Indián
Csapdálsz Kimama testvérével. Sokkal erősebb vagy, mint ő, és a legnehezebb dolog az, hogy ne sértsed meg túl erősen, ugyanakkor megállítsad. Megpróbálod megmondani neki, hogy ez félreértés. De túl dühös. Végül rájön, hogy nincs esélye és elfut. Kiabál a válla fölött: "Meg fogod bántani ezt a sértést! El fogom hozni Matunagát! Ő megtanít neked egy leckét!"

200 Tapasztalati pont
10 Sziv.png

Waupee indián faluja
ID: 3104
A rivális Rövid idő múlva visszajön Kimama testvére. Mögötte egy férfi feléd fut. Matunaga: Mit mondtam? Segítesz, hogy ez a szörnyű kis virág Ezhno megkapja a lányomat? Mit gondolsz, ki vagy? Most már bajban vagy! Nézd a fickót. Ő nagy. Ő erős. És nagyon határozottan néz ki. Ez nem lesz szép.

Hely:
Waupee indián faluja

Győzd le:
Katona ferfi irokez.png Indián
Te is megnyerted ezt a harcot, de meglehetősen elverve. Nem tudtad kiütni, hanem elindulsz, kiabálva fizetsz. Kíváncsi, hogy van-e még egy barátja is, aki talán még ennél is nagyobb, amikor egy hangot hallasz a sátor belsejéből. Akkor Ezhno előcsúszik belőle.

550 Tapasztalati pont
10 Sziv.png

Waupee indián faluja
ID: 3105
Egy boldog vég Ezhno tartja az arcát. „Au. Ez nem ment jól. Ahogy reméltem, hogy lesz. Hirtelen rájött, hogy ez a rituálé volt. Talán a leendő menyasszony váratlan ellenállást ajánlott? És eljön, nagyon dühös. Kimama: Hogy merészelsz, hogy megpróbálod ?! ... És egy hordágyon, nem kevesebb! Ez a legszomorúbb helyzet, amiben azt hiszem, valaha is voltam! Újra elpirul, és borzasztóan néz rá. Ezhno: Hmm. Er, én ... nem tudtam, hogy… Er,… Szóval beszámolót találtam erről a régi rituáléról, és úgy tűnt, mintha eltávolítaná ... valami… a találgatás ... Egy kicsit megnyugszik, majd mosolyog. Kimama: Nem akartam volna, ha egyedül lennék veled, kérlek. Ezhno még mindig zavarosnak tűnik, az arca minden vörösre ragyog. Megadja neki a kötést, és alkalmazza a saját zúzódásait. Ezhno: Er. Jól. Jól van akkor. De mi a helyzet… Um ... Matunaga? Kimama vállat vont: Ez a nyers? Soha nem tetszett neki. Nagy izmok, de kis… agy. Minden nap megrontott. Átmentem néhány nehéz idõt vele. Nem fogadná el a nem. Ezhno szeme kigyullad, és láthatod, hogy keményen gondolkodik, minden bátorságát összevissza. Ezhno: Er, jól. Rendben… Um. ... Akkor, szeretném… tudod ... hogy együtt legyek velem? Ő kedvesen néz rá, karjait a nyaka köré tekeri, és a fejét a vállára támasztja. Megnéz egy pillantást, és megérti, hogy most hagyja őket egyedül. - Ha megkérdeznél volna egy évvel ezelőtt, akkor ezt a választ kapnád. Természetesen szeretnék veled lenni! Aztán felemeli a karjait és éljenzését: "Hah! Látod? Ez működött! A rituálé dolgozott! ... Ez az életem legjobb napja!

Hely:
Waupee indián faluja

10 Kötszer
2 Fájdalomcsillapító
Azt mondod, hogy boldog voltál. Akkor menj vissza a faluba. Mindenki hallotta, mi történt, és mindannyian rád néznek, és megbecsülik. Látod, hogy Ezhno apja a tűzön ül, és füstöl egy fürtöt, és mosolyog. Másnap reggel hazaviszel.

650 Tapasztalati pont
10 Sziv.png

Waupee
ID: 3106
Az esküvő Néhány hónappal később beszélsz Waupee-val. Örülök, hogy segítettél a barátom fiának, és hogy minden jó volt a végén. Ehnzo jól érzi magát, de túlságosan szörnyű. Hallottam, hogy házasodni fognak, és meghívtak az esküvőre. Ez egy hagyományos esküvő, és néhány virágot, kukoricát, kenyeret és húst kell hoznunk. És egy váza is kell, amiből mindketten egyszerre isznak. Ha képesek lennének anélkül, hogy elfolyna a folyadék, a jövőjük számára ez jó. De talán el akarod kerülni a beszélgetést Matunaga-val.


21 Rózsa
10 Kukorica
10 Gabona
5 Liszt
3 Pohár víz
10 Sonka
10 T-Bone-Steak
1 Kancsó
Más játékosoknak küldött szívek: 200
Nagyon szép esküvő volt. Megint füstöltek egy pipát Ezhno atyjával. Azt mondta, a fia neve most Howi Miwok lesz, mert feleséget talált. Kimama anyja is nagyon boldog volt. Elmondta, hogy kétségei vannak abban, hogy valaki még mindig a lányához közel kerül, a túlvédő testvérével és a másik dühös fickóval, aki udvarias. Nem láttad Matunagát, de hallottad, hogy vadászterületen van. A házaspár egy szép tasakot kap, amellyel összeállíthatja őket, amit Kimama a párok nevével hímzett. Az egyetlen dolog, amit ez a kaland nem biztosított, a nők mélyebb megértése volt. Vagy tette?

1000 Tapasztalati pont
10 Sziv.png
Egy zacskó cukrozott mandulaA kalandsor jutalma:
Eredmény