Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock events.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
Kalandsor
azonosítója
189

A hosszú séta

Kalandosztók a kalandban:

Ikon Erdei tisztás.png Erdei tisztás Ikon Waupee indián faluja.png Waupee indián faluja
Kerek kő tisztás helye.png Indián Rezervátum helye.png
Ikon Szellemváros.png Szellemváros Ikon Szent kő.png Szent Kő
Szellemváros helye.png Amahpiya hegység helye.png
Ikon Capura-i prérifarkas sivatag.png Capura-i prérifarkas sivatag Ikon A folyó.png A folyómeder
Elhagyott Sivatagi Város helye.png Folyópart helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Waupee
ID: 3016
A mérges harcosok Köszönöm a segítséget, {PLAYER_NAME}, a törzsem biztonságban van. Navajo testvéreimnek is szüksége van a segítségedre. Néhány fiatal harcosuknkak problémája van a kék-kabátosokkal. Attól tartok, vérfürdő lehet a vége, vagy kitoloncolás ... A fiatal és őrült harcosokat Vittorio vezette, aki nem akar hallgatni a vezetőre, Manuelito-ra. Készen állsz arra, hogy segíts a testvéreimnek? Vittorio és harcosai most támadják az erődöt, menjetek oda, és nézzétek meg, mit tehettek.

Mentsd meg a kocsmát 2. rész
Szint 56
Intézd el: Vadászat barátok közt (A nagy utazás)

Az erődharc befejeződött: 1 Szuper! Megtaláltad őket. Most el kell nyerned a bizalmukat.

600 Tapasztalati pont
500 $

Waupee
ID: 3017
Az első kihívás A Navajók büszke harcosok. Vittorio nem fogja elfogadni, ha nem érdemled ki a helyedet köztük. Van néhány bejutási rítus, amelyet minden fiatal indiánnak be kell mutatnia annak bizonyítására, hogy ő erős és megbízható. Meg kell tenned őket, ha el akarod nyerni a bizalmukat. Az első dolog, hogy készítsd el a saját fejdíszed. De légy óvatos, a sasok veszélyesek lehetnek!


3 Sastoll
Vedd fel ezt:
Sárga rövidnadrág
Vagy
Kék rövidnadrág
Vagy
Zöld rövidnadrág
Vagy
Barna rövidnadrág
Vagy
Fekete rövidnadrág
Vagy
Elegáns rövidnadrág
Vagy
Frank Butler rövidnadrágja
5 óra Sastoll gyűjtés
Nos, nem kellett nekem elhoznod az egész sast ... Néhány toll elég lett volna. Menj, nézd meg Mariat, hogy nézze meg az arcodon lévő csúnya karcolásokat!

500 Tapasztalati pont

Maria
ID: 3018
Az éjszaka tesztje Szeretem, hogy legyél óvatosabb, {PLAYER_NAME}, különben nem fogod túlélni ezt! De a következő teszt során pihenhetsz. Ez a Magányos törzs. El kell menned az erdőbe, és egész éjszaka egy farönkön kell lenned, bekötött szemmel. A kötést csak akkor szabad eltávolítani, amikor reggel felkel a nap.


Vedd fel ezt:Ököl
Vedd fel ezt:Fekete fejpánt
Menj el ide: Erdei tisztás
Alvás: 1
Nagyon lenyűgöző, nem igaz? Remélem, nem félsz túlságosan a sötét erdő zajától. Ne aggódj, John egész éjjel figyelt, ha egy kíváncsi farkas túl közel kerülne hozzád. Ezt a Szerencsehozó kabalát megtarthatod. És vidd el ezt a palackot Johnnak, hogy köszönetet mondj neki a segítségért.

500 Tapasztalati pont
Amulett

Sheriff
ID: 3019
A fétis tárgy Szívesen, {PLAYER_NAME}! Azt kell mondanom, hogy egy kicsit fáradt vagyok, hosszú volt az éjszaka. Aaahh Whisky, ez segít, köszönöm. Ezt nem szabad elmondanom, de tudod, hogy ezek a vademberek hogyan mutatják, hogy kihívhatják a fehér embert? A következő próba a bejutási rítusban az, hogy egy tárgyat helyez el a táborban, amelyet nehéz megtalálni, ha indián vagy. A fehér ember szimbóluma!


Vedd fel ezt:Északi államok zászló
Vagy
Vedd fel ezt:Déli államok zászló
Menj el ide: Waupee indián faluja
10 Erőd védelme
5 Udvarház építése
Most már figyelmen kívül hagyom, hogy elvetted a zászlót ... Vittorio kihívást jelent neked. Menj és nézd meg Henry-t. Ő segíteni fog.

250 Tapasztalati pont
3000 $

Henry
ID: 3020
A nagy harcos Hé, mit gondolsz? A baromfi baromfi, egész éjjel aludni, és egy szövetdarabot felvenni segít, hogy az indiánok harcosnak tekintsenek? Az igaz méltóság csak harcban nyerhető.


Banditák ellen nyert párbaj: 6 Szép munka! Most csatlakozhatsz Vittorio-hoz, és megpróbálhatod rákényszeríteni, hogy elkerülje komoly következményeket a népe számára.

250 Tapasztalati pont
300 $

Waupee
ID: 3021
A vérfürdő Manuelito meggyőzött arról, hogy Vittorio egy konvojon támadást tervez holnap. Ez potenciálisan az egész régiót tűzbe tudja hozni! Nem tudtad ezt? Mostanában nagyon sokat lógott velük ... El kell kerülnünk, hogy valaki meghaljon a támadásban. De nem kockáztathatod, hogy bizalmatlanok lesznek és kizárnak, vagy a tervünk tönkremenne. Csatlakozz a támadáshoz, de próbáljad elkerülni a baleseteket.


Vedd fel ezt:Seriffcsillag
4 Csomag
10 Postakocsirablás
2 óra Telepes karaván védelme
Szép munka! Nos, nem kellett azt állítanod, hogy megfojtottad a seriffet, hogy elvegyed a csillagot tőle ... De minden rendben volt. Vittorio és a rablóbandájának nem szabad megengedni, hogy ilyen dolgot csináljon megint, ha meg akarjuk őrizni a békét.

1000 $
Indián tollas kalap
Vagy
Arany indián nyaklánc
Vagy
Indiánruha
Vagy
Barna indiánnadrág
Vagy
Mokaszin

Sheriff
ID: 3022
A fegyverkereskedők Helló {PLAYER_NAME}! Van néhány információm számodra. Valami komoly! Henry egyik barátja a szalonban van, az észak-nyugati államhatár közelében. Elmondta nekem, hogy egy csomó mexikói tábort állított egy elhagyatott városban, és van egy rakás fegyverük, amelyet az indiánok számára értékesítenek. Menj oda, és győződj meg arról, hogy nem tudnak több fegyvert adni nekik. De légy óvatos!


Vedd fel ezt:
Indián tollas kalap
Arany indián nyaklánc
Indiánruha
Barna indiánnadrág
Mokaszin
Menj el ide: Szellemváros
Már vissza is tértél?

300 Tapasztalati pont
Detonátor
1 Rejtőzés

Sheriff
ID: 3023
Az utolsó konvoj Mondd, hogy nem fontoskodtál túl sokat, ugye? Azt mondták, hogy a robbanások mennydörgését hallották a megye egész területén ... Szerettem volna letartóztatni ezeket a gazembereket. Ó, egy másik dolog. Egy utolsó konvoj érkezett. Fel kell tartóztatnod, mielőtt Vittorio és a bandája meg tudná támadni. Menj, siess!

Vedd fel ezt:Detonátor

3 óra Alku az indiánokkal
3 óra Fegyverek_eladása_indiánoknak
Szép munka! Vittorio és társai hamarosan kifogynak a lőszerből. Ez lehetőséget ad arra, hogy visszaérjenek, mielőtt túl késő lenne. Segítened kell neki, hogy megállítsa ezeket a harcosokat.

400 Tapasztalati pont
1000 $

Waupee
ID: 3024
A nagy szellemek Végül a szerencse a mi oldalunkon van, {PLAYER_NAME}. Keményen dolgoztál arra, hogy segíts Manuelito-nak, hogy visszahozza a békét a földjeinkre és megvédje törzsét a fehér ember megtorlásától. Tudom, hogy elment meditálni és szellemeket idézni, mielőtt szembenézne Vittorio és követői dühével és őrületével. Siess, menj.


Vedd fel ezt:Békepipa
Menj el ide: Szent kő
Igen, tudom, fehér embereknek egy szimbolikus dollár sem ér semmit ... Egyébként fehérebbnek tűnik, mint valaha. Ó, látom ... Igen, a Manuelito kócából származó dohány nagyon erős ... És a pemmicói nagyon fűszeres! De egyébként jól ment?

100 Tapasztalati pont
$

Maria
ID: 3025
A tárgyalás Biztonságosan kell csináljuk. Waupee megkérdezte Manuelito-t és Vittorio-t, hogy csatlakozzanak hozzá egy távoli helyen, ahol senki sem láthatja őket. Meghívtak, hogy vegyenek részt a Pow Wow-ban, és a kék-köpenyesek vezetője, Kit Carson is ott lesz. Légy óvatos, veszélyes lesz.


Menj el ide: Capura-i prérifarkas sivatag
3 óra Béketárgyalások
Hé! Nagyon rossz szagod van! Nézd, mivel nem fürödtél, inkább ezt vedd el. Nem! Ne igyál, parfüm!

Rózsavíz

Waupee
ID: 3026
Feldühödés Szerintem Kit Carson és Vittorio közötti feszültségek olyan erősek, hogy Manuelito nem találja meg a kiutat. Közben egymás torkának fognak esni ezek ketten, attól tartok. Talán beavatkoznál, ha szükséges? Waupee-nek igaza van, ha ez a sertésfejű Vittorio így beszél, akkor csak vége lesz a harcnak. Csináljunk most valamit!


Megnyert párbaj: 2 Vittorio ki van iktatva, egy ideig nem szól semmit. A két főnök most békében beszélhet egymással. A Vittorio elleni küzdelem meglehetősen erőszakos volt, és eltörte az orrodat. Pihenned kell.

500 Tapasztalati pont
2000 $

Waupee
ID: 3027
Villás nyelv {PLAYER_NAME},ébredj fel !!! Amíg pihentél, Manuelito egyetértett abban, hogy törzse elhagyja a régiót, és Fort Sumner, Új-Mexikó közelébe megy egy rezervátumba. De attól tartok, hogy Kit Carson nem jó ember. Küldött levelet a Nagy Fehér főnöknek, míg Manuelito találkozott az Ösök Tanácsával. Siess, állítsd meg a futárt és gyere vissza az üzenettel!


1 Postakürt
2 óra Pony expressz
Sajnos, igazam volt. A legtöbb fehér férfinak olyan a nyelve, mint a kígyóknak. Kit Carson megígérte, hogy a Navajok nem fognak bajba kerülni. De ragaszkodik ahhoz, hogy ne legyenek lovak vagy fegyverek. Ilyen körülmények között mindannyian meghalnak a hosszú utazásuk alatt.

700 Tapasztalati pont
1000 $

Sheriff
ID: 3028
Az árulás Nem, sajnos nem tudok segíteni. Nem az én kezemben van. Nem én csinálom a szabályokat a hadseregben. Megpróbálhatod visszahozni Carson-t, de kétlem, hogy sikerrel jársz ... Utálja az indiánokat! Ha ez nem működik, mindössze annyit tehetünk, hogy segítsük a Navajókat utazásuk során a lehető legjobb módon. Nem volt olyan barátod, aki a múlt héten jött a kocsmába? Menj és beszélj Carson-val az erődnél, aztán gyere vissza, hogy elmondd, hogyan ment!

1 Postakürt

Elveszített párbaj: 2
Az erődharc befejeződött: 1
Nos, ez most nem ment túl jól. Ez a fickó nem a semmiért az Erőd vezetője... Azt hiszem, meg kell változtatnunk a tervünket. Menj és beszélj Mariaval!

Kit Carson foga

Maria
ID: 3029
Az ígéret Köszönhetően a jó kapcsolatomnak a szervezőkkel, Charlierrel és Girauddal, tudom, hol van a két barátod. Kedvesem, segítenünk kell ezeket a szegény lelkeket! Ellenkező esetben sokan meghalhatnak, mielőtt a Fort Summer-t elérnék! Néhány meleg ruhát készítek, ha hozol nekem az anyagot. És akkor te és a két barátod, a MacClure és a Red Neck el kell rejtsed őket, valamint sok ételt, ruhát és takarót, a Navajok előtt álló nehéz út mentén. Csak tíz napod van, mielőtt elindulnak, siessetek!


2 Bölényprém
3 Csempészáru
3 Pohár víz
4 Tök
4 Felnyársalt_hal
5 Bőr
5 Narancsok
5 T-Bone-Steak
6 Kukorica
6 Bab
10 Bogyók
10 Sonka
10 Hódprém
1 Burgonya
10 Lazac
1Paradicsom
12 Áfonya
15 Meleg étel
20 Cukor
20 Pisztráng
Megtett távolság: 15000
Hőseim! Teljesen egyedül mentél végig és vitted magaddal az összes dolgot? Oké, voltak lovaid, de akkor is... Soha nem láttam semmi ennél csodálatosabbat! A Navajok hosszú sétája remélhetőleg nem lesz annyira gyötrelmes az erőfeszítéseidnek köszönhetően. De még mindig szenvednek, sokat ...

10000 Tapasztalati pont
1200 $
1 Szívósság

Waupee
ID: 3030
Búcsúzkodás Kit Carson azt mondja, hogy megnézheted a Navajókat a tábor közelében. Manuelito és Vittorio búcsút akar mondani neked. De ne viselj semmilyen fegyvert. Carson már nem bízik benned a kis ütés után, és ő tudja, hogy segítesz az indiánoknak. Nagyon elfoglalt a távozásuk felügyeletében, de ez nem fogja megzavarni őt, hogy észrevegye, ha bajt okozol. Azt hiszem, csak arra vár, hogy egy buta hibát csinálj.


Vedd fel ezt:Ököl
Menj el ide: A folyómeder
Végül elmentek, és a hosszú séta elkezdődik... Megmondtad nekik, hogy elrejtettél nekik valamit? Jó. Tudod, néha úgy gondolom, Vittorio továbbra is zaklatja Carsont és az embereit, hogy hagyják el őket. De nem hiszem, hogy ez lenne, csak rosszabbá tenné a dolgokat. De lehet rosszabb? Elvesztették földjüket és büszkeségüket. Talán egy nap minden ember egy lehet a bőrük színétől függetlenül. Menj békében, Tsi-Na-Pah ...

50 Tapasztalati pont
Vörös levélA kalandsor jutalma:
Eredmény