Logor.png
2.128
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
A kalandsor azonosítója: ID 192

A hegyi farmer és a pásztornő

A kalandsor elérhető:
2020. szeptember 12. 11:00 - 2020. október 06. 23:59


kalandosztók a kalandban
Ikon Kereszteződés.png Kereszteződés Ikon Newport.png Newport
Központi Kereszteződés helye.png Newport helye.png
Ikon Hegy.png Hegy Ikon Erdei tisztás.png Erdei tisztás
Amahpiya hegység helye.png Kerek kő tisztás helye.png
Ikon Szellemváros.png Szellemváros
Szellemváros helye.png


Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Sheriff
ID: 3049
Egy nehéz eset Arra kértelek, hogy NEzavarj! Ah, te vagy, {PLAYER_NAME}, bocsáss meg nekem. Van egy nagyon nehéz problémám, amit meg akarok oldani. Nos, itt van ez a mezőgazdasági termelő, Tobias, a hegyekben ... az északkeleti hegyekben. Ő a család barátja, és az apám legjobb barátja volt. Soha nem volt családja, inkább magányos ... És most kiderült, hogy van egy unokája, akit nagyon keres. Azt jelentette, hogy eltűnt. Egy reggel a lány egyszerűen eltűnt, anélkül, hogy nyomot hagyna volna ... Véleményem szerint valami vízmosásban vagy kanyonban kell elkapnod. Tudod, megtanította neki, hogy pásztor lesz. Természetesen nem kell kérdezned. Ha segíteni szeretnél, örülnék, mint mindig. Nem messze innen néhány keleti eredetű indián amerikaiak kereskedtek. Tudod, áruk és kézműves munkák. Talán el tudsz menni és kereskedni velük, és természetesen megkérdezni, hogy tudnak-e róla valamit? Ó, és hallottam, hogy nagyon jó szivarjuk van. Tudnál nekem hozni egyet?

Mentsd meg a kocsmát 2. rész
Szint 48

1 Szivarok
5 óra Alku az indiánokkal
Rendben, értem. Sajnálatos, hogy nem tudnak semmit a lányról, és nem látták. De láttak egy kocsit, amely lefelé ment a hegyről, nyugatra haladva? Ez fontos információ lehet. Holnap el akarsz menni Tobiashoz velem? Nagyszerű, állj készen reggelre, és hozd a lovakat. Jó éjszakát, {PLAYER_NAME}!

300 Tapasztalati pont
25 $

Sheriff
ID: 3050
Látogatás a hegyekbe Jó reggelt, jól aludtál? Látom, már felszerelted a lovainkat. Szuper! Szendvicset készítettem neked, ha éhesek az út közben. Mielőtt elmegyünk, még jelentést kell készítenem. Miközben ezt teszem, hozhatsz nekem egy újságot, amit olvashatok, amikor egy kis szünetet tartunk az út mentén. És szükségünk van kulacsokra is, ugye?

Ezt a kalandot csak 03:00 óra és 11:30 perc között zárhatod le.

1 Újság
2 Kulacs
1 Arab ló
Vedd fel ezt: Arab ló
Menj el ide: Hegy
Ah, annyira fáradt vagyok. Nagyon hosszú utazás volt. Megemlítettem, hogy gyűlölöm a hegyeket? Megkérdezed, hogy miért? Nézz rám, több mint 1400 m tengerszint felett vagyunk, és alig tudok lélegezni. Különben is, megtettük, itt vagyunk, ez a háza. Ne felejtsd el, hogy Tobias kicsit ... különös. Sok évvel ezelőtt jött ide a svájci hegyekből, aranyat keresett, hogy segítse a gyengélkedő anyját. Ha egy unokája van, valószínűleg elhagyta a gyermeket, és soha nem említette meg nekem. Tegyük fel, hogy őrült, aki nem szeret senkit. Ne nézz rám így, jól fogod csinálni.
200 Tapasztalati pont
Hegy
ID: 3051
Csak a birkáról van szó? Tobias:Mi újság, John? Köszönöm, hogy eljöttél. Van egy képem a kis Helen-ról. Nem, nem érzékenyülök el... Csak a juhokról van szó, tudod. Az én juhaimnak szüksége van rá, senki más nem hozza ki őket a legelőre, vagy ki hallgatja őket. És ki ez? Hoztál egy idegent az ajtómhoz? Megkérdezted? Ha, senki sem törődik egy idősebb emberrel. Ülj le, fiatalember! A húgom lánya, aki nagy nyugati városban lakik, egy nap idejött, és Helen velem maradt. Szavak vagy előzetes figyelmeztetés nélkül. Mit tegyek? Bevittem, és megtanítottam neki, hogy kezelje az állatokat. Barátkozott is ... egy pásztorral a környékről. Azt hiszem, Péter a neve. Rengeteg örömet okozott nekem, és a nevetése annyira édes volt, még a szeme is nevetett! És most annyira csendes itt ... Mit tudsz csinálni? Tobiasnak szüksége van egy barátra, és te biztosan nem vagy a barátja. Bármit is tehetsz valahol máshol, így csendesen kijutsz a házából. Úgy döntesz, hogy körülnézel. Elmész a legelőre, ahol a juhok legelnek ... A területet, a mezőket, a kanyonokat és az örvényeket pásztázod.

Hely:
Hegy

6 óra Felfedezőút
3 óra Birkaőrzés
3 óra Gabonabetakarítás
John:Hol voltál? Körülnéztél, és mi van ott? Ah, találtál valamit, jó, mutasd meg. Jó hírre szükségünk van. Ez úgy néz ki, mint egy rózsaszín ... egy rózsaszín sál vagy egy szalag ... Tobias kikapja a rózsaszín ruhadarabot John kezéből. Tobias:Ó, ez a nyakkendője, határozottan az övé! Mindig a nyakán volt. Hol találtad meg, HOL? Az öreg Tobias megrázza az öklét.

700 Tapasztalati pont

Hegy
ID: 3052
Egy erős öregember John:Jól aludtál? Haha! Sajnálom, szerintem ez nagyon vicces! Nem tudtam, hogy Tobias öreg nagypapa egyetlen találattal ki tudna ütni. Haha! Úgy tűnik, hogy a juhsajt erősíti a testedet. Tudsz ma vigyázni a juhokra? Csak egy napig ígértem meg Tobiasnak, hogy megteszed. Ez lehetőséget ad neked arra, hogy beszélj Péterrel. Talán megtudsz valamit a kislányról. Ezután menj le a városba, és vásárolj néhány terméket. Itt van egy lista. A nagypapa 100 dollárt adott a bevásárlásért. A juhokat a legelőre tereled, de ez messze nem könnyű feladat! Mindannyian különböző irányban futnak, néhányan balra, mások jobbra, és néhányan még futnak is. Nem tudod, mi a fene ... Hogyan tartsuk őket a sorban? Ez nevetséges! Átkozódsz és szinte sikítasz rájuk. Aztán észreveszel egy fiatal fiút, aki diszkréten nevet. Péterként mutatkozik be, és segítséget nyújt neked. Ez így sokkal jobb. Egy idő után minden rendben van és ketten egy fa alatt ültök az árnyékban, és egy darab sajtot osztatok meg egymással. Ez jó alkalom beszélni ...

Hely:
Hegy

5 Lekvár
4 Füstszűrős cigaretta
2 Kés
3 Vágódeszka
3 Kősúly
5 óra Birkaőrzés
John:Találtál valamit? Hm ... A nagynénje azt mondta, hogy visszajön hozzá? De azt mondta volna Tobiasnak, ha visszahozza a lányt ... Ez furcsa. Látta, hogy egy erdei rét felé fut? Ebben az esetben el kell mennünk. Túl veszélyes itt a sötétedés után, amikor a farkasok és a medvék vadásznak.
500 Tapasztalati pont
100 $

Erdei tisztás
ID: 3053
A szeszcsempész Te és John megérkezel az erdei rétre. Leugrasz a lovadról, viszel egy edényt és az erdőbe mész. Néhány száz láb után néhány furcsa zajt hallatsz és találkozol egy szeszfőzővel?! Ebben a pillanatban John kihúzza a revolvert és kiabál: Kezeket fel! Szállj ki a kunyhóból! Kétszer nem fogom kérni! Valaki mély, rekedt hanggal válaszol: Nem tettem semmit, mister! Ne lőj le, kérlek. Egy idő után egy öreg, vékony, szakállas ember jön ki, poros kalapot visel. A levegőben tartja a karját: Ez az én otthonom, és ez ... huh ... ... csak a saját használatomra. Egyedül lakom itt, tudod, és néha valamit iszom. Néha még valami erősebbet is. Meg akarod próbálni? Átlátszó folyadékot töltött a poharakra. Te és John megkóstoljátok, aztán egymásra néztek. Úgy döntesz, hogy megkérdezed a lányról: Nem láttam senkit sem itt, sem férfi, se nő, sem fiú, se lány ... Senki sem jön ide. Hm ... Van egy nyomda a közeli újságok számára, lehet, hogy kinyomtathatnál néhány plakátot? Érdemes megpróbálni felakasztani őket az út mentén. Előbb-utóbb ha valaki látna egy kislányt, aki egyedül sétál.

Hely:
Erdei tisztás

Menj el ide: Erdei tisztás
2 óra Újságárulás
3 óra Halászat
100 Plakátok felragasztása
Kérted a helyi újságot, hogy tegyen közzé egy cikket a hiányzó lányról, és feltetted a plakátokat a környéken. Semmi mást nem tehetsz. Visszatérsz a szeszfőzőhöz és néhány pohár után elkezd beszélni: Szinte egész életemben egyedül voltam. Az apám tengerész volt, nagy ember, mindig távol. Van egy testvérem, de soha nem jött el hozzám. Prédikátor. Ó, most emlékszem arra, amit el akartam mondani, de elfelejtettem ... Amikor az újságnál voltál, itt volt egy prédikátor. Nem a bátyám, másik. Két napig utazott, és nyugatról jött ... ahova a kislány ment talán. Talán látott valakit vagy valamit az úton? Egy kicsit nyugatabbra van egy csomópont, talán el tudod érni?

400 Tapasztalati pont

Kereszteződés
ID: 3054
Az egyesült banda Reggel újra útra kelsz, ezúttal délnyugati irányban, ahova az út vezet. Útközben találsz egy másik rózsaszín szalagot. Kezdesz még jobban aggódni, mint eddig. Mi van, ha valaki elrabolta a kis Helent? Hol lehet most? Egy idő után eléred a csomópontot. Van ott valaki? Hirtelen megtámadnak. Bandita: Hé te! Add át azonnal mindenedet! Vegyél ki mindent a zsebéből, a táskádból, a nyeregtáskából ... Mindent! Arany, pénz, gyémánt! Most minden a miénk, hahaha! Nézd, milyen lelkesen követik a kéréseimet! Mi, csak ennyi van, mocskos koldusok? Cimbora, hiszed, hogy csak 200 dollár van nála? Ó, ez egy pisztoly? Ki vagy te, seriff? Nem úgy nézel ki, mint egy törvényen kívüli ... A banda vezetője bólint az embereinek, majd mind a nyolcan megtámadnak téged és Johnt. Szerencsére volt egy másik pisztolyod, egy kis zsebrevolver, a mellényed alatt. Gyorsan kihúzod, és visszavágsz, míg John előveszi a kését ... Minden olyan gyorsan történik ...

Hely:
Kereszteződés

200 $
1 Pontos peacemaker
Vedd fel ezt: Revolver
Menj el ide: Kereszteződés
Banditák ellen nyert párbaj: 8
Sötét van ... a fejed fáj ... nem látsz semmit ...

500 Tapasztalati pont

Kereszteződés
ID: 3055
Sebek befoltozása Azt hiszed, hogy nyertél, de nem vagy annyira biztos. A harc során a fejedre sújtott, és emlékszel arra, hogy a vér átáramlik az arcodon. A csapás után biztosan elájultál. Minden olyan gyorsan történt, sok adrenalin rohant át az ereiben, és sok másra nem emlékszel. Úgy tűnik, John súlyosan megsebesült. Szüksége van valami gyomor-gyógyszerre, erős alkoholra és valamire, amellyel John nyitott sebét össze lehet ölteni. Hasznos lenne egy tű, de honnan szerezhetnél egyet? Van egy kereskedő a környéken? Ne felejtsd el felvenni a drága dolgot a kereskedelemhez. Talán egy aranygyűrű elegendő lesz?

Hely:
Kereszteződés

1 Tű kék cérnával
1 Legjobb házi szesz
1 Fájdalomcsillapító
3 óra Kereskedelem
John:Nem tudtam, hogy még sebeket is varrogatsz ... Hogyan csinálod? Remélem, nem lesz túl nagy a heg. Meg kell mondanom, hogy a harci képességeid elég jók. Tetszett, hogy kiütötted azt az óriás embert, ha! Ah, és most már tudom, hogy honnan jön ez a szörnyű gyomor-fájdalom ... ez az óriás keményen ütött a hasamba, itt ... John kezével a gyomrára mutat. John:Nézd, egyikük elvesztett egy levelet. Úgy tűnik, a prédikátor is találkozott velük. Sajnálom, most nem mehetek el, pihennem kell egy kicsit. Rendben, veled megyek, de először elolvasom a levelet.

500 Tapasztalati pont
300 0 Kötvény
Prédikátor levele

Vedd fel: Gyűrű Szükséges munka: Kereskedelem Tű kék cérnával
El kell fogadnod előtte a Sebek befoltozása kalandot.
Szellemváros
ID: 3056
A prédikátor Amint Johnt ápolják és néhány italt ivott, hogy könnyítsen a fájdalmán, a szellemváros felé haladsz, a prédikátor és a lány nyomai után kutatva. Talán segített neki menekülni a banda elől. Néhány óra múlva megérkezel a célállomásra. Segítesz Johnnak, hogy leszálljon a lóról, és otthagyod őt az elhagyatott kocsma lépcsőin. A régi szállodaházhoz sétálsz, néhány friss nyom után. Az épületbe való belépés előtt találkozol egy magas, jóképű férfival, aki kék könyvet tart a kezében. Férfi:Ki vagyok? Prédikátor vagyok. Olyan helyet keresek, ahol pihenhetek és maradhatok magam és könyvem társaságában. Egy iskolát akarok létrehozni a falvakból és farmokból származó gyerekek számára, hogy egyenlő esélyt biztosítsanak arra, hogy megtanulják azokat a dolgokat, mint például a nagyvárosokból származó gyerekek. Úton vagyok Newportba, ahol remélem pénzügyi segítséget kapok az ötletemhez. Szerettem volna itt egy kis pihenőt tartani, mert itt nőtt fel nagymamám és anyám. Mindig láttam ezt a helyet a saját szememmel. Még mindig szép, még akkor is, ha most csendes és üres. Láttam-e egy kislányt? Láttam egy kis, fekete hajú lányt fürtökkel, azt hiszem, az anyukájával vagy nagynénjével utazott. Egy kicsit együtt utaztunk a kereszteződéshez, ahol szétváltak és elváltunk egymástól. Nyugatra utaztak, de északnyugatra mentem. Azt hiszem, elmentek Newportba. Segíthetek neked megtalálni őket, ha segítesz nekem, hogy pénzt gyűjtsek az iskolámnak. 200 $ elég lenne a kezdetnek. Meghívlak, hogy velem együtt imádkozz, ha akarsz.

Hely:
Szellemváros

200 $
Imádkozni mentem: 1
Ember:Ó, köszönöm a jövőbeli hallgatók nevében. Nagylelkű adomány.

200 Tapasztalati pont

Newport
ID: 3057
A tárgyalások Te, John és a prédikátor eljuttok Newportba. Ez a legnagyobb város, amit valaha láttál. Hogy találod meg a kislányt? A prédikátorral mész, hogy beszéljen a város polgármesterével az iskola finanszírozásáról. Hosszú vita után a polgármester egyetért, de csak bizonyos feltételek mellett. Arra kéri, hogy segítsen neki megszabadulni néhány olyan gazembertől, akik vándorolnak a város utcáin, és segítsen egy új vasútállomás építésében. A város gyorsan növekszik, és új állomásra van szüksége, ahol a távoli területekből származó élelmiszerek kirakhatók és kioszthatók. Ez lehetővé teszi a gazdálkodók számára, hogy több pénzt keressenek a termésükből és táplálják a növekvő népességet.

Hely:
Newport

20 óra Vasútállomás építése
Banditák ellen nyert párbaj: 10
Párbajban eszméletlenre vert banditák: 2
Miután befejezted és visszatérsz a prédikátorhoz és a polgármesterhez, találkozol egy kislánnyal egy rózsaszín és fekete pásztoros ruhában. A lány egy székre ül, lábait lógatja előre és hátra, és könnyed mosollyal néz rád.

1000 Tapasztalati pont

Newport
ID: 3058
Egy kislány Kislány:A nagypapa keres engem és téged küldött, hogy megtalálj? Oké ... nagyon hiányzom neki, de nem mehetek vissza hozzá, most nem. Iskolába akarok menni, és ott nincs iskola. És amikor a juhokat ápoltam, hallottam, hogy két férfi azt mondja, hogy meg akarnak venni egy olyan hegyvidéki területet, amely egy hegyvidéki gazdálkodóhoz tartozik. Azt hiszem, nagyapámról beszéltek. - A lány sírni kezd, de még mindig beszél veled -. Néhány iratot dobtak le, de nem tudom elolvasni őket. Nem tudom, mi van rájuk írva, de nem hagyom, hogy a nagyapák ne legyen otthona! Harcolni fogok velük, de először meg kell tanulnom olvasni, írni és számolni. Ellenkező esetben nem lesz esélyem a küzdelemre. Nem, ezt nem mondtam senkinek, csak a nagynénémnek. Találtak egy iskolát nekem. Tudom, amit hallottam, hamisítanak valamilyen dokumentumot, majd eladják a nagypapa földjét gyárak építéséhez! Ezek csalók! Szegény nagypapa ... Polgármester: Most ne sírj, kislány. Jó hírem van neked. Ez a prédikátor itt nyit egy iskolát a nagyapja otthonának közelében. Ha te és a nagyapád meggyőznéd a nagynénédet, biztosan lesz helyed az osztályban, igaz tiszteletes? Prédikátor:Természetesen, és ez lesz a legjobb iskola az országban! {PLAYER_NAME}, beszélsz a nagynénjével? Van egy érzésem, hogy hallgat majd rád.

Hely:
Newport

Intézd el: A nagynéném (A hegyi farmer és a pásztornő) John:Helen, csomagolhatod a táskádat, hazamegyünk! Reggel John és Helen állt az úton újra, hogy visszatérjenek a hegyekbe, mielőtt a nap leszállna.

300 Tapasztalati pont
1 Fellépés

Newport
ID: 3059
A nagynéném Néni:Ó, és ki vagy te? Helen nagyapja küldött téged? Jól tudom, hogy vissza akar jönni? Nehéz elhinni, gyűlöli a gyereket, gyűlöli az embereket ... Mindig volt juha, és csak az számított neki. Megváltozott? De a furcsa, az emberek nem változnak meg! Hmm ... Ez a kis Helen valóban a megtestesült ördög ... Mindenütt jár, kézzel eszik, nem tisztítja a csizmáját, soha nem hallgat rám és nem engedelmeskedik ... Mindent egybevetve úgy gondolom, hajlandó vagyok elengedni a nagyapjával, ha bizonyos feltételekben megegyezünk. Először is, nyaranta ide jön, hogy segítsen nekem a háztartási feladatokkal kapcsolatban. Tudod, kompenzálni engem a veszteségemért. Másodszor, szeretnék néhány Azték aranyat és egy fekete indiai nyakláncot, és végül ... Volt egy férfi, aki megtámadott minket a kereszteződésben. Kiraktam egy kinyomtatott posztert. Találd meg, így nem kell fizetnem a fejpénzért.

Hely:
Newport
Elfogad: Egy kislány (A hegyi farmer és a pásztornő)

1 Aztékok aranya
1 Fekete indián nyaklánc
1000 $
Párbaj során szerzett pénz: 1500
Elfogott körözött személyek: 1
Néni:Ó, nagyon köszönöm. Várj egy percet ... Van itt valami nem jó. Kétezer dollárt költöttem a kívánt poszterre, és itt csak 1000$ van. Milyen adókat? Bah, nem számít ... Csak vigye el ezt a taknyos kislányt, és menjenek.

600 Tapasztalati pont

Hegy
ID: 3060
Vadászat Hosszú túra után eljutsz a házba a hegyekben. A lovak biztosan fáradtak és pihenniük kell. Reméljük, hogy ezúttal Tobias nagyapám nem az öklével fogad. Helen leszáll a lováról, majd azonnal a nagyapja felé fut, és a karjába ugrik. Az öreg Tobias annyira meg van hatódva, hogy könnyes lesz a szeme. Szerinted Helen biztosan boldogabb lesz, mint Newportnál. Tájékoztatod a nagyapjárt Helen iskolájáról és atokról a dolgokról, amiket Helen hallott a farmjáról ... Tobias: John, igaz, amit mondd Helen? Ki tudod deríteni? Mindent meg akarok adni neki, de ha elveszítem a farmomat, nem marad semmi ... Hova menjünk? John: Nos, nem is kell kérned. Már vizsgáljuk, mi folyik itt. Holnap, {PLAYER_NAME} találkozik azokkal az emberekkel, akik a földet megveszik. Farkasra vadászni fog ezekkel a férfiakkal, természetesen titokban ...

Hely:
Hegy
Intézd el: Egy kislány (A hegyi farmer és a pásztornő)

4 óra Farkasvadászat John:Tobias, tudod, hogy most nem tudok semmit mondani. Kicsit türelmesnek kell lenned, majdnem megkaptuk őket. A vizsgálat még folyamatban van. Amint többet megtudunk, visszajövünk. Johnnal az összegyűjtött információk alapján csapdát készítesz.

300 Tapasztalati pont

Maria
ID: 3061
Maria büszke rád Helló, hősöm! Hogy érzed magad ezután a a nehéz harc után? Nem emlékszel semmire, ugye? Nos, az utóbbi időben túl gyakran ütöttek ki. Hallottam, hogy követtél és megtaláltál egy kislányt, hogy iskolába menjen, és megmentetted a gazdaságot, ahol él? Igaz ez? Természetesen John mindent elmondott nekem. Ez egy nagyszerű történet! Készíts egy könyvet a kalandjaidról. Tudod, mindenkit érdekel a hőstetted. Egy kicsi bulit szerveztem, és közel 5000 dollárt gyűjtöttünk a lány tanulmányaira. Határozottan hasznos lesz. Talán egy napon ügyvéd lesz, ki tudja? Nézd, John jön, és nagyon vidám. John:Hé, álmos! Hogy vagy, {PLAYER_NAME}? Jó hallani, ha! Én is jól vagyok. Tudod, kit tartóztattam le ma? A földkereskedőket. Az általuk bemutatott dokumentumok hamisak voltak. Csak el akarják lopni a földet az öregembertől, és eladni. Látni akarod Helent és Tobiast velem?


Intézd el: Boldog Helen (A hegyi farmer és a pásztornő) Mindig jó, ha a történet jó véget ér. Pihenj, mielőtt folytatnád a kalandokat, és nézzed meg az Oktoberfest partit. Az asztalok péksüteményekkel, sajtokkal és kolbászokkal tele. És persze nagyszerű sör van. Ez a tökéletes alkalom a kikapcsolódásra.

500 Tapasztalati pont

Hegy
ID: 3062
Boldog Helen A vidám Helen üdvözöl téged a küszöbön. Mesélsz neki Maria vásáráról, és hogy segíteni akarsz neki és a nagyapjának. Azt is elmondod neki, hogy te és John elkaptad a rablókat és nem kell többé aggódnia, hogy nagyapja gazdaságát elveszik. A lány suttog valamit a füledbe, megragadja a kezed, és elvisz a legelőre, ahol megkérdezi, hogy segítesz-e neki a kerítés rögzítésében, mert a nagyapja nem érzi magát túl jól az utóbbi időben.

Hely:
Hegy
Elfogad: Maria büszke rád (A hegyi farmer és a pásztornő)

6 óra Kerítésjavítás Tobias: Igen, az utóbbi időben rosszabbul éreztem magam. Biztos a stressz a gazdasággal. Köszönöm a segítségedet. Nem kezdtem igazán kedvesen veled. Ahhoz, hogy kiegyenlítsem, egy speciális vizes palackot készítettem neked. Remélem, hasznos lesz a következő kalandodban. Egy nap még találkozunk.
500 Tapasztalati pont

VAGY


A kalandsor jutalma:
Eredmény