Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
A kalandsor megnyitásához világodon el kell érni a Halottak napja esemény 3. szintjét!
Kalandsor
azonosítója
193

A fej nélküli lovas

A kaland elérhető:
2021. október 26. 10:00 - 2021. november 29. 23:59

Kalandosztó a kalandban:

Ikon Jacksonville.png Jacksonville Ikon Erdei tisztás.png Dickson erdő
Jacksonville helye.png Kerek kő tisztás helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Sheriff
ID: 3063
A próba ideje Belépsz a szalonba, és látod a seriffet egy pohár whiskyre támaszkodva. Úgy tűnik, hogy nagy bajban van. Odamész hozzá, és megkérdezed, mi történt. Ó, kedves drága barátom. A 19. századba lépünk, és a bűnügyi nyomozásban semmi sem változik. Szeretnék egyre ... tudományosabban dolgozni. Úgy vélem, a tudomány segíthet például egy gyilkos megtalálásában. Gondold át a holttestek megvizsgálását ... John egy pohár whiskyt iszik. Itt az ideje, hogy megpróbáljam. Én Burnham City-be megyek. Az elmúlt napokban négy embert öltek meg és fejeztek le. De nem hiszem, hogy magam is megoldhatom a puzzle-t. Akarsz nekem segíteni? Köszönöm, tudtam, hogy mindig számíthatok rád. Állj készen arra, hogy holnap reggel távozunk. Készítsd fel a lovad, csomagold el az ételedet ... Néhány tárgy megszerzéséhez más játékosokkal együtt kell dolgoznod. Nézd meg a piacot!

Mentsd meg a kocsmát 2. rész

Vedd fel ezt:Nyereg
2 Erős gyeplő
1 Laposüveg
'Fehér ló' tárgy megvásárolva
Rendben! Látom, készen állsz. Hosszú utat kell megtenned. Még kellene enned valamit. Nekem van meleg ételem.

500 Tapasztalati pont
Meleg étel

Sheriff
ID: 3064
Felkészülés Jó, pontosvagy. Kösd a lovad a kocsihoz. Az én lovam kész. Gyerünk. Az út hosszú és fárasztó. Átmész egy sötét erdőben, amely ijesztően ködös. Hallgattad a farkasok vonyítását a távolban. Ahogy megérkezel, a város teljesen csended, az emberek bezárták az ablakokat. Eljutsz egy olyan helyre, ahol fontos emberekkel akarsz találkozni. Burnham City a térkép északkeleti részén található.


Ezt a kalandot csak 06:00 órától 11:00 óráig zárhatod le.

Menj el ide: Jacksonville
Most ne késlekedj, kopogj az ajtón. Igen, hangsúlyoztam.

400 Tapasztalati pont

Jacksonville
ID: 3065
Az első meghallgatás Ugyanebben az időben beszélsz a város legfontosabb emberével. Meghívtak egy szobába, ahol találkozol egy üzletemberrel, egy helyettesével, egy pappal, Dr. Tomas Hersonnal és Charlie Sriringo bíróval. {PLAYER_NAME}: Szóval négy embert öltek meg. A kovács és a fia, két erős ember. Egy héttel később egy özvegy és egy vőlegény. Minden áldozatnak le volt vágva a feje. Mit tudsz róluk? Üzletember: Soha nem találtuk meg a fejeket. Vannak pletykák egy fej nélküli lovasról, aki megölte őket egy közeli erdőben. Tudnof kell városunk történelmét, mielőtt elkezed keresni a gyilkost. Többet szeretnél tudni a lovasról? Oké, 1779-ben sok ember jött Európából. Az egyikük, a lovas, nem a pénzért jött, hanem a vérért. Több embert ölt meg, karddal vágta le a fejüket. 1779 telén balesetet szenvedett. A lova megcsúszott, és meghalt. Az állampolgárok saját kardjával levágták a fejét. Aztán 20 évvel később újra látták, lovagolva, és fej nélkül. E rendkívül érdekes találkozó után úgy döntesz, hogy eszközöket gyűjtesz a nyomozáshoz. Azt is eldöntöd, hogy megjavítod a kerítést a város körül.

Hely: Jacksonville

1 Zsebóra
1 Bilincs
2 Szerszámosláda
2 Eltűnő tinta
1 Bicska
1 Körző
1 Nagyító
3 óra Kerítésjavítás
John Sheriff : Látnunk kell ezt az erdőt. Mit gondolsz?

750 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Kerítésjavítás Nagyító
El kell fogadnod előtte Az első meghallgatás kalandot.
Dickson erdő
ID: 3066
Az erdő éjszaka Te és John a ködös erdőbe utazol, ahol a gyilkosságokat elkövették. Egy idő után olyan nyugtalan érzés lesz úrrá rajtad, hogy valaki követ, de nem látsz senkit. Néhány másodperccel később egy fej nélküli lovas galoppozik az irányodba, és egy tököt dob mögéd. Ugyanakkor John látja a halott ember testét, aki a földön fekszik, és a feje leszakadva.

Hely: Dickson erdő

Elvesztett banditák elleni párbaj: 5 John Sheriff : Hogy vagy? Vedd el ezt, néhány gyomor gyógyszer, amelytől jobban érzed magad. Míg ájult voltál, felfedeztem valamit. Egy másik embert megöltek. Lefejezték és elégették. Nincs vérnyom ... És az özvegy terhes volt, amikor megölték. Holnap tovább vizsgáljuk.

300 Tapasztalati pont
Fájdalomcsillapító

Dickson erdő
ID: 3067
A boszorkány Az erdőből kilépve észreveszel egy barlangot, ahonnan különös hangokat hallatok. Te és John úgy döntesz, hogy jobban megnéztek. Amint belépsz a barlangba, hirtelen nagyon félsz és elbújsz John háta mögött. Tartod a fegyvered, de a kezed remeg. Boszorkány: Látom, hogy a holtak világából keresel válaszokat. Gyere ide! A boszorkány rámutat, és azt mondja, hogy John távozzon. Boszorkány: Ülj le! Szeretnél találkozni a halottakkal? Ne aggódj. Denevér vér, kakukkfűlevél, nyírfa kéreg ... Shhh! Jön. Hmmmmmm ... Menj a halottak fájához, ott megtalálod a sírját. És ott megtalálod a választ. A fa az erdő szívében van.

Hely: Dickson erdő

2 Ásó
2 Töltények
1 Beállítatlan iránytű
4 óra Sírásás
John Sheriff : Ó, drága Uram. Láttad ugyanazt, amit én ?! Volt egy férfi, akinek nincs lelke, és csak ... a fából kifordult! Valami sötét mágia? Hogyan lehetséges? Kövessük őt!

600 Tapasztalati pont
Spanyol kard

Jacksonville
ID: 3068
A pokol láttán Követed a fej nélküli lovast a városba. Belép az egyik házba, és mielőtt még reagálni tud, megöli az embert, feleségét és gyermekeit. Van egy másik lakó, Katrin asszony, az üzletember lánya. Megtámadja a lovast, de nincs esélye, és szintén megölik. A lovas megfordul és leszáll a lóról. Rád néz (nos, azt hiszed, hogy így van, de nehéz megmondani, ha nincs feje), és úgy tűnik, nem akart megölni téged vagy Johnt. Visszatérsz a szobádba, ahol Katrin vár. Katrin: Olvastam a jegyzeteket. Szerinted az apám lehet? Ő nem gyilkos! Hogy merészeled ezt gondolni. Megátkozlak! John:Éhes vagyok. Adj nekem valamit enni. Ha most nem eszem, meghalok. És Katrin, remélem, ő maga nem boszorkány, most, hogy átkozott vagyok. Vagy az? Kérlek, próbálj meg többet megtudni.

Hely: Jacksonville

2 Gulyás
1 Kukoricaropogós
5 óra Kereskedelem
11 óra 30 perc Felfedezőút
John Sheriff :Elég finom, köszönöm ezt a csodálatos ételt. Ah, van néhány érdekes új információ is. Lássuk, az első áldozat házas férfi volt. Halála előtt megváltoztatta az akaratát, hogy a felesége örököljön mindent. De a gyilkos ezt nem tudta. Aztán megölte az özvegyet. És utána mindenkit, aki talán tudott erről vagy a következő örököse. Tehát a gyilkosnak a pénz kell, és még a családhoz is köze van!

600 Tapasztalati pont
Harris végrendelete

Jacksonville
ID: 3069
Katrin Te és John a szobádban ültök. Néhány óra múlva látod, hogy valaki elhagyja a várost. Nem látod, ki az, de követed az embert az erdőbe. Ott egy réten egy szőke nőt látsz egy férfival együtt. Megcsókolja, amikor hirtelen felemeli a karját a háta mögött. Egy kést tart, de nem próbálja leszúrni. Lefejezi, és hagyja, hogy a vér lefolyjon az ingére. Furcsa, nagyon furcsa. Néhány perc múlva elmész és visszamész a városba. Meglátogatod Katrint. Katrin: Miért? A dokumentumokat megsemmisítettem, így most már nem hívhatod apámat gyilkosnak. Ő egy jó ember. Ha ismersz engem, tudnád, hogy ártatlan. Nincs szíved, és én még az enyémet akartam odaadni neked. Szerettelek attól a pillanattól kezdve, hogy először láttalak. Átkozom, amikor találkoztunk. Katrin már nem akar beszélni veled. Ma, a templomban, egy emlékezés lesz egy olyan közjegyző miatt, aki fellógatta magát. Te is részt veszel, mert hirtelen valaki kiabálni kezd: "A lovas, a lovas itt van!" Mindenki elbújik a templomban.

Hely: Jacksonville

Imádkozni mentem: 3 A lovas nem tudott bejutni a templomba. De egy lasszóval elkapta az üzletembert, kihúzta a templomból, majd levágta a fejét. Katrin apját megölték!

200 Tapasztalati pont

Jacksonville
ID: 3070
Boszorkányság A szobádban látsz egy pókot. Az ágy alá csúszik. John mozgatja az ágyat, hogy elkapja, és felfedezi a varázsrajzot a padlón. Ugyanaz a rózsaszín rajz, amit a templomban látott. Kimész a nappaliba, hogy ellenőrizzed Katrint. A padlón fekszik, egy rózsaszín kréta a kezében. Felemeled és ágyba teszed. Folytatni szeretnéd a nyomozást és véget vetne ennek az őrületnek. Amikor elhagyod a várost, látod az üzletember és felesége testét. Észreveszel valamit, ami elszomorít.

Hely: Jacksonville

Vedd fel ezt: Nagyító
3 óra Koporsókészítés
A fejét a halála után vágták le, így nem Katrin mostohaanyja! De akkor ... a mostohaanyja még életben van! Ó, nem, Katrin veszélyben lehet!

300 Tapasztalati pont

Jacksonville
ID: 3071
A mostohaanya Rohansz Katrin házához. Amikor odaérsz, a mostohaanya, aki a lovas koponyáját tartja, elfut, nevetve. Katrin tudta, hogy a fej nélküli lovas jön érte. Te, John és Katrin újra el akartok menni a Halottak Fájához.

Hely: Jacksonville

Menj el ide: Dickson Erdő
Megtett távolság: 3000
Ahogy eléred a halottak fáját, Katrin mostohaanyja már vár. Rád nevet és azt vicsorogja, hogy most meghalsz. A lovas is jelen van, magasan ül a fekete lovon, nincs feje, kard a kezében. Kíváncsi vagy, milyen esélyeid lesznek, hogy legyőzzed őt. Hogyan lehet megölni valakit, aki már halott?

400 Tapasztalati pont

Dickson erdő
ID: 3072
A végső állás A fejnélküli lovas kardot ránt és Katrin felé megy, hogy levágja a fejét. Meg tudod védeni őt és magadat?

Hely: Dickson erdő

Üsd ki:
Parbajhos ferfi fejvadasz.png Áruló

Megnyert párbaj: 10

Igen, megcsináltad! Kiütötted Katrin mostohaanyját, és a lovag koponyáját elvetted a táskájából. Aztán magasra emeled a levegőben. A lovas megáll, és mozgatja a testét, mintha rád nézne. Átadod a koponyáját. Elveszi, visszarakja a nyakára, és elmegy. Soha nem szólt semmit, soha nem jött vissza. Talán végre megtalálta a békét?

800 Tapasztalati pont

Sheriff
ID: 3073
Vissza haza Nincs jobb hely, mint az otthon, édes otthon egy ilyen féktelen kaland után. Nagy bátorságot mutattál. Azt hiszem, valami különlegeset szereztél. Nyisd ki a táskámat, és nézd meg mit adok neked, de ne mondj semmit Waupee-nak. Ahogy emlékszem, mindig erről álmodik. Nagyon régi és ritka indián hangszer.


Egy kicsit zöldesnek tűnsz. Pihenj és aludj, ha tudsz. Holnap itt egy újabb nap a kalandra.

500 Tapasztalati pont
Sansula
1 KépességpontA kalandsor jutalma:
Eredmény