Logor.png
2.128
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.

A kalandsor azonosítója: ID 157

A Wright testvérek

A kaland elérhető:
2020. október 12. 10:00 - 2020. november 30. 23:59

Kalandosztók a kalandban:

Ikon Tanya.png Ikon A szikla.png
Nagy Tanya helye.png Amahpiya hegység helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Henry
ID: 2613
Délután a kocsmában Helló {PLAYER_NAME}, hogy vagy? Nem jól? Miért? A barátodnak van egy szörnyű...hmm...igen, szörnyen hangzik. Ok, látom. Keresned kell egy kis pénzt neki. Mi van azokkal a kártyásokkal? Gyere vissza holnap, korán reggel és hozz halat, steak-et és Whiskey-t...és pár más dolgot is enni meg inni. Mint mindig, fizetek neked 200$-t. Mi? Nem elég? Körülnézek, van-e más munka is neked. Talán másnak is szüksége van segítségre.

Mentsd meg a kocsmát 2. rész

20 Paradicsom 20 Bab
20 Kukorica 20 T-Bone-Steak
20 Pisztráng 20 Pulyka
10 Tequila
Szerveridő:
06:00–11:00
Tessék! 200$ neked. És egy jó hír. Ma délután 4 után lesz egy találkozóm két testvérrel. Talán van valami munkájuk neked. Most menj és beszélj a seriffel. Valami fontosat akar mondani neked.

600 Tapasztalati pont
200 $

I. lehetőség
Seriff
ID: 2614
Bankrablás Szia {PLAYER_NAME}, barátom! Pár perce két rabló kirabolta a bankot. Tudod, sok problémánk van a bandával és nincs időm mindenre egyedül. Ha tudsz nekem segíteni elkapni őket, akkor fizetek neked 1000$-t. De élve kellenek!


2 kihelyezett körözés
2 elfogott körözött személy
Milyen rossz nap...elfogtad őket? Szuper, tudom, hogy mindig számíthatok rád! Itt a jutalmad, elég jó pénz, nem? Csatlakozol hozzám a kocsmában? Semmi sem jobb, mint egy whiskey egy ilyen szörnyű nap után!

1000 Tapasztalati pont
1000 $

II. lehetőség
Seriff
ID: 2615
A Dalton banda Jó reggelt {PLAYER_NAME}! Pár perce két rabló kirabolta a bankot. Tudod, sok problémánk van a Dalton bandával. Nincs időm mindenre egyedül. Ha tudsz nekem segíteni abban, hogy elintézd őket, akkor fizetek neked 1000$-t. Csak tegyél valamit hogy soha ne jöjjenek vissza!


1 megnyert MPI Mi a fene...ó, te vagy! Láttam a Dalton bandát elfutni mintha az ördög kergetné őket! Szép munka! Itt az 1000$. Csatlakozol hozzám a kocsmában? Semmi sem jobb, mint egy whiskey a nap végén!

800 Tapasztalati pont
1000 $
1000 Veterán pontok

III. lehetőség
Seriff
ID: 2616
Papírmunka Jó reggelt {PLAYER_NAME}! Pár perce két rabló kirabolta a bankot. Tudod, sok problémánk van a Dalton bandával. Nincs időm mindenre egyedül. Ha tudsz nekem segíteni a papírmunkában, amíg megküzdök velük, akkor fizetek neked 800$-t. Na, mit mondasz?


2 kihelyezett körözés
10 óra Újságnyomtatás
Mi...? Nem alszol az asztalomnál, igaz? Úgy látszott elsőre. Megcsináltál minden papírmunkát? Nagyszerű. Itt a 800$. Csatlakozol hozzám a kocsmában? Semmi sem jobb mint egy whiskey a nap végén!

800 Tapasztalati pont
800 $

Henry
ID: 2617
Az első találkozó {PLAYER_NAME}, gyere ide! Most! Látod ezeket az embereket? Szükségük van valakire, aki hűséges, akiben megbízhatnak. Mondtam nekik, hogy te vagy a legjobb embere erre. Ne hagyj cserben! Gyere velem!  Henry megragadja a kezedet és elvezet a két emberhez. Nincs is időd gondolkodni mi történik, csak mosolyogni próbálsz rájuk végig.  Helló ismét! Ők Mr. Orville és Mr. Wilbur. Hadd mutassam be nektek a tökéletes embert: {PLAYER_NAME}, holnap találkozol velük a Wright Bicikligyárban. Igen, a tanyán van.


Hely: Tanya Megérkeztél a jó helyre. Legalábbis reméled, hogy a legjobb hely. Látsz pár biciklit, de van egy másik fura objektum is ott, aminek szárnyai vannak.

300 Tapasztalati pont

Tanya
ID: 2618
Mit kellene tennem? Pár óra várakozás után a Wright testvérek visszatértek a városból és beszélni akarnak veled.  Orville: Jó, hogy itt vagy! Ahogy láthatod, ez a mi bicikligyárunk. Ez itt az iroda, de te ott fogsz dolgozni, a fészerben. Ott készülnek a biciklik. Mindegyikért 8$-t kapsz. Néha majd megkérünk, hogy csinálj mást is. Henry szerint megbízhatunk benned. Minden, amit itt látsz, titok. Nem mondhatod el senkinek. Ha akarod, már ma kezdheted a munkát.

Hely: Tanya

15 óra Kereskedelem Wilbur: Még mindig dolgozol? Pihenned kellene. Gyere át és igyál pár sört velünk.

1000 Tapasztalati pont

Tanya
ID: 2619
Bicikli, bicikli... következő bicikli Orville: Nagyon keményen dolgozol. Hány biciklit készítettél el? 21? Wow! Remélem jók és megbízhatóak! Nagyon gyors vagy...21 bicikli...ez azt jelenti, hogy 168$-t kell adjak neked. Ok, itt van 200, egy kis bónuszt is adok. De most valami másra is szükségem van. Tudsz hozni egy kis krétát? És papírt?

Hely: Tanya

10db

10 Kréta
Orville: Rendben, megteszi. Köszönöm. És most menned kéne. Beszélnem kell a bátyámmal.

500 Tapasztalati pont
200 $

Tanya
ID: 2620
Titkos projekt Miközben a fészerben dolgozol, hallod, ahogy a két testvér veszekszik. Ezt veszed ki a beszélgetésből: Orville: Mondtam neked Otto, Lilienthal ötletei rosszak. Nem másolhatjuk le ezt!  Wilbur: Dehogynem. Nem tudsz semmit, Orville! Menj innen, majd én megcsinálom!  Úgy döntesz, hogy belopódzol az irodába az éjjel, amíg a testvérek alszanak. Találsz pár tervrajzot egy fura eszközről. Valami repülő dolognak tűnik. Meg akarod lepni őket, ezért elkészíted a szárnyakat a következő pár éjszakán.

Hely: Tanya

60 Szögek 50 Fa
40 Vasrudak 10 Anyaghenger
2 Kalapács
Teljesen kimerültél. Aludnod kell.

1000 Tapasztalati pont

Tanya
ID: 2621
Az eladó Orville: Hogy vagy ma? Jól? Hát, nem nézel ki túl jól. Nem tudom, mit csinálsz minden éjjel, de ha több pénzre van szükséged, akkor csak szólj, ok? Ma a bicikliboltban lesz rád szükségem. Aztán aludnod kell.


10 idegeneknek eladott tárgyak a piacon
1 alvás
Orville: Gyere az irodába. Most azonnal!

800 Tapasztalati pont
200 $

Tanya
ID: 2622
Ez a dolog tud repülni Wilbur: Beszélnünk kell veled. Amikor a bicikliboltban voltál, elmentünk megnézni mit csináltál éjszakákon át a fészerben. Mi a fene ez? Ellopod az ötletünket? Henry azt mondta, hogy megbízhatunk benned, mit csinálsz? Az iroda körül ólálkodsz és felhasználod a projektünket magadnak? Oh, hogy nekünk csináltad és ez egy meglepetés? Gyenge kifogás! Most az egyszer elnézzük, de csak Henry miatt. Mostantól velünk dolgozol és nem egyedül! Megértetted? Szóval...hm...azt mondod ez a repülő gép működik? Kell egy jó helyet találnunk, hogy kipróbáljuk.


Hely: A szikla Wilbur: Érzed a szellőt?  Orville: Igen, ez a tökéletes hely.

300 Tapasztalati pont

A szikla
ID: 2623
Repülő I Orville: Jó pilóta vagyok. Megpróbálhatjuk ma. {PLAYER_NAME}, szükségünk van kötszerre és whiskeyre. Ez egy nagy nap, de sosem tudhatod. Jobb a biztonság.

Hely: A szikla

10 Kötszer
2 Whiskey
Orville: Igen, megcsináltuk! Ez egészen elképesztő. Repültem 36 métert az első repüléskor, a negyediknél pedig már 279 is összejött!

800 Tapasztalati pont
800 $

A szikla
ID: 2624
A következő lépés a Repülő II-höz Orville: Hé, te! Wilbur elkezdte a negyedik, utolsó repülést 12 körül. A gép ment fel és le, de pár száz méter múlva teljesen beállt és irányítható lett. De nyolcszáz méter után megint elbizonytalanodott és a földbe állt. A keret első része csúnyán eltörött, de a fő egységek nem sérültek. Szerintem meg tudjuk javítani.

Hely: A szikla

5 óra Fafűrészelés
5 óra Lovasszekér javítása
Orville: Köszönöm a segítségedet. Szuper munkás vagy.

600 Tapasztalati pont
200 $

A szikla
ID: 2625
Több tesztelés Wilbur: 2 éven át dolgoztunk megállás nélkül. Tudod mit szeretnék? Egy tökéletes vacsorát! Nem is emlékszem rá, mikor ettem utoljára valami mást mint paradicsomot és csirkét. Tényleg? Akarsz valamit főzni nekünk? Hajrá!

Hely: A szikla

3db

3 Meleg étel
Wilbur: Kiváló! Teljesen kiváló! Haha, szeretnél szakácsként dolgozni nekünk?

600 Tapasztalati pont
300 $

A szikla
ID: 2626
New York Orville: Hamarosan New York-ba kell menjünk. Tudom, hogy haza szeretnél menni. Wilbur a New York City Hudson-Fulton ünnepségen fog repülni, a Szabadság-szobor körül 33 percen keresztül és fel-le fog repülni a Hudson folyón. Elmegy Manhattan mellett és legalább egy millió ember fogja nézni. Őrült show lesz! Van valamim neked. Egy oklevél. Talán valamikor még jól fog jönni.

Hely: A szikla

Szuper időt töltöttél nagyszerű emberekkel. Alig várod, hogy elmondd a teljes történetet a barátaidnak a kocsmában.
1000 Tapasztalati pont
0

1 Kereskedelem


A kalandsor jutalma:
Eredmény