Logor.png
2.115
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
A kalandsor azonosítója: ID 184

A The West titkai

Kalandosztók a kalandban:

Ikon Crystal Town.png Crystal Town Ikon Keleti pont.png Keleti pont
Crystal Town helye.png Keleti Kereszteződés helye.png
Ikon Rattlesnake kanyon.png Rattlesnake kanyon
Rattlesnake kanyon helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Henry
ID: 2954
Ruházat Üdv a kocsmámban. A nevem Henry Walker, én vagyok a kocsmáros. Van pár küldetésem számodra amik segítenek a kalandodban. De mielőtt adok neked egy házi whiskeyt, egy kicsit jobban fel kéne öltöznöd. A ruhád megváltoztatásához a bal felső sarokban kell kattintanod a táskádra. A szürke rongyok felvételéhez csak kattints rá. Gyere vissza, ha megtetted.

Mentsd meg a kocsmát 2. rész
Szint 20

Vedd fel ezt: Szürke rongy Igen, ez sokkal jobban néz ki! Most el tudod vinni ezt az üveg whiskey-t John Fitzburn seriffnek?

Whiskey

Henry
ID: 2955
Az első ősz haj Mit? Ezt már korábban mondtam? Ó igen ... Azt hiszem öregszem. Meg kell értened, több mint tíz éve állok itt, kiutat mutatva a vadnyugatról. Még az első ősz hajam is kinőtt! Sokat tanultál abban az időben, így egyre nehezebb új feladatokat és kihívásokat találni. Különben is, te már nem vagy zöldfülű, egy erős és kemény fickóvá váltál a prérin. Emlékszel, milyen dühös voltál? Haha! Ó, várj egy kicsit. Miközben a régi jó időkről beszélünk, valami az eszembe jutott. Van valami, amit soha nem mondtam el. De most ... egész idő alatt ... azt hiszem készen vagy rá, hogy halljad. Azonban mielőtt elkezdtem ezt a mesét, kérlek, hozz nekem egy kis burgonyát és egy főzőedényt! Sajnos véletlenül eladtam a mobil kereskedőnek, és most már semmi sem maradt itt a kocsmában, hogy ebédet főzzek. Nem szabad kijönni a gyakorlatból, hogy segíts nekem, ugye? De kérlek, ne menj Crystal Townba. Hallottam, hogy az utazó vásár jelenleg ott van, és a nyüzsgő üzletekben minden bizonnyal nincs raktáron.


10 Burgonya
1 Fazék
Jó munka! Még mindig tudod, hogyan kell elhozni dolgokat. Az utolsó fickó, akit küldtem, hogy hozzon egy kis burgonyát narancsokat hozott. Milyen zöldfülű!

500 Tapasztalati pont

Henry
ID: 2956
Három zár Ah, milyen nagyszerű étel volt! A burgonya finom volt! Beszéljünk most arról, amit korábban említettem. Körülbelül tíz évvel ezelőtt, azon a napon, amikor először találkoztunk, egy férfi megjelent, röviddel a távozásod után a szalonból. Hosszú, fekete ruhát viselt, arcát egy selyemkendő borította, és titokzatosan viselkedett. Három nagy zárral ellátott nagy ládát adott nekem, és azt mondta, hogy adjam át neked, amint elég erős és tapasztalt leszel ahhoz, hogy túléld a vadnyugatot. Meg kellett esküdnöm neki, hogy nem beszélek róla előtte. Egyébként azt mondta, az életünk nagy veszélyben lesz. Aztán eltűnt. Igazából soha nem akartam elmondani, mert féltem, mi lehet a ládán belül. De most, ennyi év után ... azt hiszem, elég erős lettél ahhoz, hogy foglalkozz vele, bármi legyen is az. Most itt hagyom a ládát neked. Akkor egy aggodalommal kevesebb a napra. Nézzük, elrejtettem a kocsmáros cipőszekrényében, egy laza deszka mögött. Valószínűleg szükségünk lesz néhány eszközre, hogy kijavítsuk - és a szegekre, ha vissza kell rakjuk a deszkát.


2 Szerszámosláda
12 Szögek
Ott van. De...nos, azt hiszem, meg kell találjad a kulcsokat hogy kinyisd. Sajnálom, de ez minden, amit tudok róla. Soha nem mondta, hogy hol vannak a kulcsok. Gyere vissza, amint megtaláltad, aztán ki tudjuk nyitni. Sok szerencsét!

500 Tapasztalati pont
Láda három zárral

Henry
ID: 2957
A láda kinyitása Megvan mind a három kulcs?


Az első arany kulcs
A második arany kulcs
A harmadik arany kulcs
Láda három zárral
Nem hiszem el, megvannak! Most próbáljuk meg az első lakatot...aztán a másodikat...aztán a harmadikat. Szezám, tárulj!

500 Tapasztalati pont
Felnyitott láda

Szükséges munka: Munkavállalás utazó kereskedőként A harmadik arany kulcs
El kell fogadnod előtte A láda kinyitása kalandot.
Crystal Town
ID: 2958
Utazó vásár Miután megnézted az első lakat hátulját, már biztos vagy benne: az utazó vásárt kell meglátogatnod. Henry mondta, hogy Crystal Town-ban van most, szóval elindulsz oda. Amikor megérkezel, körülnézel, hogy látsz-e valamiféle kulcsot, de nem látsz semmi hasonlót. Még a cirkuszosokat is megkérdezed, de senkinek nincs ötlete hol találhatnád meg a kulcsot. Amikor besötétedik, szomorúan feladod. Talán buta ötlet volt idejönni és egy tíz éves vagy öregebb kulcsot keresni. A lovad felszerelése közben hirtelen egy jól ismert hangot hallasz. Majom: Ook. Ook..? Ook, Ook! Megfordulsz és nem hiszel a szemednek. Egy majom van a ketrecben - és egy kulcs van a kezében. Milyen furcsa véletlen! De nincs időd ezen tovább gondolkodni, meg kell szerezned a kulcsot. Tudod, mit kell tenned.

Hely:
Crystal Town
Elfogad: A láda kinyitása (A The West titkai)

Különleges tárgy mutatása: [kinyit/bezár]
Vedd fel:
Kukorica
Az egyezkedések nem voltak egyszerűek, de végül úgy néz ki, a majom elfogadja a kukoricát és ott hagyja neked a kulcsot.

500 Tapasztalati pont
Az első arany kulcs

Keleti pont
ID: 2959
East Point Egy iránytű, ami keletre mutat? Ez biztosan az East Point! Felnyergeled a lovadat és elindulsz keletre . Nem sokára megérkezel. A legendás jelzőtáblái a legkeletibb pontnak még mindig az égbe tornyosulnak. Körülnézel, de nem találsz semmit, ami hasznosnak tűnik vagy tippet adhatna a kulcs hollétét illetően. Mivel sötétedik, úgy döntesz maradsz és felállítasz egy tábortüzet.

Hely:
Keleti pont
Elfogad: A láda kinyitása (A The West titkai)

15 Fa
5 Újság
Valahogy csak fura fák voltak a környéken, különös szaggal. Sosem láttál még ilyet, valószínű csak itt keleten nő. Mindenesetre a tábortűz fényesen ég. Kényelembe helyezed magad és hamarosan mély álomba merülsz.

500 Tapasztalati pont

Keleti pont
ID: 2960
Csak egy álom? Jól alszol, a körülötted levő sötétben fényes fényt látsz. Megnézed, és nem hiszel a szemednek. Ez tényleg egy nagy, repülő nyakkendő? Körülnézel és felfedezel még több színes repülő nyakkendőt. Mi a fene történik? Hirtelen egy kórus hangját hallod, mintha ezer magas hang szólna egyszerre. Nyakkendők kórusa: "Egy nyakkendő mindenek felett Egy nyakkendő megtalálni őket Egy nyakkendő mindent elhozni És a sötétben összekötni. Boldogok a tanítványok!" Összezavarodva nézed a nyakkendőket, nem tudsz beszélni. Az egész tested remeg. Ez csak egy álom, igaz? Pánik lesz úrrá rajtad. Jobb lenne tiszteletet mutatni, nem felidegesíteni őket.

Hely:
Keleti pont
Intézd el: East Point (A The West titkai)

1 Elegáns nyakkendő
Imádkozni mentem: 1
Miután tisztelettel adóztál a nyakkendőknek, a nagy barna beszélni kezd. Mindenható Barna Nyakkendő: Én vagyok a Mindenható Barna Nyakkendő, a nyakszirtek védőszentje, a The West készítője. Emlékezz erre: amikor a West narancsot ad neked, ne csinálj limonádét. Hordj nyakkendőt inkább. Ez minden, amit mondhatok. Aztán felébredsz. Pánikszerűen nézel körbe, a tábortűz világít. Nem látsz nyakkendőt a környéken. A tábortűzre nézel és fura füstöt látsz felszállni az egyik fából, amit gyűjtöttél. Milyen fa az? Hallucinációt okoz, vagy mi?

555 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Narancsszedés A második arany kulcs
El kell fogadnod előtte a Csak egy álom? kalandot.
Waupee
ID: 2961
Manitou ösvényein Szóval beszélni akarsz a nagy Manitou-val? Semmi sem könnyebb! Már meg is tettétek néhány évvel ezelőtt, ha emlékszel. Ez egy kis ajándék volt, amit adtam neked, miután elhajtottad a banditákat a szalonból. Szóval használjuk újra a dohány receptet. Először is, egy hajóra van szükségünk. Építsünk egy üstöt.

Intézd el: A láda kinyitása (A The West titkai)
Vedd fel ezt: Levél egy idegentől

10 Vasrudak
10 Szén
4 Fa
Vedd fel ezt: Levél egy idegentől
Jó, ez megteszi. Elkezdem az előkészületeket, közben megszerzed az összetevőket? Ezúttal kétszer annyit készítünk, mert beszélni akarok Manitouval is. Gyere vissza hozzám, ha minden megvan. És ne felejtsd el a különleges összetevőt!

500 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2962
Skootekitehi Szuper, megvan minden, ami kell. Most el tudjuk készíteni a Skootekitehi-t, amit úgy is hívnak, hogy tűzszív. Wa-sa-bo-goa-skwat-awa!

2 Dohánylevél
2 Hollótoll
2 Bab
2 Cukor
2 Pulyka
2 Bogyók

2 Dohánylevél
2 Hollótoll
2 Bab
2 Cukor
2 Pulyka
2 Bogyók
Amint Waupee elkezd beszélni, mély álomba esel. Alvás közben sok különböző színt látsz, elmosódnak, közben a háttérben torz hangokat hallasz. Waupee: Sokáig aludtál. Látom Manitou beszélt hozzád... Összezavarodva próbálsz emlékezni arra, amit átéltél. De akárhogy is próbálod, csak egy mondat jut eszedbe: "... Látogasd meg a helyet....ahol minden nap minden kezdődik...és húzd meg a kart..."

500 Tapasztalati pont
3 napi energiabónusz

Sheriff
ID: 2963
Bilincs Jó látni téged! Rendeltem egy újfajta whiskyt az Amazon folyó környékéről. Ma kellett volna szállítani, de még nem láttam a postást. Láttad őt? Nem? Úgy néz ki, nincs szerencsém ... Ó, mi van ott? Ezek az öreg bilincsek? Már hiányoltam őket! Valószínűleg néhány évvel ezelőtt elvesztettem őket, amikor megpróbáltam letartóztatni néhány bűnözőt, akik fákat vágtak ki. De túlságosan sokan voltak, ezért végül visszavonultam. Különben is emlékszel, amikor az elődömet, Mr. Plummert, a régi ezüstbánya börtönébe szállítottunk? Ez tíz évvel ezelőtt volt. Most ülte le a büntetését és ma várható. Megkaptam a munkát, hogy vegyem fel és a börtönből visszavigyem a bíróságra, ahol hivatalosan is szabadon bocsátják. Azt hittem, jobb, ha elutasítom a munkát, és kiveszek egy napot, mert nem volt bilincsem, de mivel most visszaadtad nekem, már nincs kifogásom. El tudsz velem jönni? Szuper! Rendeljünk egy postakocsit. Ó várj. Sajnos a távíróvonalom sérült.

Vedd fel ezt:John bilincse

1 Szerszámosláda
Vedd fel ezt:John bilincse
3 óra Telegráfoszlopok állítása
Szép munka, újra működik! A postakocsi ügynökségnek írok. Kérlek, maradj csendben, koncentrálnom kell. ... POSTAKOCSIRA VAN SZÜKSÉGEM... HÁROM EMBER... A KOCSMÁBA... NEMDOHÁNYZÓ... Ez megteszi. Várjuk meg a kocsit. Sajnos nincs pénzem. Elveszthettem, amikor letartóztattam egy tolvajt. Nincsen bilincsem, tudod. Tudsz segíteni? 500$ elég lesz. Néhány órányi várakozás után látsz egy porfelhőt a távolban, amint a postakocsi végül megérkezik. John Fitzburn: Micsoda véletlen! Ugyanaz a kocsis, mint tíz évvel ezelőtt! Úgy látszik, még nem talált másik munkát. Nos, tudod, hogy ez mit jelent.

500 Tapasztalati pont

Vedd fel: Újság Szükséges munka: Hódvadászat John bilincse
El kell fogadnod előtte a Bilincs kalandot.
John
ID: 2964
Egy kocsis furcsa szokásokkal Helló, Mr. Coachman! Kérlek, vigyél el a börtönbe az ezüstbányában, majd vissza. Egy másik személy is csatlakozik ott. Mint láthatod, a megfelelő cipőt viseljük. A barátom fizeti a számlát a végén. Köszönjük! {PLAYER_NAME}, kérlek figyeld a gyanús embereket a börtön felé vezető úton. Még akkor is, ha nem szállítunk foglyokat, természetesen előfordulhat, hogy egyes rajongóim megjelennek és megpróbálnak autogramot kapni tőlem. Nagyon idegesítő olyan híres hősnek lenni, mint én. És ne felejtsük el, újabb cipőre lesz szükségünk Plummer úrnak.

500 $
Vedd fel ezt: Barna vászoncipő

500 $
2 Barna vászoncipő
Vedd fel ezt: Barna vászoncipő
5 óra Postakocsiőrzés
Nem történt semmi az utazás során, és John csalódottsága rajongók sem jelennek meg. Felveszitek Mr. Plummert és elhozzátok a bíróságra, ahol hivatalosan felmentetik. Mr. Plummer: újra szabad vagyok! Ó, a szabadság nagyszerű szaga! Egyébként, Mr. Fitzburn, elkaptad valaha a bűntársaimat, akikkel kiraboltam a postakocsit? Nem? Az nem jó ... nem is tudom, ki volt. Furcsa volt, de kitűnt a stratégiai tervek kidolgozásában és a csapdák állításában. Mindig azt gondoltam, hogy ő az, aki végül elárult és elárulta a nevemet a helyi seriffnek. És van valami, ami még furcsább... egy napon azt mondta nekem, hogy tartsam meg ezt a papírt, és adjam annak az embernek, aki végül John Fitzburn bilincsével hoz vissza a bíróságra, ha fogságba esnék. Van ötleted, mi lehet az oka? Gyakran láttam ezt a papírt, de nem tudtam megérteni ezeknek a szimbólumoknak a jelentését. Különben is, most rád bízom. Elveszed a jegyzetet, és a következőket látod:

500 Tapasztalati pont

Ez a küldetés kihagyható! Felvétele után folytatható a küldetés.
Maria
ID: 2965
Ismeretlen küldetésnév [WARNING] Komoly hiba a "The West titkai" küldetéssorozatban [SEVERE] Exception in thread "QuestWorker": CoffeePouredInServerException at com.innogames.west.game.QuestManager.parseQuest(QuestParser.php:42) at com.innogames.west.game.GodClass.runGame(GodClass.php:18394290) at com.innogames.BrownTie.launchWest(BrownTie.php:1)  Maria Roalstad: "Füstszagot érzek? Mi az? A számláló ég! Ó ne, a küldetés hibás. Sajnálom, meg kell várjad a javítást, gyere vissza később." Próbálj meg egy gyorsjavítást telepíteni ehhez a küldetéshez.

Vedd fel ezt:Ököl
Vedd fel ezt:Újság
Befejezetlen: Javítás (A The West titkai)
Ezt a kalandot csak 16:00 órától 20:30 óráig fogadhatod el.

Imádkozni mentem: 350400 Csaló! Hagyd abba és csinálj valami hasznosat.

99999 Tapasztalati pont
99999 $
Turbóteknős

Maria
ID: 2966
Javítás Szép munka, a javítás működött! De még maradt pár láng és a számláló megégett. Úgy néz ki, komoly hiba volt. Tudsz segíteni ismét? Ha befejezted ezt a küldetést, akkor megszakíthatod az előzőt.

Elfogad: Ismeretlen küldetésnév (A The West titkai)
Vedd fel ezt:Tűzoltóvödör

2 Gyalu
2 óra Tűzoltás
Szuper, majdnem olyan, mint az új! Nos, mi hozott ide? Billy, a vak sas? Ebben az időben általában a szalon előtt lóg . Soha nem épült fel a megalázó vereségből, amikor megmutattad neki, milyen szánalmas. Állandó zavarja a vendégeimet! De légy óvatos, amikor beszélsz vele, valószínűleg nem nagyon szeret. Elhagyod a kocsmát, sétálsz néhány lépést. Hirtelen úgy érzed, hogy két apró karom szorítja a nyakad.

500 Tapasztalati pont

Maria
ID: 2967
Vak sas Billy, a vak sas: "Azt mondták nekem, hogy egy napon találkozom veled. Ennyi év szégyene után végül bosszút állok! De ezúttal nem csak egymás között folytatjuk. Az utolsó találkozásunk után felhagytam a párbajos és bandita karrieremmel. Nem, ezúttal pókerezni fogunk. Volt egy nagyszerű ember, aki felkészített és edzett engem, és sok időt töltöttem a kaszinókban az elmúlt években. Mára egy póker mester lettem! Ugyanaz az ember adott nekem egy fontos tippet, amit nem értek. Át kell adnom neked, abban a valószínűtlen esetben, ha nyersz. Ha azonban én nyernek - ami sokkal valószínűbb, hogy őszinte legyek - akkor mindenkinek el kell mondanod a vadnyugaton, hogy milyen nagy vagyok és felejtsék el az utolsó párbajunkat. " Elég régen játszottál pókert. Régebben Henry szalonjában lehetőséget volt pókerezni, vicces pénzekért. Sajnos Henry öt és fél évvel ezelőtt véget vetett ennek a jövedelmező üzletnek, és nem csinált több pókeres játékokat. Mindig azon töprengtél, miért, talán a hatóságok azt mondták neki, hogy illegális? Azonban van egy gyanúd, hogy csak akkor tudod folytatni a keresést, ha legyőzted Billyt és megkaptad ezt a feljegyzést. Ezért elfogadod a kihívást.


2 Pókerjáték
30 Fémzseton
Miután minden előkészület megvan, a játék kezdetét veszi. Billy nem játszik rosszul, de nem is annyira jól, amennyire gondolja. Egy nyolcast húzol, majd egy ászt, aztán még egy ászt és végül megint egy nyolcast. Rémülten nézed a kezedet. Óvatosan a másik kezedet a revolvered felé viszed. Tényleg ezt a különleges övet vetted fel ma? Milyen véletlen. De nincs több időd ezen gondolkodni.

500 Tapasztalati pont

Maria
ID: 2968
Halott ember keze A holt ember kezét fogod - ugyanazt, amit Will Bill Hickok fogott mielőtt meglőtték. Billy szándékosan rosszul játszott és csapdába csalt. Akkor már hallottad a lövöldözést és a golyókat a levegőben. Nem csak Billy, legalább öt ember van körülötted.

Vedd fel ezt:Bill Hickok bölényes öve

Banditák ellen nyert párbaj: 5 A lövöldözés csak másodpercekig tart, mert a gengszterek természetesen nem látnak esélyt a te fegyverforgatási képességeid ellen. Miután minden támadó kiütve, kiveszed Billy noteszét a zsebéből és megnézed: Egy félelmetes szörnynek néz ki vörös szemmel. Vagy ez egy barlang térképe? Mit jelenthet?

500 Tapasztalati pont

Rattlesnake kanyon
ID: 2969
Közel a végéhez Úgy érzed, a küldetésed végén jársz. A The West krónikái már nem lehet messze. Fel akarod nyitni a legnagyobb titkot az életedben, ami még az arany szettnél is nagyobb. Annyi mindent tudnál tenni a válaszokkal. Amikor megérkezel a megadott helyre, egy nagy szikla állja az utadat. Egy kis dinamit és puskapor szükséges az akadály eltávolításához. Emlékszel még a puskapor összetevőire?

Hely:
Rattlesnake kanyon

10 Dinamit
1 Fekete puskapor
Hangos robbanással a szikla törik és az út nyitva. Egy barlangba vezet. Mindkét oldalán az útnak egy tavat látsz. Végül elérsz egy furcsa kőrakáshoz. Rajta egy furcsa, fényes tárgy van. Megragadod és futsz vele Henry-hez.

500 Tapasztalati pont
A The West krónikái

Legyen nálad: 1 Kénkő ÉS 7 Salétrom ÉS 2 Szén
Szükséges munka: Kávédarálás VAGY Gabonaőrlés
Fekete puskapor
El kell fogadnod előtte a Közel a végéhez kalandot.
Henry
ID: 2970
A The West története Megmutatod Henry-nek a könyvet és elmondod hogy találtad meg. Aztán ünnepélyesen kinyitod. Vakító fényes fény jelenik meg. Ez a könyv nagyon különleges. A papírok öregek, az első oldal gyönyörűen díszített. Belelapozol, de hamar kiábrándulsz. A könyv nagyon régi, sok oldal elhalványult a barlang nedves levegőjében ennyi idő alatt. Úgy tűnik lehetetlen megfejteni őket. Henry Walker: "Ú, ne! Az oldalak olvashatatlanok, milyen kiábrándító. Olyan közel voltunk hozzá, hogy megtudjuk, ami mindig is érdekelt minket...miért vannak unikornisok a felhőkön? Miért olyan fontosak a szamarak itt? Mik a drámakirálynők, akik a bajuszuk mögé bújnak? Sosem tudjuk meg...várj, egy oldal olvasható még: egy recept egy titkos születésnapi tortához. Fiatalít és különösen vicces ünnepekkor. Érdekesen hangzik. Meg kellene próbáljuk megsütni és megenni a 10. évfordulójára a találkozásunknak,nem?"


20 Liszt
25 Pohár víz
15 Bogyók
15 Áfonya
10 Cukor
2 Sarló
5 Kukorica
1 Fazék
2 Tequila
10 Narancsok
3 Rózsa
1 Őrölt kávé
Vedd fel ezt:A The West krónikái
Henry Walker: "Ez nagyok sok összetevő! De a torta nagyon finomnak néz ki! Gyere, hívjuk meg a barátainkat, Mariat, Johnt és Waupeet és ünnepeljünk! Ne aggódj amiatt, hogy nem találtál titkokat a könyvben, sok sokkal fontosabb dolog is van. Az életünk itt a vadnyugaton nem igazán a mítoszokról, gazdagságról és hírnévről szól, hanem a régóta fennálló közösségről és a sok barátról, akikkel találkoztunk és számos kalandon részt vettünk. Mint ezen is. Az út a jutalom. A következő 10 évig!"

5000 Tapasztalati pont
Titkos születésnapi torta

Waupee
ID: 2971
Az átok Helló. Miért találkozunk? ... Mi az? A torta ... sikoltozik! Hallottam a hangokat ... Szomjazzák a vérért ... Állj! ... Hagyj békén! ... Ez a torta vérre épül ... Aaaah ... Vér lesz mindenhol... A lelkemre szakadnak ... Meg kell semmisíteni a tortát! ... Ásd el! Élve ... Égesd el! ... Vér a kezeden ... Égesd el! ... Égesd el! ... Vér a kezeden ! Ha befejezed a küldetést, akkor elveszted a tortát. Ez a te döntésed


Titkos születésnapi torta Mi? Hol vagyok? Mi történik? Nem emlékszem... Haha! Csak viccelek! Természetesen emlékszem. Ez egy süti, amit most sütöttél. Nem gondolod, hogy átkozott, igaz? Haha! Nagyon vicces!

1500 Tapasztalati pontA kalandsor jutalma:
Eredmény