Logor.png
2.128
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
A kalandsor azonosítója: ID 202

A Hét nővér legendája

Kalandosztók a kalandban:

Ikon Waupee indián faluja.png Waupee indián faluja Ikon Erdei tisztás.png Dickson erdő
Indián Rezervátum helye.png Kerek kő tisztás helye.png
Ikon A folyó.png A folyómeder Ikon Nyugati pont.png Nyugati pont
Folyópart helye.png Nyugati Kereszteződés helye.png
Ikon Szellemváros.png Szellemváros Ikon Keleti pont.png Keleti pont
Szellemváros helye.png Keleti Kereszteződés helye.png
Ikon Szent kő.png Szent Kő
Amahpiya hegység helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Waupee
ID: 3129
Gyönyörű ének Nem tudod, hogy miért, de hazahoztad a hógolyókat. Egy kis idő után elkezdtek olvadni, de négy zöld hópehely ott maradt az asztalon. Úgy néznek ki mint a jég, hidegek, és nem olvadnak el. Nézed őket egy ideig, amikor is egy gyönyörű, elegáns hangot hallasz énekelni: “Én vagyok a csillag, amely megmutatja az utad. Én vagyok az ég, amely megvéd téged a gonosztól. Találd meg, aki az égre küldött engem. Találj meg minket és kincset találsz...” Hallgatod a hangot, elrévedsz a gondolataidban. Egy indián nőt látsz mászni, és te vele együtt mászol. Aztán lenézel... és felébredsz. Eldöntöd, hogy beszélsz Waupeeval. Hello, {PLAYER_NAME}! Mink van, jégdarabok, amik nem olvadnak el? És énekelnek? Ülj le és mond el a teljes történetet. És hozz valamit, amit ehetünk, éhes vagyok.

Mentsd meg a kocsmát 2. rész
Szint 57
4 Zöld hópelyhek

2 Halászlé
2 Egy szelet torta
4 Zöld hópelyhek
Oh nem, látom, hogy volt egy kevés... kincsed. Találkozzunk az indián faluban

250 Tapasztalati pont
250 $

Waupee indián faluja
ID: 3130
Feldühödés Késő este van. A Nap lassan lemegy a horizonton. Ideje meglátogatni az indián falut, hogy kiderítsük a misztikus olvadásképtelen jégdarabok rejtélyét... Nincsen túl messze, a ló kipihente magát, tehát nincsen semmi probléma... Azonban, egy lányt hallasz énekelni... “Én vagyok a vezetőd, Én vagyok az utad, Megvilágítom a gondolataid, Felmelegítem a szíved Gyere hozzám...” Ismét elalszol és álmodsz. Úgy tűnik, mintha menekülnél valami elől. Emberi sikításokat hallasz, hogy megfizetsz azért, amit tettél. Öt üldöződdel nézel szembe, akiknek a kezében revolver van...

Menj el ide:
Waupee indián faluja
4 Zöld hópelyhek

Menj el ide:
Waupee indián faluja
Banditák ellen nyert párbaj: 5
4 Zöld hópelyhek
Felkelsz, de nem igen tudod, hogy mi történt... Sámán: Üdvözöllek a falunkban. Ki kellett ütnünk téged, te elájultál, így egy sátorba vittünk téged. Ugyanis…, dühös lettél és kötekedni kezdtél a testvéreinkkel... Még jó, hogy Waupee jött és elmondta, hogy mit találtál. Pihenj, később beszélünk.

250 Tapasztalati pont

Waupee indián faluja
ID: 3131
A Hét nővér Még egy éjszakát töltesz az indián faluban, de nem tudod kipihenni magad. Ugyanazokat a képeket látod újra és újra, amelyben egy lány menekül, majd meghal. Nem akarsz többet várni a sámánnal való találkozásra. Talán ő el tudja magyarázni, hogy mi folyik itt. Bemész a sátrába és leülsz a helyre, ahová mutatott neked. Sámán: Mesélj a látomásaidról és az álmaidról. Jobban meg szeretném érteni a helyzetet, amibe kerültél. A következő két órában elmesélsz mindent amit láttál... Sámán: Megkaptad a Hét nővér ajándékát és átkát. Meghívtak téged az ő világukba, amelyben dolgok néha nem azok, aminek látszanak. Tudtad, hogy a csillagok fénye, amiket ma látunk, millió évvel ezelőtt elindultak már? Amit láttál az igaz, de már megtörtént, a múltban. Te egy fiatalember bőrébe bújtál... aki egykor szerelmes volt a nővérek egyikébe. A Hét nővér a mi csillagaink, s emlékeztetnek, hogy mindig gondoskodnunk kell egymásról. Megvilágítják az utunkat éjjelente és megmutatják az utat a falunak. Minden nővér fontos szerepet játszik a természetben, de erről később többet is meg fogsz tudni. Hogy visszatérhess a mindennapi életedhez, meg kell oldanod a misztikus természeti jelenségek rejtélyét és békét hozni a Hét nővér számára. El fogom mondani, hogy hogyan... de előbb hozz nekem a legjobb bölényprémekből és egy trófeát is.

Menj el ide:
Waupee indián faluja
4 Zöld hópelyhek

3 Bölényprém
3 Trófea
4 Zöld hópelyhek
5 óra Grizzlyvadászat
6 óra Bölényvadászat
Sámán: Tökéletes. Majdnem kész vagyunk. Vizsgáld meg a térképet és derítsd ki, hogy hová kell mennünk, ahhoz, hogy újabb nyomokat találjunk. Reggel indulunk. Az úton mesélek a lányról, akit az álmaidban láttál.

500 Tapasztalati pont
A térkép 1. része

Dickson Erdő
ID: 3132
A medve és a farkas Egy kis időbe telt megtalálni a helyet, amelyet a térkép mutatott, de aztán eldöntötted, hogy északra utazol. A sámán egész úton beszélt hozzád, és Waupee biztosra ment, hogy ne legyen több látomásod. Sámán: Egykor, hét nővér lakott egy faluban. Nagyon okosak és jószívűek voltak. Egy nap elmentek az erdőbe, hogy gyümölcsöket gyűjtsenek. Amikor leszállt az éj, a lányok összeszedték a kosaraikat és elindultak visszafelé a faluba. De belefutottak két fickóba, akik bántani akarták őket. A természet ereje átváltoztatta a két férfit, egy medvévé és egy farkassá. A farkas és a medve elhatározták, hogy osztoznak a prédájukon. A lányok elfutottak, ahogy csak a lábaik bírták, de mivel nem akartak megegyezni a törzs többi tagjával, a hegyekbe menekültek. Egyre magasabbra és magasabbra másztak, a medve és a farkas a sarkukban volt. A legidősebb nővér segített felmászni a fiatalabbaknak, az életét kockáztatva. A hegy magas volt, de a lányok csak egyre magasabbra másztak. De a medve és a farkas közeledett hozzájuk. Ezután a legidősebb nővér felnézett az égre és ezt mondta: “Ments meg minket, mentsd meg a hugaimat!” És így vált a hét nővér csillagokká. Látod, hogy a sámán erősen gondolkodik, aztán felnéz az égre és azt mondja: Sámán: Azt hiszem, hogy ki kell állnunk az erdő tisztításának rituáléját. Meg kell találnunk a helyet, ahol a nővérek a gyümölcsöket gyűjtötték... Amint befejezte a mondatát, erős és hideg szél kezdett fújni. Már tavasznak kellene lennie, de itt még mindig tél van és a földet hó fedi. A levegő olyan hideg, mintha tiszta jeget lélegeznél be.

Menj el ide:
Dickson erdő
1 A térkép 1. része

10 Narancsok
20 Bogyók
20 Áfonya
Miközben gyümölcsöket keresel, a sámán egy farkas bundát és egy trófeát ajánl fel az égnek. Máglyát gyújt, érthetetlen szavakat mond, és táncolni kezd a földön fekvő különböző tárgyak között. Ekkor elájulsz... és a kocsmában ébredsz.

250 Tapasztalati pont
A térkép 2. része

Maria
ID: 3133
Vörös hópelyhek Ismét hazahoztad a hógolyókat. Ez alkalommal négy vörös hópelyhet találsz bennük. Szia, hogy vagy? Nem nézel ki túl jól. Mi történt? A csillagokról és a Hét nővérről álmodtál, akik a furcsa időjárási jelenségek mögött állnak? Hmm... Nem biztos, hogy segít, de hallottam egyszer egy régi görög mítoszról, hasonló, mint amiről te beszéltél nekem. A hét csillagnak van neve. Amelyikről beszéltél nekem, az Maia, a nővérek egyike, ő felelős a tavasz eljöveteléért. Talán őt kellene kérdezned a mítoszról? Éppen az újságokkal bajlódik.

4 Vörös hópehely

4 Vörös hópehely
1 A térkép 3. része
5 óra Újságnyomtatás
Remélem találsz még nyomokat, vagy talán magát a választ. Ha segítségre lenne szükséged, csak szólj. És még egy dolog, láttam a vörös hópelyheket az asztalodon és úgy néznek ki, mint a nyakláncom. Egy idegentől kaptam, aki azt mondta, hogy én egy vagyok közülük és hogy megvédjem magamat, használnom kell a nyakláncot. Nem tudom, hogy mire gondolt, de egy kicsit megijesztett és olyan érzésem van, hogy szükséged lesz rá még egy nap.

500 Tapasztalati pont
Vörös jég nyakék

Szükséges munka: Újságnyomtatás A térkép 3. része
El kell fogadnod előtte Vörös hópelyhek kalandot.
Henry
ID: 3134
Kék hópelyhek Megint hazahoztad a hógolyókat. Ez alkalommal négy kék hópelyhet találsz bennük. Hey, mi a helyzet? Hallottam, hogy mi történt az erdőben. Maradnod kellene és pihenni egy kicsit. Csináltam vacsorát is neked. Mi ez? Igen, azok a kék valamik a zsebedben. Oh, ezek gyönyörűek. Én is szeretnék egyet! De te elutasítod. Nem akarod, hogy ő is érezze azt a fájdalmat a szívében, amit te. Milyen kár, hogy nem lehet nekem is egy ilyen... csillagom... ehm hópelyhem. Olvastam ma az újságban, hogy mind a 7 csillag kék színű, ugyanis ezek hihetetlenül nagyok és forróak. A tudósok úgy gondolják, hogy ezek a csillagok sokkal nagyobbak, mint a mi Napunk. Te is így gondolod? Nos, nem számít, vissza kell mennem dolgozni. Elhatározod, hogy szerzel néhány féldrágakövet Henrynek, hogy felvidítsd.

4 Kék hópehely

10 Féldrágakövek
10 Aztékok aranya
1 A térkép 4. része
4 Kék hópehely
45 Féldrágakövek felkutatása
Amikor visszaérsz a kocsmába, üresen találod. Henrynél akarod hagyni az ajándékodat, a drágaköveket és egy aranydarabot, amit gyűjtöttél, amelyek remélhetőleg boldoggá teszik. Amint körülnézel, hogy keress egy papírt, amelyen üzenetet hagyhatsz neki, észreveszel egy nyakláncot egy üzenettel mellékelve: "Boldog szívvel ajándékozom ezt a nyakláncot neked. Te sokkal nagyobb hasznát fogod venni, mint én."

500 Tapasztalati pont
Kék jég nyakék

Szükséges munka: Féldrágakövek felkutatása A térkép 4. része
El kell fogadnod előtte Kék hópelyhek kalandot.
Sheriff
ID: 3135
Sárga hópelyhek Ismét hazahoztad a hógolyókat. Ez alkalommal négy sárga hópelyhet találsz bennük. Ember, mikor fürödtél utoljára? Egy mérföldről is érezni a szagodat! Megértem, hogy álmatlansággal küzdesz, de ez nem ok arra, hogy elhanyagold a személyes higéniát! Eh rendben, mit szeretnél? Mond csak, mi van a zsebedben. Ezek hópelyhek? Nagyon aranyosak, a párom is biztosan örülne egy ilyennek. Ismét elutasítod, hogy adsz egyet belőlük, senkinek sem fogsz. Attól félsz, ha másnál is lenne ilyen, akkor ők is halucinálnának. Menj le a folyóhoz és mosd meg magad. És ne gyere vissza hozzám, amíg nem találsz magadnak új ruhákat.

4 Sárga hópelyhek

Menj el ide:
A folyómeder
Intézd el: Keresés a.. mi után? (A Hét nővér legendája)
4 Sárga hópelyhek
Ah, végre újra embernek nézel ki, és a szagod is kellemes. Leülsz és játszunk néhány partyt amíg Waupeera várunk ? Elfelejtettem mondani, hogy egy idegen megállított és adott nekem egy térképdarabot. Azt mondta, hogy neked kell adnom.

A térkép 5. része

A folyómeder
ID: 3136
Keresés a.. mi után? Nos, ki vagy te, hogy figyelmen kívül hagyd a jó sheriff tanácsait. Így elhatározod, hogy lemész a folyóhoz és megmosod magad, de először venned kéne néhány ruhát Egy frissítő fürdő után, felveszed az újonnan vásárolt ruháidat, amikor észreveszel egy kis kártyát a zsebedben. Az van ráírva, hogy: "Kutass a sziklák és a fák között, Keress a növények között és a homokban, és talán megtalálsz ma..." Nincs ötleted, hogy ki tehette a kártyát a zsebedbe... vagy ez is csak egy képzelgés? Keresgélni kezdesz a környéken.

Menj el ide:
A folyómeder

A térkép 6. része
1 Rózsavíz
Vedd fel ezt:
Fekete keménykalap
Zöld ing
Elegáns gyapjúöv
Elegáns szakadt nadrág
Fekete kopott cipő
10 óra Felfedezőút
Egy ideig nézelődsz, de nem találsz semmi érdekeset. De amikor visszaérsz a lovadhoz, valami fényes dolog megragadja a szemedet a fűben. Amint lehajolsz, egy sárga nyakláncot találsz.

500 Tapasztalati pont
Sárga jég nyakék

Szükséges munka: Felfedezőút A térkép 6. része
El kell fogadnod előtte Keresés a.. mi után? kalandot.
Waupee
ID: 3137
Egy új dal Pár nyugodt nap után, énekek és szokatlan álmok nélkül, elmész meglátogatni Waupeet. Magaddal viszed az nyakékeket és térkép darabokat, amelyeket összegyűjtöttél. Amint kinyitod a kocsma ajtaját, nagyon erős fény tör elő és elvakít téged. Aztán egy másik dalt hallasz: "Az égre mentem, egy vadász meggyőzött engem. Most elvesztem az égen. Oh a nővéreim egyre magasabbra táncoltak. Gyere, hogy lásd a nővéreim, Gyere hozzám, ide az égre, és én mindig vigyázni fogok rád." Jól vagy? Mi folyik a fejedben? El kell mondanod nekem! A nő éneke közben, hallod, hogy Waupee hozzád beszél, könyörög, hogy mond el neki mi történt. Előhúzod a térképet a táskádból és odaadod neki. Ezt követően elájulsz és eszméletlen leszel a következő 8 órára.


Alvás: 1 Hogy vagy? Jobban érzed magad? Itt van pár dollár, vegyél egy kis kaját

600 $

Waupee
ID: 3138
Hová menjünk? Waupee: Megvizsgáltam a hat térképdarabot, amiket adtál és összeillesztettem őket, amilyen jól csak tudtam. Mindegyiken van egy pont, különböző színekkel. Néhányuk olyan sérült, hogy fogalmam sincs, hogy merre mutatnak. Had lássam... itt van a kék pont... és nem tudod meghatározni a helyet a térképen. Ugyanez a helyzet a vörössel. A sárga pont közel van a folyóhoz... {PLAYER_NAME}: Hey, itt találtam a sárga nyakláncot! És van egy vörös és egy kék is... Waupee: Tehát hiányzik a zöld... valószínűleg valamerre Nyugatra találjuk. Az ezüst Keletre van, a lilának pedig a Szellemvárosban kell lennie.


1 Vörös jég nyakék
1 Kék jég nyakék
1 Sárga jég nyakék
1 Zöld jég nyakék
1 Ezüst jég nyakék
1 Lila jég nyakék
Nagyszerű, odaértél és vissza is, és még több nyakláncot találtál! Ez idő alatt, megtaláltam a térkép hiányzó darabját. Mesélek neked egy legendát. Nagyon rég, amikor még a Föld és az ég is új volt, hét nővér lakott egy faluban. Imádtak táncolni. Egy nap csak táncoltak és táncoltak és táncoltak és táncoltak, egyre magasabbra és magasabbra mentek, messze a falutól… amíg elérték az eget! Csak egy hely létezik, ahonnét eléred az eget. Tudod, hogy hová megyünk, ugye?

A térkép 7. része

Nyugati pont
ID: 3139
Nyugati pont Elérted a Nyugati pontot. De nincsen itt semmi... Leülsz egy nagy köre és amikor elfordítod a fejed, észreveszel egy másik nyakláncot a földön...

Elfogad: Hová menjünk? (A Hét nővér legendája)
Menj el ide:
Nyugati pont

Mindet meg kell találnod!

Zöld jég nyakék

Keleti pont
ID: 3140
Ezüst jég nyakék Eléred a Keleti pontot. De nincs itt semmi... Leülsz egy nagy kőre és amikor elfordítod a fejed, egy újabb nyakláncot találsz a földön...

Elfogad: Hová menjünk? (A Hét nővér legendája)
Menj el ide:
Keleti pont

Mindet meg kell találnod!

Ezüst jég nyakék

Szellemváros
ID: 3141
Lila jég nyakék Megérkeztél a Szellemvárosba. De nincs itt semmi... Leülsz egy nagy köre és amikor elfordítod a fejed, észreveszel egy másik nyakláncot a földön...

Elfogad: Hová menjünk? (A Hét nővér legendája)
Menj el ide:
Szellemváros

Mindet meg kell találnod!

Lila jég nyakék

Szent kő
ID: 3142
A legmagasabb hely Te és Waupee felsétáltok a hegyekbe. A csúcson, a sámán vár rátok. Sámán: A Hét Nővér elnökölt és minden más csillag felett uralkodott. És mindegyiküknek különböző neve volt, ahogyan azt már tudod. Mindegyikük azt hitte, hogy a szerelem a legnagyobb dolog. Titokban tartották, hogy szeretik a természetet, mert azt hitték, hogy rossz, ha erről beszélnek. A legfiatalabb testvért úgy hívták, hogy“Különböző színű szemek”. Szeretett egy férfit, amikor még a földön sétált, és még azután is szerette, hogy meghalt. Mesélt a szerelméről a nővéreinek, akik gúnyolódtak rajta és kinevették, hogy egy halandót szeret és, hogy szomorú a halála miatt. Megszégyenítve érezte magát. Az idő múlásával, egyre szomorúbb és magányosabb lett. Próbált tenni valamit az érzéseivel, de a fájdalom túl nagy volt. Egy nap a szemei szürkévé váltak. Tudta, hogy a nővérei elkerülik a mély szomorúsága miatt, ezért olyan távol maradt tőlük, amennyire csak tudott. Úgy gondolta, hogy az lenne a legjobb, ha egyszerűen eltűnne. Így elvette a fátylat az égről, és beborította az arcát vele, hogy elrejtse az arcát a nővérei elől és a világ elől. És ezért látunk mi csak hat csillagot az égen. De valahogyan meg kell találnunk a hiányzó hetedik csillagot. Megvitatod a legendát magadban, és próbálod kitalálni, hogy mit tegyetek most. Előállsz az ötlettel, hogy ajánljátok fel a nyakláncokat az utolsó nővérnek... Talán ajándékok voltak a szerelmétől és ezek meggyőzik őt, hogy térjen vissza az égre.

Elfogad: Hová menjünk? (A Hét nővér legendája)
Menj el ide:
Szent Kő

15 Aztékok aranya
5 Ezüst
15 Aranypor
A térkép 1. része
A térkép 2. része
A térkép 3. része
A térkép 4. része
A térkép 5. része
A térkép 6. része
A térkép 7. része
Vörös jég nyakék
Kék jég nyakék
Sárga jég nyakék
Zöld jég nyakék
Ezüst jég nyakék
Lila jég nyakék
A hihetetlenül hosszú ceremónia közben megint hallucinálni kezdesz. Egy arany nyakékkel a kezedben térsz magadhoz...

500 Tapasztalati pont
Arany jég nyakék

Szent kő
ID: 3143
Itt a tavasz! Egy gyönyörű lányt látsz hosszú, sötét hajjal, fekete ruhában. Feléd sétál és rádmosolyog. Amint megérinted a kezét, a ruhájának színe aranyra változik. Felkér táncolni ... Kis idő után felébredsz, és a barátodra, Waupeera nézel. Ő egy forró teát ad neked, és azt mondja, hogy vége van, sikerrel jártál és most már megszabadulsz az álmaidtól. Körülnézel és látod, hogy az összes hó eltűnt... Üdvözöllek, gyönyörű meleg, napos tavasz!

Menj el ide:
Szent Kő

Te és Waupee úton vagytok hazafelé. Biztosra veszed, hogy Maria szívesen meghallgatja majd az egész történetet.

A Hét nővér ládájaA kalandsor jutalma:
Eredmény