Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock events.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
Kalandsor
azonosítója
206

A Függetlenség napi felvonulás

A kalandsor elérhető:
2023. július 4. 11:00 - 2023. július 25. 23:59
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Henry
ID: 3180
Mozgalmas nap Üdv kedves barátom, nagyon sajnálom, de nincs most időm rád. Nyugodtan vegyél el egy italt az asztalról... jobbra tőled... igen, pontosan az. Elő kell készítenem egy ünnepséget a Függetlenség Napjának estéjére. Ó, köszönöm a kérdésed, de nincs szükségem a segítségedre. Ebben az évben megvettem a kellő dolgokat, és biztos vagyok benne, hogy itt is van minden. Kérdezd meg Mariát, hátha neki tudnál segíteni.

Mentsd meg a kocsmát 2. rész
Szint 10

Fogadd el: Maria ruhái Annyira jó, hogy te mindig ilyen sokat segítesz. Meg kéne kapnod a legmegbízhatóbb barát címet.
50 Tapasztalati pont
Maria
ID: 3181
Maria ruhái Helló! A felvonuláson rengeteg szépen öltözött nő lesz. Én szeretnék a legjobban kinézni. Tudsz segíteni nekem? Tudasd velem, ha találtál valamit.
Hol találtad ezt? Elképesztő vagy!
250 Tapasztalati pont
John
ID: 3182
Két veszélyes bandita Szia, van időd, hogy beszélj a fáradt sheriffel? Mindenki a felvonulással van elfoglalva. Én azt nem szeretem. Mint mindig, valakit majd megvernek és valakik az üres házakba fognak betörni. Rengeteg munkám lenne, de eltört a lábam. Tényleg segíteni akarsz nekem? Mit szeretnél cserébe? Valamit Mariának a felvonulásra... Átgondolom. Kezdésnek ezt a két körözött banditát fogd el. Olyan pletykákat hallottam, hogy itt vannak a városban.


2 Elfogott körözött személyek Ezeket a piros cipőket találtam. Szerinted tetszeni fog Mariának?

John
ID: 3183
Tolvajok A felvonulás néhány óra múlva indul, de a tolvajok már itt vannak, üres apartmanokat keresnek. Ellenőriznéd a városunk utcáit? Talán észreveszed őket. Az egyik kopott cowboy kalapot és barna bőrkabátot hord.


10 Banditák ellen nyert párbaj Nézd meg, ezt a kabátot vettem. Találtam egy nagyon rendes kereskedőt.
400 Tapasztalati pont
I. lehetőség
Sheriff
ID: 3184
A bankunkat kirabolták Most kaptam a hírt, hogy a Dalton banda megtámadja a bankunkat. Nem értem, miért nem bírnak nyugton maradni egy ilyen fontos ünnep alatt, mint a Függetlenség Napja. Segítesz a helyettesemnek megvédeni a bankot?


5 óra Útonálló elkergetése Haha, hallottam, hogy a Dalton banda nagyon gyorsan futott. Hoztam egy szoknyát Mariának. Biztos vagyok benne, hogy örülni fog neki.
II. lehetőség
Sheriff
ID: 3185
Bankrablás Most kaptam a hírt, hogy a Dalton banda megtámadja a bankunkat. Nem értem, miért nem bírnak nyugton maradni egy ilyen fontos ünnep alatt, mint a Függetlenség Napja. Segítesz a helyettesemnek megvédeni a bankot?


1 Megnyert kalandok Haha, hallottam, hogy a Dalton banda nagyon gyorsan futott. Hoztam egy szoknyát Mariának. Biztos vagyok benne, hogy örülni fog neki.
Maria
ID: 3186
A zenekar Nagyon szépen köszönöm a ruhákat. Nagyon csodálatosak. Talán egyszer visszaadom, és akkor beteheted a gyűjteményedbe, de az nem ma lesz. Ma én leszek a leggyönyörűbb nő a vadnyugaton. Természetesen neked köszönhetően. Még egy kérésem van. Három zenész beteg lett. Tudnál nekünk segíteni? Válassz egy hangszert, amin tudsz játszani. És tudnál hozni vizet is? Nagyon meleg van odakinn, és a bandánknak sokat kell innia.


30 Pohár víz Ó, nagyszerű! Keresek még két önkéntest, hogy segítsenek.
0

VAGY
0

VAGY
0
Waupee
ID: 3187
A felvonulás után I Először vettem részt a felvonuláson egy zenekar tagjaként. Csodálatos érzés volt. Azonban számomra úgy tűnik, hogy nem vagyok tehetséges zenész. Szeretnéd elvinni a hangszeremet a gyűjteményedbe? Odaadom neked, ha cserébe gyűjtesz nekem féldrágaköveket.


20 Féldrágakövek A kövek csodálatosak. Itt van a jutalmad.
0

VAGY
0

VAGY
0
Henry
ID: 3188
A felvonulás után II Bemész a kocsmába, és hallod Henry zavarodott hangját. Ó, ó, én ..., mit csináljak most? Azt mondtam neki, hogy mindenem megvan. Ellenőriznem kellett volna. Amit most meg is teszek! Hát itt vagy, üdvözöllek a kocsmámban. Emlékszel, amikor azt mondtam, hogy előkészítettem mindent és nincs szükség a segítségedre? Úgy tűnik, elfelejtettem valamit. Nincs elég italom az estére. Tudnál nekem segíteni?


7 Whiskey
5Tequila
2Rum
1Vodka
5Egy üveg tej
Köszönöm a segítséget. Remélem, ez volt az utolsó holnapig. Holnap új szállítmányt kapok egy kereskedőtől. Te tejet hoztál? Haha, azt hiszem, tudom miért. A gyerekeknek természetesen.
0

VAGY
0

VAGY
0
Henry
ID: 3189
A tűzijáték ideje Kedves vendégeink és barátaink, vegyétek a kezetekbe a poharaitokat. Igyunk az országunkra! Most pedig szeretnék mindenkit elhívni, hogy közösen nézzük meg a tűzijátékot a falu közepén. Jó szórakozást!


- A függetlenség napja lassan a végéhez közeledik. Látod, ahogy Maria boldogan futkározik az új ruhákban. Kíváncsi vagy, hogy valaha is vissza adja-e neked... Felállsz a foltról, és csatlakozol a mulatsághoz.A kalandsor jutalma:
Eredmény