Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.

Kalandsor
azonosítója
152

A Colcord történet

A kalandsor elérhető:
2021. augusztus 11. 10:00 - 2021. szeptember 30. 23:59

Kalandosztók a kalandban:

Ikon Keleti pont.png Keleti pont Ikon Nyugati pont.png Nyugati pont
Keleti Kereszteződés helye.png Nyugati Kereszteződés helye.png
Ikon A lótenyésztő.png A lótenyésztő Ikon Burham City.png Henry otthona
Nagy Tanya helye.png Kis Tanya helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Henry
ID: 2533
Állj készen egy különleges vendégre Helló, kedves barátom! Olvastad a híreket? Egy gazdag üzletember nagy összeget akar befektetni itt. Van egy hotelje Oklahomában és finomítói Kansas-ben. Most új helyeket és lehetőségeket keres, hogy pénzt csináljon. Ez a te lehetőséged is. A futár azt mondta, hogy Charles Colcord, ez az üzletember holnap délután itt lesz. Tudsz segíteni, hogy felkészítsük a kocsmát a látogatására?

Mentsd meg a kocsmát 2. rész

10 Bab 10 Pulyka
10 T-Bone-Steak 10 Lazac
10 Narancsok 5 Whiskey
Mink van? Pulyka, whisky... több dekoráció kell.

100 Tapasztalati pont
50 $

Henry
ID: 2534
Egy fontos vendég Szóval van étel, ital és rágcsálnivaló. Kell egy zászlófüzér az ablakba, lótuszvirág az asztalokra és valami díszes ékszer Mr. Colcord feleségének. Tudsz szerezni nekem?


1 Női ékszer 5 Lótuszszirom
1 Zászlókoszorú
Te csináltad a füzért? Fantasztikus! Nagyon szép!

100 Tapasztalati pont
50 $

Vedd fel: Zászló Szükséges munka: Lótuszszirmok gyűjtése Zászlókoszorú
El kell fogadnod előtte az Egy fontos vendég (A Colcord történet) kalandot.
Henry
ID: 2535
Itt vannak {PLAYER_NAME}! Hol voltál? A Colcord család itt van. Boldognak látszanak. Tudod, Charles Colcord az egyik leggazdagabb ember! Be akar fektetni valami újba. Foglalkozom a feleségével, te pedig ha tudsz, menj vele és mutasd meg a környéket neki. Kezdheted az East pointon.


Intézd el: Charley gyerekkora (A Colcord történet)
Intézd el: Bivalyvadász (A Colcord történet)
6 óra Felfedezőút
Jól van? Jó hallani, hogy boldog. Meg akarja nézni a családom farmját? Persze, menj vele. Küldök egy üzenetet a testvéremnek. Szerintem fel szeretne készülni a vendég fogadására.

300 Tapasztalati pont

Keleti pont
ID: 2536
Charley gyerekkora Érdekes utatok volt Charles-szal. Jó alkalom ez valami újat tanulni... Charles Colcord: Amikor 10 éves voltam, elkaptam a maláriát a közeli mocsárból. Az apám elküldött a bácsikámhoz Texasba. Azután az apám földet vett ott, és lovakkal üzletelt. Cowboyként dolgoztam....megpróbálhatnánk ismét.

Hely: Keleti pont

5 óra Marhahajtás Charles Colcord: Jó volt, igaz? Úgy érzem megint 20 éves vagyok. Nyugatra megyünk?

100 Tapasztalati pont
50 $

Nyugati pont
ID: 2537
Bivalyvadász Charles Colcord: Te akarsz lenni a következő? Ok...miután bivalyvadász lettem a nyugati prériken. Ott tudtam meg, hogy szükség van lovakra Kansas középső részein, amit elmondtam az apámnak. William összeállt a barátjával, Hines Clark-kal, hogy 1200 kancát vezessenek északra. Én voltam az egyik vezető...szép idők. És elhatároztam, hogy Kansasben maradok amikor a családom ismét költözött. Oh, nézz ide. Egy bivaly...ki vadássza le a legnagyobbat?

Hely: Nyugati pont

4 óra Bölényvadászat
4 óra Lovak betörése
Charles Colcord: Még mindig jó vagyok! Jobb mint te, haha! De te még fiatal vagy és megtanulhatod, hogy legyél jobb. Elég volt most már, mehetünk a farmra?

150 Tapasztalati pont

Henry otthona
ID: 2538
Az első bandita Az utazás után elkészíted a vacsorát. Evés közben Charles elmondja neked, hogyan találkozott életében először egy banditával.  Charles Colcord: John Middleton és a barátja Henry Brown elhagyta Billy a kölyök bandáját és a mi táborunkban maradt. Nem tudom miért, de az apám megegyezett, hogy Middleton hozzámehet a fiatalabb testvéremhez. Szerencsére csak egy évig tartott. {PLAYER_NAME}, holnap reggel szükségem lesz pár dologra, mielőtt körbenézünk a farmon.

Hely:
Henry otthona

Hely:
Henry otthona
1 Dokumentumok 1 Feljegyzés
1 Szextáns 1 Meleg étel
Charles Colcord: A papírok jól néznek ki. Tökéletes hely cukorültetvénynek. Azon gondolkodom, hogy megveszem a farmot.
150 Tapasztalati pont
Henry otthona
ID: 2539
Rendőrfőnök Charles Colcord: Szeretnél egy történetet banditákkal, igaz? Ok, van még egy, de utána el kell menjünk az ültetvényre. Pár év után elhatároztam, hogy építési vállalkozó leszek Oklahoma City-ben. Először Hennessey-be tettem be a lábam, de aztán azonnal eladtam és Oklahoma City-be menten. Mindezek után egy zajos sátorváros épült fel, és én az egyike voltam a vezezőknek. Két évig rendőrfőnök voltam. Minden nap legalább egy banditát elkaptam. Nem szeretem a méltánytalanságot.

Hely:
Henry otthona


6 óra Cukornádvágás
Charles és te egész éjszaka beszélgettetek. A történetei nagyon érdekesek voltak. Holnap reggel biztosan másnapos leszel.
100 Tapasztalati pont
Henry otthona
ID: 2540
Helyettes US Marshal Charles Colcord: Barátom, szükségem lenne pár lóra. Valaki azt mondta, hogy délen van egy nagyon jó lótenyésző. El tudsz menni és hozni nekem öt lovat? Tudni akarod, mi történt, miután helyettes US Marshal lettem? A Dalton bandával küzdöttem és megküzdöttem Bill Doolinnal, Bill Blake-kel. Személyesen vetettem véget a Dalton banda öt tagjával. Ha akarod, megpróbálhatsz jobb lenni nálam!

Hely:
Henry otthona

Hely:
Henry otthona
5 Arab ló
1 megnyert MPI
Intézd el:
A legjobb lovak (A Colcord történet)
Elviszed a lovakat Charlesnak. Nem volt időd aludni. Egész éjjel az olajtörténetet hallgattad. Colcordnak jó üzleti érzéke van.
100 Tapasztalati pont
100 Veterán pontok
2db:
A lótenyésztő
ID: 2541
A legjobb lovak Hosszú lovaglás után megérkezel a tanyára, ahol egy öregember pipázik. Ő Mr. Cartwright, akit mindenki ismer a környéken.  Mr. Cartwright: Az öt legjobb lovamat akarod? Hmm...ok, de fizetned kell érte és segíteni a tanyán.

Hely:
A lótenyésztő

10 Féldrágakövek 10 Ezüst
2 Szerszámosláda
5000 $
2 óra Kerítésjavítás
3 óra Lovak befogása
3 óra Patkolás
Mr. Cartwright: Tessék, az öt ló. Jó utat!

100 Tapasztalati pont
5 Arab ló

Henry otthona
ID: 2542
Colcord épület Charles Colcord: Üzenetet szeretnék küldeni a testvéreimnek. Tudsz segíteni? Tudod, el akarom nekik mondani, hogy minden rendben és elkezdem építeni a Colcord épületet. Oh, és ha van egy kis időd, segíthetnél az építésben.

Hely:
Henry otthona

Vedd fel:
Levél Charlesnak
5 óra Udvarház építése
3 óra Öntözőrendszer építése
2 óra Pony expressz
Amikor elküldted az üzenetet Charles testvéreinek, valaki egy lezárt borítékot rakott a táskádba. Charles a címzett.

200 Tapasztalati pont
50 $

Szükséges munka: Pony expressz Levél Charlesnak
El kell fogadnod előtte a Colcord épület (A Colcord történet) kalandot.
Henry otthona
ID: 2543
Rossz hírek Charles Colcord: Nem, nem nem! Ez lehetetlen! Charles Urschelt elrabolta Machine Gun Kelly és a bandája és váltságdíjat kérnek. Charles nagyon közeli barátom. Nem halhat meg. Csinálj valamit!

Hely:
Henry otthona

Kihelyezett halálos körözések: 2
5 óra Banditavadászat
Megpróbálod megkeresni Charles Colcord barátait. Megtaláltad a nyomot, de túl sötét van. Holnap reggel amint felkel a nap, visszajössz.

100 Tapasztalati pont
20 $

Henry otthona
ID: 2544
Találd meg Kellyt Charles Colcord:Minden gazdag emberrel beszéltem. 10 000$-t adunk az első embernek, aki megtalálja és elfogja MG Kelly-t. Megpróbálod?

Hely:
Henry otthona

Üsd ki: Fencer.png Bicska Billy

Párbaj során szerzett pénz: 1000 $
Megtett távolság: 5000

Charles Colcord: Tessék, itt a 10 000$. Köszönöm szépen a segítségedet. Tudom, hogy nem kell a pénz, de kérlek vedd el. Holnap reggel pedig küldök neked valamit. Keresd a kocsmában.

200 Tapasztalati pont
10000 $

Henry
ID: 2545
Fekete ló Charles itt volt. Elmondta, hogyan segítettél neki. Nagyon jó, hogy itt vagy a városban. Sokkal biztonságosabb így. És Colcord... ő mindig szerény, alázatos, nagylelkű és kedves volt. Azt hiszem emlékszik még a kevésbé szerencsés barátaira a régi időkből.


Amikor kilépsz a kocsmából, egy gyönyörű fekete Colcord lovat látsz. Egy papír lóg ki a nyeregből. Ez áll rajta: "Köszönök mindent, amit tettél {PLAYER_NAME}! Üdvözlettel: Colcord"
500 Tapasztalati pont
0A kalandsor jutalma:
Eredmény