Űr – az új határ

Innen: The-West wiki HU
Jump to navigation
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.

Kalandsor
azonosítója
156

Űr – az új határ

Kalandosztó a kalandban:

Ikon nyugatipont.png Nyugati pont
Nyugati pont helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
John
ID: 2600
Valami fura Mint minden este, ma is elmész a szalonba a barátaidhoz. Odaköszönsz Mariának, Henrynek és Waupeenek, amikor meglátod a seriffet az újságot olvasni. Megkérdezed tőle, mi olyan érdekes, de mintha meg sem hallott volna. Nem mint amikor kinyitsz egy jó régi Whiskeyt...

Mentsd meg a kocsmát 2. rész
Szint 135

Pár óra után úgy döntesz, hogy holnap reggel visszamész a szalonba. Nem tudsz nem gondolni Johnra és a hírekre az újságban. Mi lehet annál jobb, mint egy jó régimódi este a barátokkal?

200 Tapasztalati pont

John
ID: 2601
A következő nap Visszatérsz a szalonba. A seriff most ír valamit a jegyzettömbjébe. Mit csinálok? Hmm...két éve Christian Peter felfedezett egy aszteroidát, és tegnap előtt Henry Draper elkészítette az első képet az Orion-ködről. Egy csapatot keres, valami újat felfedezni, amiről még senki sem hallott. Tudom, hogy mindenki azt gondolja, hogy egy unalmas seriff vagyok, de akarok tenni valamit amitől mindenki emlékezni fog a nevemre. Talán felfedezek egy új csillagot és elnevezik rólam? Mit gondolsz? Ha csatlakozni akarsz, legyél itt holnap reggel. És hozz lovakat.


6 óra Lovak befogása
2 Quarter ló
Készen állsz? Azt gondolod, ez egy fura ötlet? Hmm...talán igazad van, de meg kell próbáljuk, nem?

700 Tapasztalati pont
200 $

John
ID: 2602
Úton Johnnal Ó, elfelejtettem ételt és italt hozni! Nem tudok másra gondolni, csak az űrre. Tudod, a végső határ! Mennyi bolygó van ott? Mennyi csillag? Éhes vagy? Én is. Jó lenne, ha készítenél valamit enni nekünk.


10 Bab 10 Kukorica
10 Paradicsom 10 T-Bone-Steak
2 Sült pulyka 2 Úri vacsora
Ez jó ízű! Nagyon jó szakács vagy. Amikor találkozunk ezzel a Henry Draperrel, meg kell mutassuk neki miért vagyunk mi a legjobbak a csapatába. van ötleted, hogyan csináljuk?

800 Tapasztalati pont
300 $

John
ID: 2603
Bizonyíts Nézd! Ott! Egy hullócsillag! És az ott az Esthajnalcsillag. Honnan tudom? Látod azokat a csillagokat? Az a Nagy Göncöl, az pedig a Kis Göncöl. Annak az utolsó csillaga az Esthajnalcsillag. Oh, gondolod hogy tudnál készíteni egy csillagtérképet? Szuper ötlet! Menj és keress meg mindent, amire szükséged van hozzá...kelleni fog egy sátor is, úgy tűnik sok éjszakát fogunk idekinn tölteni.


3 Anyaghenger 3 Kréta
2 Lámpás 1 Sátor
Szuper. Menj és aludj kicsit. Holnap hosszú napunk lesz.

600 Tapasztalati pont
25  Kötvény

John
ID: 2604
Speciális üveg Ó ne, esik...nem dolgozhatunk a térképen ma éjjel. Várnunk kell. Mit gondolsz, tehetünk még valamit Dr. Drapernek? Igen, Ő egy mérnök. Teleszkópokat készít. Hmm...gondolod, hogy készíthetünk egy speciális lencsét a teleszkópjához? De hogyan? Ok, előkészítem a térképet te pedig dolgozz a lencsén. Szuper ötlet. Most megyek aludni, még mindig esik.


1 alvás Ez egy nagyon jó nap volt és elkészült a tökéletes terv.

300 Tapasztalati pont

John
ID: 2605
Hogyan készül az üveg Mondd, hogy haladsz a lencsével? Szükséged van vörös gránitra? Hmm...dolgozhatnál tűzoltóként. Mi más? Ok, tiszta homokot az aranybányában találsz. Dolgozz ott is!


6 óra Tűzoltás
6 óra Aranymosás
Tiszta homok Izzó, vörös gránit
Megcsináltad. Ez minden, amire szükséged volt? Nem? Kell még egy nap? Ok, de csak 3 napunk van megtalálni Dr. Drapert és beszélni vele.

900 Tapasztalati pont
300 $

Szükséges munka: Aranymosás Tiszta homok
El kell fogadnod előtte a Hogyan készül az üveg kalandot.
Vedd fel: Gránit Szükséges munka: Tűzoltás Izzó, vörös gránit
El kell fogadnod előtte a Hogyan készül az üveg kalandot.
John
ID: 2606
Mi következik? Mondj el többet a holnapi tervedről. Veszel egy kancsó vizet és megpróbálod megszűrni a vizet a szénnel? És mi van azzal a fémgyűrűvel amire szükséged van? Ahhoz egy kicsit bányásznod kell. Ne feledd a kalapácsot, kelleni fog egy. Hogy haladok a térképpel? Hát...dolgozom rajta. Készen lesz időben.


7 óra Vasbányászat
5 óra Szénbányászat
Fém gyűrű Szűrt víz
Megvan minden, amire szükséged van? Igen? Olyan boldog vagyok. Hamarosan találkozunk Dr. Draperrel!

500 Tapasztalati pont
Olvasztott üveg

Vedd fel: Kalapács Szükséges munka: Vasbányászat Fém gyűrű
El kell fogadnod előtte a Mi következik? kalandot.
Vedd fel: Egy kancsó víz Szükséges munka: Szénbányászat Szűrt víz
El kell fogadnod előtte a Mi következik? kalandot.
John
ID: 2607
Utolsó nap a találkozó előtt Vedd el az olvadt üveget és készíts egy öntözőrendszert. Ott elkészítheted a lencsét a teleszkóphoz. Ez után dolgoznod kellene rakta még, hogy polírozva legyen. Közben én előkészítem a bemutatót.


4 óra Vadvízi szállítás
4 óra Öntözőrendszer építése
Vedd fel:
Üveg a teleszkóphoz
Készen állsz a nagy napra? Olyan izgatott vagyok...

600 Tapasztalati pont
400 $

Vedd fel: Olvasztott üveg Szükséges munka: Öntözőrendszer építése Csiszolatlan üveg
El kell fogadnod előtte az Utolsó nap a találkozó előtt kalandot.
Vedd fel: Csiszolatlan üveg Szükséges munka: Vadvízi szállítás Üveg a teleszkóphoz
El kell fogadnod előtte az Utolsó nap a találkozó előtt kalandot.
John
ID: 2608
Dr. Draper Oh, itt van. A leghihetetlenebb ember. Most itt a te időd. Kész? Együtt, te és John készítettetek egy prezentációt az éjszakai égboltról és a csillagokról és egy speciális lencsét a teleszkópokhoz. Henry Draper egy magas ember, fekete hajjal és hosszú szakállal. Kedves, de valószínűleg nem nagyon fogja érdekelni, amit készítettetek. Jól kell kinézzetek, ezért John kitalálta mit kell viseljetek: fekete Stetson és Fekete terepkabát.


6 óra Munkavállalás nagykövetként
Vedd fel:
Fekete Stetson Fekete terepkabát
Mit mondtál? Jó benyomást keltettünk? Olyan unalmas voltam...talán ez nem az én időm.

900 Tapasztalati pont
300 $

John
ID: 2609
Második esély Előző éjjel amikor azon gondolkodtam, mi történt a megbeszélésen, láttam valamit. Nézd, készítettem egy képet róla. Mit gondolsz? Mi ez? Kéred a képet? Ok, itt van. Nem tudom mit tervezel...nem mehetünk haza úgy, hogy nem látszik min dolgoztunk ennyit. Még több képet készíthetünk a barátainknak!


7 óra Expedíció vezetése
1 alvás
Úgy döntesz, hogy megkeresed Dr. Drapert és odaadod neki John fényképét. Nem tudod hol találod, de emlékszel, hogy talán nyugatra ment. Pár óra múltán a jó helyen vagy. Beszélni akarsz Dr. Draperrel még egyszer. Johnért, akinek az álma egy űrutazás.

700 Tapasztalati pont
Fotó

Nyugati pont
ID: 2610
Az utolsó esély Dr. Draper:Te vagy az megint? Már mondtam neked, nincs szükségem olyanra, aki nem tud semmit az Orion-ködről. Ok, mi ez itt? Egy kép? Hogyan készítetted ezt teleszkóp nélkül? A barátod csinálta? Ok, már értem. Te és a barátod a legnagyobb rajongóim vagytok! Haha! Beszéljünk holnap és hozd el a barátodat is. És ismerd meg a ködöt!

Hely:
Nyugati pont

5 óra A The West felfedezése
Vedd fel:
Fotó
Örülsz, hogy elmondhatod Johnnnak a jó hírt. Aztán az Orion-ködöt tanulmányozod a tejúton, délre az Orion övétől szabad szemmel is jól láthatóan.

700 Tapasztalati pont
300 $

John
ID: 2611
Az űrcsapatban Dr. Draper meghívott a csapatába. Készítettünk egy képet amelyik 50 percen át készült! A Jupitert fotózta le. Nagyon csodálatos volt! Tegyél meg nekem még egy szívességet kérlek. Küldd el ezt az üzenetet a családomnak. Ha-haaa. Egy napon az űrben leszek!


8 óra Pony expressz Barátom! Rossz híren van..mindennek vége. Dr. Draper hirtelen meghalt. Olyan fiatal volt pedig! Szóval a küldetésemnek vége. Nem, nem sírok...csak nagyon szomorú vagyok. Ideje hazamennem.

800 Tapasztalati pont
Táska

John
ID: 2612
Kis idő múlva Nézd {PLAYER_NAME}! Valaki küldött nekünk egy csomagot. Dr. Draper özvegye. Nyisd ki! Ez valami különleges érem. Milyen rendes. Azt hiszem, meg akarta köszönni a támogatásunkat és a teljesítményünket, amit a férjével értünk el az utolsó időkben. Talán ő is tudja, hogy te voltál a legnagyobb rajongója!


A csomagban egy különleges érmet találsz - a Henry Draper Érmet.

1200 Tapasztalati pont
Henry Draper ÉremA kalandsor jutalma:
Eredmény