Új föld

Innen: The-West wiki HU
Jump to navigation
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.


Kalandsor
azonosítója
96

Új föld

Kalandosztók a kalandban:

Ikon johnny Westwood.png Johnny Westwood Ikon flint Westwood.png Flint Westwood
Localisation Inconnu.png Localisation Inconnu.png
Dean Andersson.png Dean Andersson Deanandreson.png Dean Andreson
C3 helye.png Hegy2 helye.png
Ikon Dean Anderson.png Dean Antonson Icône Dean Anderson.png Dean Anderson
Kereszteződés helye.png Localisation ferme 1.png
Ikon Mrs. Anderson.png Mrs. Anderson
Localisation ville 2.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Sheriff
ID: 1700
Lusta seriffhelyettes? Hé! Segítened kell! Az asszisztensem teljesen megbízhatatlanná vállt. Mindig is olyan segítőkész volt, de az elmúlt pár hétben korán meglóg a munkából, és még csak nem is végzi megfelelően a feladatát. Ma volt a harmadik alkalom mostanában, hogy késve érkezett, és ráadásul izzadtságszagúan és porosan állított be! Kövesd őt! Derítsd ki merre kószál, és hozd vissza a munkahelyére!

Szint 20
Mentsd meg a kocsmát 2

Intézd el: Lusta seriffhelyettes? (Terméketlen föld) Most már minden jól megy, így, hogy Johnny visszatért, és újra teljes erőbedobással dolgozik. Tessék, a jutalmad, rászolgáltál.

25 Tapasztalati pont
Bőrzsák

Johnny Westwood
ID: 1701
Lusta seriffhelyettes? A seriff küldött? Segítenem kell az apámnak a farmon. Van egy hatalmas birtokunk, és rengeteg a munka, ő pedig egyedül nem bírja. Esetleg megtennéd, hogy beszélsz vele? Sokkal szívesebben dolgoznék a seriffel..

Hely:
Johnny Westwood

Hely:
Johnny Westwood
Intézd el: Földművelés (Terméketlen föld)
Köszönöm, hogy segítettél rajtunk. Elszaladok a seriffhez, és elmondok neki mindent. Tedd el ezt a bőrzsákot jutalmul, remélem hasznát veszed majd a tartalmának! Ha időd engedi, ismét benézhetnél a farmra. Apám természetesen már ki is találta, mi legyen a következő feladatod.

25 Tapasztalati pont
Bőrerszény

Flint Westwood
ID: 1702
Földművelés Ha átvennéd a fiam helyét a farmon, ő visszatérhetne a seriffhez, viszont segítség nélkül képtelen vagyok helyrepofozni a farmot. Az előző tulajdonosa hagyta tönkremenni az egész földet, fel kellett szántanom az egészet, hogy ismét termőföld lehessen belőle. Vetettem egy kis gabonát, de azok a nyamvadt madarak mind kiették a földből... Pusmogva hozzáteszi: a feleségemből tökéletes madárijesztő lenne, de sajnos a sütőnél van rá szükségem... Menj, állj ki a földre, és zavarj el minden hollót, aki a magokat próbálja rágcsálni. Pár óra van még napnyugtáig, gondolod, hogy bírod addig? Természetesen megfizetlek szolgálataidért.

Hely:
Flint Westwood

Hely:
Flint Westwood
8 Madarak elkergetése a földekről
A madarak sót rágcsáltak a földeken?! Öhm.. szóval.. Fogalmam sincs hogyan került oda! Mit állsz itt? Nyomás dolgozni! Jobban teszed, ha nem kérdezősködsz többet! Szólj Johnnynak, hogy helyettesíted a farmon, ő mehet vissza dolgozni a seriffnek.

50 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Madarak elkergetése a földekről Só
El kell fogadnod előtte a Földművelés (Terméketlen föld) kalandot.
Flint Westwood
ID: 1703
Földművelés II Most építsd ki az öntözőrendszert. Az után már megkapod a jutalmadat, a nehéz munka mindig kifizetődő!

Hely:
Flint Westwood

Hely:
Flint Westwood
10 Öntözőrendszer építése
Az öntözőrendszer kiválóan működik! Ha nem tudnád, ez létfontosságú egy termékeny farmhoz.

50 Tapasztalati pont

Flint Westwood
ID: 1704
Földművelés III A földeket trágyázni kell. Menj, és trágyázd ki az istállókat, a trágyát pedig szórd szét a földeken. Tudom, hogy mit ígértem, de megkapod, amint elég trágyánk lesz!

Hely:
Flint Westwood

Hely:
Flint Westwood
3 Műtrágya
1 Istálló kitrágyázása
Ígéretesnek tűnik. Nagyon fontos, hogy megfelelően tápláljuk a földet, különben a termés olyan gyér lesz, hogy nem érte meg az erőfeszítéseket.

50 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Istálló kitrágyázása Műtrágya
El kell fogadnod előtte a Földművelés III (Terméketlen föld) kalandot.
Flint Westwood
ID: 1705
Földművelés IV Tudom, hogy kezdesz türelmetlenkedni.. Megértem, hogy a pénzedet kéred, de amíg nincs termés, nincs pénzem sem. Ha learattuk a gabonát, megkapod a jussodat. Addig is gyűjts pár fát, szükségünk lesz rá.

Hely:
Flint Westwood

Hely:
Flint Westwood
10 Favágás
Tárgy használata: Konzerv
Köszönöm a fát, így már felhúzhatok egy kis kerítést itt... Érdekel, hogy tettem szert erre a földre? Megvettem! Legálisan, pénzért! Persze, hogy így volt! Miért, mit gondoltál, talán csaltam?! Amúgy sem találnál semmilyen bizonyítékot. Megértetted? Felejtsd el a jutalmadat! Soha többet ne gyere a földem közelébe! Flint egy hülye. De mit találtál ott? Egy tulajdoni lapot? Hmm, más név szerepel rajta, nem Flinté... Talán a seriff tudja mi folyik itt.

50 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Favágás Konzerv
El kell fogadnod előtte a Földművelés IV (Terméketlen föld) kalandot.
Sheriff
ID: 1706
A jogos tulajdonos Találtál egy tulajdoni lapot Flint Westwood farmjára, viszont ezen valaki más neve szerepel, Flintnek viszont van egy saját tulajdoni lapja is. Ha csak nem tudjuk bizonyítani, hogy hamisította a sajátját, nem tehetünk semmit. Találd meg az igazi tulajdonost! Vidd körbe az ismeretlen férfi nevével ellátott lapot a kocsmában, az itteniek sokat tudnak a környékbeliekről, hátha valamelyikük segíteni tud. Ha sikerül bizonyítani, hogy Flint hamisította a papírjait, még akár jutalmat is kaphatsz.

Vedd fel:
A farm tulajdoni lapja

Dean An.. ki az? Ha megtalálod, akkor lesz bizonyítékunk Flint Westwood ellen. Beszélj Henryvel, Mariaval, Waupeeval és velem is újra.

250 Tapasztalati pont
250 $

Körbe kell kérdezned a kocsmában, hogy ki ismeri az igazi Deant.
I. lehetőség
Maria
ID: 1707
A jogos tulajdonos II Dean An....dersson? Igen, ismerem, ő az a nyurga, vörös hajú pasi. Időről időre ellátogat a műsorunkra, innen ismerem és el tudom mondani, hogy hol lakik. Közel van az északi barlangokhoz. Csak akkor fogadd el ezt a kalandot, ha biztos vagy benne, hogy a leírás stimmel a régi levélben találhatóval!


Intézd el: A jó nyom? (Terméketlen föld) Ez nem az a Dean volt! Úgy látszik a vendégek több Dean nevű embert is ismernek. Hallgasd meg újra őket, hátha most a jó Deant találod meg!

250 Tapasztalati pont

Dean Andersson
ID: 1708
A jó nyom? Hogy mi? Van egy földem ezen a terméketlen vidéken? Annyit sem ér, hogy kettőt lépjek érte.

Hely:
Dean Andersson

Hely:
Dean Andersson
Szóval nem Andersson a farm előző tulajdonosa. Kövesd Henry, Waupee vagy a seriff nyomait.

250 Tapasztalati pont

II. lehetőség
Sheriff
ID: 1709
A jogos tulajdonos II Dean An...dreson? Most, hogy említed! Gyakran okoz galibát a kocsmában, provokálja az embereket az arroganciájával. Pár napja összetűzésbe került pár kemény fiúval, úgyhogy az estét a rács mögött töltötte. Elintézhetem a találkozót, ha szeretnéd; ő a szőke fiú a cellámban, az északkeleti Burnham City-ben. Csak akkor fogadd el ezt a kalandot, ha biztos vagy benne, hogy a leírás stimmel a régi levélben találhatóval!


Intézd el: A jó nyom? (Terméketlen föld) Ez nem az a Dean volt! Talán meghallgathatnád a vendégeket újra, hátha most a jót választod...

250 Tapasztalati pont

Dean Andreson
ID: 1710
A megfelelő ember? Badarság, nincs még egy farmom! Különben is, hol lehetne? Az én farmom pont itt van, szerintem nem engem keresel.

Hely:
Dean Andreson

Hely:
Dean Andreson
Szóval nem Andreson a farm előző tulajdonosa. Kövesd Henry, Waupee vagy Maria információit.

250 Tapasztalati pont

III. lehetőség
Henry
ID: 1711
A jogos tulajdonos II Dean An...derson? Nem is hallottam róla! Várj csak.. Ismerek egy Dean Antonsont, nemrég járt itt a kocsmában. Nagy darab, meg kell hagyni: alig fért be az ajtón mind széltében, mind hosszában. Rendes fiú, mindig segít, ha megkérem valamire. Ha érdekel elmondhatom, hol találod, csak menj el az északi kereszteződéshez. Csak akkor fogadd el ezt a kalandot, ha biztos vagy benne, hogy a leírás stimmel a régi levélben találhatóval!


Intézd el: A jó nyom? (Terméketlen föld) Szóval nem Dean barátomat kerested? Talán meghallgathatnád a többieket újra, hátha ők ismerik a te Deanedet...


Dean Antonson
ID: 1712
A jó nyom? Sohasem volt ilyen földem! Nem is tudom mit kezdjek vele!

Hely:
Dean Antonson

Hely:
Dean Antonson
Szóval nem Antonson a farm előző tulajdonosa. Kövesd a seriff, Waupee vagy Maria információit.


IV. lehetőség
Waupee
ID: 1713
A jogos tulajdonos II Dean Anderson? Azt hiszem ismerem! Az édesanyja nem messze lakik a táboromtól. Kitűnő szakács, gyakran meghív engem is vacsorára magukhoz, bár a látása nem valami jó, a fiáé meg még rosszabb.. Kicsit olyan érzésem is volt, mintha bujkálna emiatt: az Anderson háznál elköltött vacsoráim alatt csak egyszer találkoztam vele. Egy kis pénzért cserébe mutatom az utat neked. Csak akkor fogadd el ezt a kalandot, ha biztos vagy benne, hogy a leírás stimmel a régi levélben találhatóval!


100 $ Szeretnéd meglátogatni? Elég messze laknak, eltart egy darabig, mire odaérsz.

100 Tapasztalati pont

A kaland folytatása
Waupee
ID: 1714
Egy hosszú utazás Több órán keresztül kell lovagolnod, hogy odaérj Andersonék házához. Márpedig ezzel nyereggel nem fogsz messzire jutni.. Hozz egy megfelelő nyerget, aztán beszélhetünk! Lovakat betörni kemény munka, de meglásd, hasznodra válhat.


1 Nyereg Kitűnő! Ezen a nyergen már mérföldeken keresztül ügethetsz majd. Ez a kalandsorozat csak akkor folytatódik, ha már választottál magadnak mesterséget.

35 Tapasztalati pont

A "jó" Dean megtalálása után a folytatáshoz választanod kell egy mesterséget!
Tábori szakács
Waupee
ID: 1715
Kemény utazás Tábori szakács vagy? Főzz egy fazék főtt babot! Ezzel már elég energiád lesz az útra. Mrs. Anderson Jacksonville-ben lakik, a térkép középső déli részén.

Legyen nálad:
1 Sült bab
Hely:
Mrs. Anderson

Indulhatunk? Beszélj Mrs. Anderson-nal.

75 Tapasztalati pont
Batyu

Sarlatán
Waupee
ID: 1716
Egy bizonytalan utazás Sarlatán vagy? Készíts egy amulettet, ami védelmez majd az utadon, ki tudja milyen veszélyekkel kell majd szembenézned. Mrs. Anderson Jacksonville-ben lakik, a térkép középső déli részén.

Legyen nálad:
1 Amulett
Hely:
Mrs. Anderson

Ez az amulett majd megóv az utadon. Mire vársz még, menj és beszélj Mrs. Anderson-nal.

75 Tapasztalati pont
Batyu

Kovács
Waupee
ID: 1717
Egy veszélyes utazás Kovács vagy? Jobban tennéd, ha kipolíroznád a fegyveredet mielőtt útra kelsz. Mrs. Anderson Jacksonville-ben lakik, a térkép középső déli részén.

Legyen nálad:
1 Grafit kenőanyag
Hely:
Mrs. Anderson

Most, hogy a fegyvered kipolíroztad, és bekented a kenőanyaggal is, egyetlen bandita sem állhat az utadba. Mire vársz, eredj és beszélj Mrs. Anderson-nal.

75 Tapasztalati pont
Batyu

Istállómester
Waupee
ID: 1718
A nagy utazás Istállómester vagy? Készíts egy takarmányos táskát, amiből etetheted a lovadat a hosszú út folyamán. Mrs. Anderson Jacksonville-ben lakik, a térkép középső déli részén.

Legyen nálad:
1 Takarmányos táska
Hely:
Mrs. Anderson

Sokkal gyorsabban tudsz majd utazni, ha rendesen megeteted a lovadat. Menj és beszélj Mrs. Anderson-nal.

75 Tapasztalati pont
Batyu

Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Mrs. Anderson
ID: 1719
Elveszett fiú Már 3 napja nem láttam Deant.. Annyira aggódok érte.. Csak egy kis sétára indult az északnyugati farmhoz. Megtennéd, hogy oda lovagolsz, és megkeresed?

Hely:
Mrs. Anderson

Intézd el: A jogos tulajdonos III (Terméketlen föld) A fiam! Megtaláltad, rendkívül hálás vagyok, már attól tartottam, hogy elrabolták az indiánok! Kérlek maradj még, jutalmul sütök neked egy finom cseresznyetortát. És ne felejts el visszamenni a seriffhez és beszámolni neki a kalandjaidról.

25 Tapasztalati pont
Cseresznyetorta

Dean Anderson
ID: 1720
A jogos tulajdonos III Az a darab régi föld? Régen én műveltem, és komoly termésünk volt, de egyszer csak a talaj terméketlen lett, így úgy döntöttem, hogy bérbe adom valakinek. Flint Westwood csak 50 dollárt ajánlott érte, amit bár elfogadtam, de azóta sem láttam egy fillért sem belőle, és nem is éri meg próbálkozni sem. Ráadásul még csak a föld tulajdoni lapját sem találom sehol. Nem jó érzés, ha rájön az ember, hogy átverték! Egy lövés dördül. Ez meg mi volt? Megtámadtak!

Hely:
Dean Anderson

Hely:
Dean Anderson
Győzd le:
Parbajhos ferfi fejvadasz.png Fejvadász
Rendben vagy? A támadót Flint Westwood bérelte fel. Hihetetlen, nem?

175 Tapasztalati pont

Dean Anderson
ID: 1722
A jogos tulajdonos IV Köszönöm, hogy visszahoztad a tulajdoni lapot és a leveleket. Flint Westwood meglopott, és neked köszönhetően most visszakaptam a földemet. Nem csak visszaszerezni, de életre kelteni is segítettél, így most végre tényleg megkapod a jutalmadat!

Hely:
Dean Anderson

Hely:
Dean Anderson
Régi levélA farm tulajdoni lapja
Most vigyük el gyorsan a tulajdoni lapot a seriffhez, hogy átírhassa a tulajdonost. De mielőtt oda mennénk gyere el hozzánk, ünnepeljünk! Ne felejtsd el meglátogatni édesanyámat sem, akár kezdhetnél nála is.

75 Tapasztalati pont
350 $
12 éves whiskey

Sheriff
ID: 1723
Igazság Megtaláltad Deant, a farm jogos tulajdonosát. Megtámadtak? Egy fejvadász? És azt mondta, hogy Flint fizette le, hogy támadjon meg, mert túl sokat ólálkodtál a környéken? Hihetetlen. De arra van bizonyítékod, hogy Flint hogyan szerezte meg a farmot Deantől? Nem értem én ezt. Miért lett volna szüksége erre a terméketlen földre? Hiszen már semmi nem nő itt! Lehet, hogy valami más van emögött? Bizonyíték nélkül viszont nem sokat tudok tenni.


Vedd fel:
Só
Só volt Flint farmján? Akkor így vette el a földet Dean-től. Biztos azért szórta szét Dean farmján, hogy a földek gyorsabban kiszáradjanak.

75 Tapasztalati pont

Sheriff
ID: 1724
Igazság II Flintnek só volt a farmján? Kiforgatta Deant a földjéből: szándékosan sót szórt szét a földeken, amiért az gyorsan kiszáradt! A só felszívott minden vizet a növényektől, amik így, táplálék híján gyorsan elszáradtak. Eközben az eső miatt a só feloldódott, de persze csak az után, hogy Dean kiadta a földet Flintnek. Viszont ő egy fityinget sem adott Deannek, inkább hamisított egy saját tulajdoni lapot, így mindenki azt hitte, hogy a sajátja volt az a föld! Adjuk vissza a tulajdoni lapot Dean-nek, a jogos tulajdonosnak.


A farm tulajdoni lapja Az erőfeszítéseidnek köszönhetően le tudjuk leplezni Flintet! Úgy tűnik, mégis rács mögé való! Büszke lehetsz magadra, hisz miattad tudunk most igazságot szolgáltatni.

75 Tapasztalati pont
350 $
A kalandsor jutalma:
Eredmény