Magányos Kopó

Innen: The-West wiki HU
A lap korábbi változatát látod, amilyen Lucifer (vitalap | szerkesztései) 2018. augusztus 20., 19:11-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Jump to navigation
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.

Kalandsor
azonosítója
120

Magányos Kopó

Kalandosztók a kalandban:

Ns3.png Új helyfoglalás Ns1.png Colby település állomása
County15 quest.png County15 quest.png
Ikon Potomac.png Byrant Gap Ikon bannister.png Ezüstbánya
Canyon helye.png Banya helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
John
ID: 2113
Felfordulás a rezervátumban Seriff: Hallottad? A térkép közepét is betelepítették. Kérlek nézz körül az újonnan létrehozott rezervátumban, úgy hírlik, hogy némi felfordulás van arra. Az indiánok megtámadják a telepeseket. Nem tudom mi lehet a gond - talán köze van az indián területekhez és a vasúti építkezésekhez. Valakinek le kellene hűteni ott a kedélyeket. A rezervátumot a térkép közepén találod.

Szint 115
Mentsd meg a kocsmát 2. rész

Intézd el: Megnyugtatás (Magányos Kopó) Seriff: Az indiánok azt hiszik, hogy a területük nincs biztonságban a vasútépítés miatt? Senki nem veszi el a földjüket. Mr. Mortimer a vasúttársaság tulajdonosa. A térkép közepén levő település vasútállomásán találhatod meg, épp az építést ellenőrzi. Menj oda és beszélj vele.

800 Tapasztalati pont

Új helyfoglalás
ID: 2114
Megnyugtatás Megérkezel a rezervátumba, ahol az indiánok bőszen tárgyalnak a kormányzati megbízottakkal. Az indiánok azt sérelmezik, hogy a fehér emberek el akarják venni a földjeiket. A földjük épp az új vasúti sínek útjába esik. A vasúttársaságnak a rezervátumot megkerülve kell megépítenie a síneket, ami sokkal drágább, mintha keresztül tudnának haladni rajta. Közvetítened kell a két fél között.

Hely:
Új helyfoglalás

9 óra Munkavállalás nagykövetként Ez nehéz volt, de sikerült megoldanod és lenyugtatnod a kedélyeket - most legalábbis! Megígéred az indiánoknak, hogy beszélsz Mr. Mortimerrel, a vasúttársaság tulajdonosával. De először is - számolj be a seriffnek.

800 Tapasztalati pont

Colby település állomása
ID: 2115
Kitörés a börtönből Leülsz Mr. Mortimerrel és megbeszélitek az indiánok helyzetét. Biztosít arról, hogy a vasúttársaságnak nincsenek hátsó szándékai az indián földekkel. Épp ahogy elhagynád a vasútállomást valami nagy felfordulás támad. Hitvány gazfickók lelövik a vasúti dolgozókat. Mi történik itt? Eltérítettek egy vonatot! Előrántod a fegyvered.

Hely:
Colby település állomása

5 megnyert NPC párbaj A bűnözők eltűntek. A városi kopók megérkeztek és lerendezték őket. A vonat egy Cavender nevű gazembert szállított a börtönbe, de a bandája kiszabadította. Beleegyezel, hogy segítesz a hat fejvadásznak követni a nyomot.

900 Tapasztalati pont

Colby település állomása
ID: 2116
A bűnözők nyomában Nincs ötleted, hogy hova rejtőzhettek el ezek a gazemberek. Így a lovaik nyomát próbálod meg megtalálni a környéken. Biztos megtalálod őket, hála a nyomkövetési tapasztalataidnak. (A nyomok megtalálása némi időt vehet igénybe!)

Hely:
Colby település állomása

1 Patkónyomok Átkutatod a környező területeket a lovak nyomai után. A nyomokat követve sikeresen kitalálod, hogy mi a céljuk. Byrant Gap felé indultak. Ez az egyike a legmagasabb csúcsoknak a Rattlesnake kanyonnál.

900 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Nagyvadak vadászata Patkónyomok
El kell fogadnod előtte A bűnözők nyomában (Magányos Kopó) kalandot.
Colby település állomása
ID: 2117
A csapda A hat fejvadásszal együtt felnyergelitek a lovakat, megtöltitek fegyvereiteket és elindultok Byrant Gap felé. Amint megérkeztek minden olyan gyorsan történik: ez egy csapda. Láthatatlan orvlövészek lőnek rátok a bozótból. Egy golyó eltalál és a világ elsötétül.

Hely:
Colby település állomása

Hely:
Byrant Gap
Kinyitod a szemeidet... A vállad még mindig fáj, ahol a golyó eltalált.. egy ismerős indiánt látsz. A neve Tinto, ő talált rád a sivatagban és hozott vissza az élők közé. Elmondja, hogy eddig követett benneteket, mert neki is van egy kis személyes ügye Cavenderrel.

770 Tapasztalati pont

Byrant Gap
ID: 2118
Hat temetés Néhány nappal később... Tinto visszavezet téged Byrant Gap-hez. A helyszínen csak a pusztulás nyomai találhatóak, mindegyik fejvadász meghalt. Úgy döntesz, hogy megadod nekik a végső tisztességet, amit megérdemelnek.

Hely:
Byrant Gap

6 Sírásás
6 Koporsókészítés
5 óra Munkavállalás prédikátorként
6 Fakereszt
Épp elkezdenéd a temetést, amikor megtorpansz. Csak öt test van itt. Egy hiányzik! Lehull a lepel a szemed elől, ezért tudtak a bűnözők rajtatok ütni. A hatodik fejvadász figyelmeztette őket, ő az áruló!

600 Tapasztalati pont

Byrant Gap
ID: 2119
A kopó születése Riadt vagy. Egy áruló! Megesküszöl, hogy meg fogsz fizetni az ártatlanok haláláért. Tinto szakítja félbe a gondolataidat. Van egy terve: ha az ellenségeid úgy hiszik, hogy meghaltál, akkor kegyetlen előnyre tehetsz szert. Meg tudod majd lepni őket. Remek ötlet. Árnyékként fogod megtámadni a bűnözőket. Első feladat: kell valami, amivel eltakarhatod az arcod és úgy tűnhetsz fel, mint a magányos kopó. Második feladat: kell egy wendigo töltény. Tinto bizots benne, hogy Cavender, aki az egész mögött van, egy Wendigo - egy kegyetlen és szörnyű démon, ami emberi alakban is meg tud jelenni. Nem igazán hiszel ebben, de Tinto biztos a dolgában. Öntesz egy speciális golyót az egyik fejvadász jelvényéből. Ez a golyó hatásos lesz Wendigo ellen. (Tudod hogyan kell golyót készíteni. A fejvadászok testén találod a jelvényt. Használd őket, hogy golyót készíts! )

Hely:
Byrant Gap

Vedd fel: Álarc
Legyen nálad: Nagyon erős töltény
Még mindig van egy üres sír. Betemeted, majd elhelyezel egy fejfát a saját neveddel rajta. Majd felveszed a maszkot - a magányos kopó harcra készen áll!

999 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Sírrablás Az elesett fejvadászok jelvényei
El kell fogadnod előtte A kopó születése (Magányos Kopó) kalandot.
Vedd fel: Az elesett fejvadászok jelvényei Szükséges munka: Golyókészítés Nagyon erős töltény
El kell fogadnod előtte A kopó születése (Magányos Kopó) kalandot.
Byrant Gap
ID: 2120
Vadászat az árulóra A hatodik fejvadász a szállodában van. Ő az, aki elmondta Cavendernek, hogy te és a társai követitek. Hamarosan meglátogatja majd egy élőhalott, halálra fog rémülni. Szükséged van még valamire, hogy ijesztőbben nézz ki. Tudod, hogy a kocsmában fellépő színésznek vannak hamis golyónyomai. Talán egyet szerezhetnél tőle.

Hely:
Byrant Gap

Vedd fel: Hamis sérülés Elkapod az árulót, aki halálra rémül tőled. Azt hiszi, hogy halott vagy és egy szellem látogatta meg. Az ijedtség hatására beszélni kezd. Azt állítja, hogy Cavender bérelte fel őt és hogy a ez a bűnöző a vasúttársaságot képviseli! Ideje visszatérni a vasútállomásra.

580 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Munkavállalás előadóművészként Hamis sérülés
El kell fogadnod előtte a Vadászat az árulóra (Magányos Kopó) kalandot.
Colby település állomása
ID: 2121
Vizsgálat Most már tudod, hogy Cavendernek valami köze van a vasúttársaság igazgatójához. Persze nem fog magától megoldódni a nyelve. Szükséged van bizonyítékra. Emlékszel a látogatásodra az indián faluban. Az indiánok azt reklamálták, hogy a földjük veszélyben van. A telepesek pedig azt, hogy az indiánok ellenségesek. Itt az ideje kicsit vizsgálódni. Ellenőrizd a rezervátumot és a települést is.

Hely:
Colby település állomása

Intézd el: Vizsgálat a rezervátumban
Intézd el: Vizsgálat a településen (Magányos Kopó)
Megtalálod a nyomot, ami bizonyítja, hogy valami nincs rendben. A gyanúd: a vasúttársaság vezetője felbérelte Cavendert, hogy öltözzenek be indiánoknak és üssenek rajta a telepeseken. Mindezt azért, hogy el tudja zavarni a kegyetlen indiánokat a földről, amin aztán keresztül tudja vezetni a vasútvonalát. Ami olcsóbb lenne, mint ha meg kellene kerülnie a területet!

2000 Tapasztalati pont

Új helyfoglalás
ID: 2122
Vizsgálat a rezervátumban Visszamész a rezervátumba az indiánokhoz. Nagyon barátságosak veled, hogy is lennének ellenségesek bárkivel is? Hogy ne keltsd fel a gyanút, úgy teszel, mintha rezervátum tervező lennél, így nyugodtan körbe tudsz nézni. (A bizonyítékok keresése eltarthat egy ideig!)

Hely:
Új helyfoglalás

Bizonyíték1 Vasúti síneket találsz a rezervátumban! Ez azt jelenti, hogy a társaság már akkor elkezdte építeni őket, mielőtt az indián támadások elkezdődtek volna!

960 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Rezervátum tervezés Bizonyíték1
El kell fogadnod előtte a Vizsgálat a rezervátumban (Magányos Kopó) kalandot.
Colby település állomása
ID: 2123
Vizsgálat a településen Útnak indulsz a település felé. Valóban elég szörnyen néz ki, rengeteg ház van kiégve. A lakosok azt mondják, hogy a támadók indiánoknak néztek ki. Hogy ne kelts gyanút a lakosokban azt mondod nekik, hogy új telepeseket akarsz ide hozni és ezért nézelődsz. (A bizonyítékok keresése eltarthat egy ideig!)

Hely:
Colby település állomása

Bizonyíték2 Találsz néhány hamis indián felszerelést. A fejdíszt csirketollakból készítették. Egy indián sem használna csirketollat ehhez. Úgy tűnik, hogy valaki indiánnak öltözött be!

940 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Új földek meghódítása Bizonyíték2
El kell fogadnod előtte a Vizsgálat a településen (Magányos Kopó) kalandot.
Új helyfoglalás
ID: 2124
Segítség az indiánoknak Az utolsó pillanatban sikerül bizonyítékot szerezned. Az indián rezervátumot megtámadta a lovasság, mivel a vasúttársaság igazgatója azt mondta nekik, hogy a telepeseket fosztogatják. Becsatlakozol a harcba gyors lövéseiddel és bemutatok kiemelkedő pisztolyhős képességeidet. Senki sem mer ellened kiállni. Abban a pillanatban, hogy a helyzet lenyugodott, bemutatod a bizonyítékaidat.

Hely:
Új helyfoglalás

5 óra Munkavállalás párbajhősként A bizonyíték elég ahhoz, hogy elkapd Cavandert. Ennek ellenére a lovasok vezetője nem hajlandó letartóztatni a vasúttársaság igazgatóját. Talán zsarolják, vagy mi van? Ez elég sok mindent megmagyarázna. Talán meg kellene látogatni az igazgatót is.

790 Tapasztalati pont

Colby település állomása
ID: 2125
A páholy A vasúttársaság igazgatóját testőrök őrzik. Jó, hát ezt gondolhattad volna, hogy nem lesz olyan könnyű elkapni őt. Túl befolyásos. Meg kell találnod az ereje forrását. Tudod, hogy minden befolyásos tagja a szabadkőművesek páholyának. Úgy döntesz, hogy ott fogsz dolgozni, így talán szerezhetsz némi információt az igazgatóról.

Hely:
Colby település állomása

6 óra Munkavállalás egy Páholyban Ha! Sikerült kihallgatnod egy beszélgetést a páholyban. Az igazgató ezüstöt szerzett néhány bányából és ezt használja arra, hogy a lovasság vezetőjét megvesztegesse. A terv szerint ezt az ezüstöt fogja arra használni, hogy átvegye az egész vasúttársaságot! Csak annyit kell tenned, hogy megtaláld ezt a bányát... vajon hol lehet???

900 Tapasztalati pont

Colby település állomása
ID: 2126
A páholy Hol lehet az ezüstbánya? Mióta a bányát keresed, az indián barátod, Tinto, eléggé elcsendesedett. Úgy döntesz, hogy megkérdezed, mi a baj.

Hely:
Colby település állomása

50 Fellépés Tinto elmeséli neked a szomorú történetét: amikor gyerek volt, a bozótban kószált az indián tábor körül, ahol két félig halott emberre talált. Vizet vitt nekik. Amikor magukhoz tértek, megkérdezték a fiatal és tapasztalatlan Tintot a környéken található ezüstbányáról, amit Tinto jól ismert. A törzse találta meg a bányát és onnan nyertek maguknak egy kis extra pénzt. Habozott elárulni nekik, hogy hol van a bánya, de az egyik ember egy szép zsebórát ajánlott neki, cserébe az információért. Az ifjú Tinto még soha nem látott ilyen szépet, úgyhogy elvezette őket a bányához. A két ember, akit a bozótosban talált, Cavender és a vasúttársaság igazgatója volt. Elzavarták onnan Tinto törzsét és elkezdték kibányászni az ezüstöt. Most már tudod, hogy a bánya a térkép déli részén van elrejtve.

800 Tapasztalati pont

Ezüstbánya
ID: 2127
Érdekellentétek Megérkezel az ezüstbányához. A vasúttársaság igazgatója ott üvölt az embereivel. Egyértelmű, hogy éppen az indiánok ezüstjét bányássza - nos, lopja el, hogy egyre több hatalma legyen és az övé lehessen az egész társaság. Nem csoda, hogy Mr. Mortimer, a vasúttársaság tulajdonosa, nem jött rá erre az ördögi tervre. A gazember kibányássza az ezüstöt és a vasúton szállítja el. Ha valahogy le tudnád rombolni a vasúti hidat, akkor a vonat nem érne el ide. Szükséged lesz egy fogóra, hogy meglazítsd a csavarokat.

Hely:
Ezüstbánya

5 Fogó Remek! Az igazgató csapdába esett a vonaton, ami tele van a lopott ezüsttel! A bizonyíték kikezdhetetlen - tettenérés. Most mit fogsz vele tenni?

800 Tapasztalati pont

Csak az egyiket zárhatod le:
Ezüstbánya
ID: 2128
A bűnöző átadása a hatóságoknak Úgy döntesz, hogy átadod a gazembert a hatóságoknak. Letartóztatod és helyreállítod a békét a prérin.

Hely:
Ezüstbánya

Nagyon erős töltény


6 óra Munkavállalás békéltetőként

Elmagyarázod Tintonak, hogy nincs olyan teremtmény, mint a Wendigo. Átadod neki a wendigo golyót és meggyőzöd arról, hogy fel kell dolgoznia a történteket - az igazi Wendigo-t - a rossz tapasztalatokat gyerekkorából. Tinto elsétál, hogy békét kössön az őseivel.

7000 Tapasztalati pont
25  Kötvény
Karaktercím: Békeügynök
3 napi energiabónusz

Ezüstbánya
ID: 2129
Öld meg a Wendigo-t A vasúttársaság igazgatója egy igazi Wendigo. Meg kell mentened a prérit egy ilyen ördögi démontól, mint amilyen ő.

Hely:
Ezüstbánya

Nagyon erős töltény


Üsd ki:
Vogon.png Vasúttársaság igazgatója / Wendigo

Ejha, nem hiszel a szemeidnek. Az igazgató a szemed láttára alakul át egy ördögi teremtménnyé. Ahogy lelövöd a Wendigo golyóval látod, hogy egy rém hagyja el a testét. Szóval nincsenek gonosz szellemek?

7000 Tapasztalati pont
25  Kötvény
Karaktercím: Wendigo Gyilkos
3 napi energiabónuszA kalandsor jutalma:
Eredmény