Logor.png
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU

Versenyszabályok

 1. A közösség játékok célja a hagyományos játékélménytől eltérő szórakozási lehetőség biztosítása a játékosoknak, amelyeken nyeremények szerezhetőek a The West-es játékoskarakterre.
 2. Jelen feltételek érvényesek a The West Times havilapban megjelenő játékokra és a fórumon megjelenő közösségi játékokra. 
 3. A versenyen érvényesek a szabályok, az ÁSzF és a versenyleírásában feltüntetett szabályok, illetve leírások. Amennyiben a versenyleírás és jelen feltételek között eltérés van, akkor a versenyleírás a mérvadó. A szervező bármikor megváltoztathatja a versenyre vonatkozó szabályokat, nyereményeket, leírásokat és határidőket.
 4. A verseny szervezője és vezetője a The West Csapat, akik az esetleges zsűrizésben is részt vesznek. A The West Csapat tagjai nem vesznek részt a díjazásban.
 5. A játékosnak el kell olvasni és fogadni jelen versenyszabályokat. Az elfogadást a résztvevő a versenyhez való csatlakozással erősíti meg.
 6. A játékon bármely játékos részt vehet aki rendelkezik regisztrált fiókkal. A részvétel ingyenes.
 7. A beküldéseket mindig a megfelelő fórumtémába kell elküldeni, különben a válasz érvénytelen. A TW Times havilap esetén a beküldéseket a support rendszeren keresztül, új levélben kell beküldeni.
 8. A játékos belegyezik abba, hogy a beküldéseit a későbbiekben felhasználhatjuk feltüntetve az alkotót.
 9. A játékos csakis saját beküldésekkel nevezhet, amelyet ő készített el, és nem előre letöltött, megvásárolt alkotás.
 10. A játékon egy személy egyetlen fiókkal vehet részt, még akkor is ha különböző világokon, különböző nevekkel van regisztrálva. 
 11. Azokon a játékokon, ahol saját készítésű képeket kell feltölteni, a játékos azzal igazolja a kép eredetiségét, hogy a kép készítésekor látható módon, nem képszerkesztővel vagy elektronikus módon, feltüntetni a játékosnevét és a készítés dátumát, ellenben a beküldés érvénytelen; kivétel amennyiben a képet képszerkesztővel kell elkészíteni, ilyenkor elektronikus feltüntetés alkalmazandó. 
 12. Azokon a játékokon, ahol a játékosoknak egy kérdést, feladatot kell megoldaniuk és a megoldás minden esetben azonos (például villámkérdés, keresd a hibát, szókereső stb.) a következő szabályok érvényesek:
  • a válasz nem módosítható a beküldést követően; 
  • a válasz csak akkor fogadható el, ha az csakis a helyes és teljes megoldást tartalmazza és nem tartalmaz olyan megfejtéseket amelyek helytelenek (pl. keresd a hibát esetén egy hiba, ami valójában nem is az); 
  • amennyiben a játékos helytelen megoldást küldött be, nem javíthatja azt - ez alól kivételt képeznek azok az esetek amikor előre bejelentett módon kifejezetten lehetőséget biztosítunk erre; 
  • a játékosok nem működhetnek együtt, vagy oszthatják meg a megoldást más játékosokkal;
  • a kérdések félreértelmezhetőek lehetnek a játék nehezítése érdekében, ilyen esetekben a játékos nem tarthat igényt a válaszának elfogadására azon indokkal, hogy ő másképp értelmezte a kérdést;
  • a játékra a megoldások előre rögzítettek és a megoldás valamilyen formában fellelhető a The West valamely kapcsolt felületén, vagy a játék során elsajátítható, a kérdés pillanatában érvényes tudásra, tapasztalatra alapuló, minden esetben a legfrissebb adat tekintendő a helyes megoldásnak, és harmadik féltől származó oldalak adatai nem számítanak érvényesnek, kivétel ha a kérdés a játéktól eltérő és a válasz csak az interneten fellelhető. 
 13. A résztvevő nem jeleníthet meg sértő, spam, off, provokáló vagy más módon illegális, a játéktól eltérő bejegyzést. 
 14. A nyeremények feltüntetésre kerülnek a játék leírásában és nem cserélhetőek más alternatívára. Az aranyrög nyeremények az egész regisztráción felhasználhatóak. A tárgynyeremények egyetlen világra kérhetőek. A játékos speciális esetekben kérést nyújthat be több világon való elosztásra, ugyanakkor a szervező a kérést nem köteles elfogadni. Bizonyos nyereményeket bónuszkódok formájában biztosítunk. Ebben az esetben a nyeremény akár másik fiókon is beváltható, de kérlek vegyétek figyelembe, hogy egyes típusú nyeremények csak egyszer válthatóak be fiókonként. Ezek a kódok bármely világon felhasználhatóak, kivételt képezhet, ha külön rendelkezés történik ez ügyben. Aktiválni a Beállítások → Bónuszkódok menüpont alatt lehet.  
 15. A nyeremények nem adhatóak át más játékosnak, kivételt képeznek ez alól a régi avatar nyeremények, ezekről le lehet mondani egy adott, a játékon résztvevő játékos javára, vagy a ranglistán utána következő játékos javára, a szervező egyéni elbírálása alapján. A nyeremények azon a játékosfiókon írhatóak jóvá, amellyel a játékos a fórumon részt vett. Amennyiben a játékosnak nem egyezik a fórum- és játékosfiókja, haladéktalanul kapcsolatba kell lépni az ügyfélszolgálattal. 
 16. Amennyiben a játékos fórum- vagy játékosfiókja időközben szabálysértést követ el vagy megsérti jelen versenyszabályokat, a játékos hozzászólása törölhető és kizárható a versenyből, ennek következtében a játékos elesik a nyereménytől. 
 17. A szervező kötelezettséget vállal arról, hogy a beküldési határidőtől számított legfeljebb 14 napon belül publikálja a végső eredményeket, hacsak nem rendelkezik másként a versenyleírásban.
 18. Amennyiben a játékos az elért eredményével nem elégedett, esetleg beküldése figyelmen kívül lett hagyva, fellebbezést nyújthat be az eredmény publikálásától számított 7 napon belül, kizárólag csakis a support rendszeren keresztül. A panaszbenyújtás lehetősége nem él a zsűrizés alapú pontszámokra vagy sorsolás esetén. Sikeres fellebbezés esetén a játékos az új helyezésért járó nyereményt megkapja, de ha emiatt valaki más elesne a nyereménytől, ez nem fog megtörténni. 
 19. A legtöbb játék esetén az eredményhirdetés után a játékosnak kapcsolatba kell lépni az ügyfélszolgálattal a nyeremény igénylése céljából. Erre a játékosnak 14 napja van fórum játékok esetén, illetve 30 napja TW Times játékok esetén az eredmény közzétételétől számítva. A kérelem a következőknek kell megfeleljen:
  • A levél kategóriája Versenyek, és világként azon világ lett kiválasztva amelyre kéri a nyereményét. 
  • A levél címének hivatkoznia kell a nyereményjátékra (pl. Farsang 2020), illetve a leírásban szerepelnie kell hogy mely nyereményét kérelmezi.
 20. A nyeremények utalása, a kérelem beküldésétől számított legfeljebb 7 napon belül történik.