Logor.png
2.121
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
Váltás a normál és az ismételhető kalandsor között:
Valentin-nap · Valentin-nap (Ismételhető)
A kalandsor azonosítója: ID 43

Valentin-nap

A kaland elérhető:
2020. február 14. 00:00 - 2020. február 17. 23:59

Női karaktereknek

Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Sheriff
ID: 360
A magányos férfi esete a szerelemmel Ó, helló, kedvesem. Ülj ide az asztalomhoz, légy a társaságom. Rég voltam már nővel... egy asztalnál. Ezekben az időkben különösen magányos tud lenni az ember... Ha van valakid, aki gondoskodik rólad, főz egy finom ételt vagy egyszerűen csak veled van és meghallgat... Igen, az nagyon jól esik.

Mentsd meg a kocsmát 2
Szint 10

1 Sonka Egy sonkát adsz nekem? Komolyan?! Milyen rég volt már, hogy bármit is adott nekem egy nő. Ez igazán boldoggá tesz!

75 Tapasztalati pont

Sheriff
ID: 361
Cukrot a cukorfalatnak Üdv! Gyere ide. Kaptam egy kis gyümölcsöt, vegyél nyugodtan. Sajnos elég savanyú... Bár lenne egy kis cukrom, hogy megédesítsem.


1 Cukor Köszönöm a cukrot. Tudtam, hogy segítesz nekem. Amíg távol voltál, szereztem neked egy kis apróságot tiszteletem jelül. Remélem tetszik.

150 Tapasztalati pont
A szerelem nyaklánca
A szerelem istennője

Férfi karaktereknek

Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
MAria
ID: 362
Egy nőnek is vannak szükségletei Helló, szívem! Már régóta figyellek, olyan éles a szemed és hosszú a... revolvered. Nem gondolod, hogy hoznod kéne nekem valami ajándékot? Különösen e mai alkalomra?

Mentsd meg a kocsmát 2
Szint 10

1 Hollótoll Egy toll... Hát, te aztán tudod, mivel nyűgözz le egy nőt. Talán valami jobb is eszedbe jut, ha figyelsz rám egy kicsit...

75 Tapasztalati pont

Maria
ID: 363
Mi kell a nőnek? A nők természetesen mindig csillogó és roppant drága dolgokat akarnak. Egy parfüm például jól jönne, vagy egy ar... aú! A nyakam annyira fáj mostanában, rosszul alszom a kispárnámon... Hol is tartottunk? Ja, igen, a nők vágyainál... Biztos megértetted, mit is akartam.


1 Gyapot Gyapot?! Ó, a kispárnámba? Ez... ez valóban nagyon hasznos. És a gyapjú annyira puhának tűnik. Figyeltél rám, és olyan ajándékot találtál, amire igazán vágytam. Meg kell mondjam, az ajándékod sokkal többet jelent számomra, mint valami parfüm, amit csak azért vett valami fickó, hogy hozzon valamit... Köszönöm ezt az igazán nagyszerű és nem mindennapi ajándékot.

150 Tapasztalati pont
A szerelem nyaklánca
A szerelem isteneA kalandsor jutalma:
Eredmény