Logor.png
2.118
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter

Ez az oldal azokat a nyomkövető kategóriákat tartalmazza, amelyet a MediaWiki szoftver magától feltölt. Ezen neveket a megfelelő rendszer üzenet módosításával lehet megváltoztatni a MediaWiki névtérben.

Nyomkövető kategória Üzenetnév Kategóriába kerülés feltétele
Indexelt lapokindex-categoryA lapot akkor is indexelik a keresőrobotok, ha egyébként nem tennék, mert tartalmazza az __INDEX__ varázsszót, és egy olyan névtérben található, ahol ez engedélyezett.
Nem indexelt lapoknoindex-categoryA lapot nem indexelik a keresőrobotok, mert tartalmazza a __NOINDEX__ varázsszót, és egy olyan névtérben található, ahol ez engedélyezett.
Dupla paramétermegadást tartalmazó lapokduplicate-args-categoryAz oldal olyan sablon hívásokat tartalmaz, amely ugyanazt a paramétert használja, például {{foo|bar=1|bar=2}} or {{foo|bar|1=baz}}.
Túl sok költséges elemzőfüggvény-hívást tartalmazó lapokexpensive-parserfunction-categoryA lap túl sok költséges elemzőfüggvényt használ (mint az #ifexist). Lásd még a Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit lapot.
Elhagyott sablonparaméterekkel rendelkező lapokpost-expand-template-argument-categoryA lap nagyobb a $wgMaxArticleSize változóban megadott értéknél egy sablonparaméter kibontása után (valami hármas kapcsos zárójelek között, mint pl. {{{1}}}).
Lapok, melyeken a beillesztett sablon mérete meghaladja a megengedett méretetpost-expand-template-inclusion-categoryA lap mérete nagyobb a $wgMaxArticleSize változóban tárolt értéknél a sablonok kibontása után, így néhány sablon nem került kibontásra.
Rejtett kategóriákhidden-category-categoryA kategória __HIDDENCAT__ kódot tartalmat, ezért alapértelmezésben a kategória nem jelenik meg a lapokon.
Hibás fájlhivatkozásokat tartalmazó lapokbroken-file-categoryA lap törött fájllinket tartalmaz (egy fájlt beillesztő link, ami nem létező fájlra mutat).
Túl sok csomópontot tartalmazó lapoknode-count-exceeded-categoryA lap túllépi a maximális csomópontszámot.
Lapok, melyeken a sablonok kibontása meghaladja a megengedett szintetexpansion-depth-exceeded-categoryAz oldal meghaladja a maximális expanziós mélységet.
Lapok figyelmen kívül hagyott megjelenítendő lapcímmelrestricted-displaytitle-ignoredA lapon figyelmen kívül hagyott {{DISPLAYTITLE}} van, mivel a megadott cím nem egyezik a lap tényleges címével.
Érvénytelen önzáró HTML-címkéket használó lapokdeprecated-self-close-categoryA lap érvénytelen önzáró HTML-címkéket használ (pl. <b/> vagy <span/>). Ezeknek a működése hamarosan meg fog változni a HTML5 szabvánnyal összhangban lévőre, ezért a wikiszövegben való használatuk elavult.
Lapok végtelen sablonciklusokkaltemplate-loop-categoryA lap végtelen sablonciklust tartalmaz, vagyis egy sablon önmagát hívja meg rekurzívan.