Logor.png
2.128
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
A kalandsor azonosítója: ID 68

Mexikói arany

Kalandosztók a kalandban:

Ikon Pablo Salvador.png Pablo Salvador
Sivatagi Tábor helye.png Elhagyott Sivatagi Város helye.png
Ikon Emilio Vargas.png Emilio Vargas
Elhagyott Sivatagi Város helye.png Sivatagi Tábor helye.png
Ikon Emilio Vargas.png Emilio Vargas Ikon Old Man Hackett.png Old Man Hackett
Öreg Vasbánya helye.png Öreg Vasbánya helye.png
Ikon Romok a hegyekben.png Romok a hegyekben
Öreg Vasbánya helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Sheriff
ID: 837
Capitán Torres Üdv, engedd meg hogy bemutassalak egy öreg barátomnak: Capitán Esteban Torres Mexikóból. Capitán Torres: Buenos días. Fitzburn seriff:Esteban mindig meglátogat, ha valamelyik akasztófavirág átszökik a határon. Talán van valami munkája a számodra.

Szint 55
Mentsd meg a kocsmát 2
Hackett földje

Tudtam, hogy érdekelni fog a dolog. Kettesben hagylak benneteket, minél kevesebbet tudok, annál jobb nekem. Capitán Torres: Ugye? Ne csodálkozz John viselkedésén. A tervünk nem egészen legális, de nagyon sok munkát megspórol a seriff és a helyettesei részére. Emilio Vargas-t próbálom kézre keríteni. A mexikói hadsereg tábornoka volt, egészen addig, amíg nem próbálta meg a hatalmat átvenni az országban. A puccs eredménytelen volt, de végül sikerült megszöknie előlünk. Azóta nyomát vesztettük Vargas-nak, de úgy hallottuk, hogy a szárnysegédje, Pablo Salvador, embereket próbál toborozni egy "forradalomhoz" az egyik amerikai határvárosban. Biztos hogy rosszban sántikál. Azt akarom, hogy épülj be az önjelölt forradalmárok közé és vess véget ennek az egésznek.

150 Tapasztalati pont

Pablo Salvador
ID: 838
Pablo Úgy hallottam, hogy szívesen csatlakoznál a forradalomhoz. Bátor emberekre mindig szükségünk van, de előbb be kell bizonyítanod, hogy valóban közénk való vagy. Először is... győzd le azt a fickót ott a bárnál. Ne használj fegyvert, nem akarjuk felhívni magunkra a figyelmet.

Hely: Pablo Salvador

Hely: Pablo Salvador
Fegyver nélkül
Győzd le:
Cowboy.png Cowboy
Hát ez durva volt. Nos, úgy tűnik hogy képes vagy követni az utasításokat buta kérdések feltevése nélkül.

300 Tapasztalati pont

Pablo Salvador
ID: 839
Propaganda Na, vágjunk bele. Itt van néhány plakát és egy vödör ragasztó. Azt hitted, hogy a forradalom csak csatákat és küzdelmet jelent? Néha szavakkal kell harcolni, és jelenleg ezek a szavak azt mondják, hogy Vargas tábornoknak önkéntesekre van szüksége.

Hely: Pablo Salvador

Hely: Pablo Salvador
20 Plakátok felragasztása
Visszatértél, amigo. Tudni szeretnéd, hogy miért van szüksége a tábornoknak ennyi emberre? A forradalomhoz! Hamarosan megtudod a részleteket is.

200 Tapasztalati pont

Pablo Salvador
ID: 840
A legjobb hadsereg... Úgy tartják, hogy a legjobb hadsereg kapja a legrosszabb ételt. De nem mi! A tábornok tudja, hogy jól kell tartania az embereit. Ám most hiányzik még néhány dolog a következő adaghoz, itt egy lista, próbáld meg gyorsan beszerezni őket.

Hely: Pablo Salvador

Hely: Pablo Salvador
10 Bab
10 Kukorica
5 Burgonya
5 T-Bone-Steak
Visszatértél, amigo. Tudni szeretnéd, hogy miért van szüksége a tábornoknak ennyi emberre? A forradalomhoz! Hamarosan megtudod a részleteket is.

750 Tapasztalati pont
600 $

Emilio Vargas
ID: 841
A legenda Ó! Sok szép dolgot hallottam már rólad. Pablo szerint nagy erőfeszítéseket tettél már ügyünk érdekében. Talán már hallottál a mexikói kudarcomról. A háború... vagyis a forradalom még nem ért véget! Már csak pénzre van szükségem, hogy további követőket toborozzak. Van az országomban egy legenda, mely szerint az őseink nagy mennyiségű aranyat rejtettek el a hegyekben a jelenlegi határoktól északra, miközben a spanyol hódítóval, Cortés-szal menekültek. Ez az arany a mexikói nép tulajdona és mi másra tudnánk jobban használni, mint a mi céljainkra? Nemrég szereztem egy térképet, ami mutatja, hogy hol lett eltemetve a kincs. Segítesz megszerezni?

Hely: Emilio Vargas

Hely: Emilio Vargas Remek. A várostól délre gyülekezünk, ott találkozunk a hegyi vezetővel, akit Pablo felbérelt. Azt mondják, hogy kiszagolja az aranyat bárhol.

150 Tapasztalati pont

Emilio Vargas
ID: 842
A hegyi vezető Üdvözöllek az úton. Már ismered a szárnysegédem Pablo Salvadort, és ez itt a hegyi vezetőnk… Old Man Hackett:Átkozott legyek, ha Ő nem a tolvaj zöldfülű!  Emilio Vargas:Tessék?  Old Man Hackett:Tábornok nem bízhatunk meg benne. Már volt szerencsénk üzletelni egymással, épphogy életben maradtam és vesztettem egy halom pénzt emiatt a szemétláda miatt. Emilio Vargas: Ez igaz? Nos, akkor nem tettél nekem semmi rosszat. Van egy bevált módszerünk egy katona hűségének próbájára: a lőszerrakomány kísérete. Mellesleg… ez egy rázós út lesz.

Hely: Emilio Vargas

Hely: Emilio Vargas
4 óra Lőszerszállítás
Elég lesz mára, itt tábort verünk. Úgy tűnik, hogy a zöldfülű megbízhatóbb mint gondoltuk, mi a véleményed Hackett? Old Man Hackett:Majd meglátjuk.

400 Tapasztalati pont

Emilio Vargas
ID: 843
Alku Pssszt, ébredj fel! Úgy látszik társaságunk van... A tábornok csendben az indiánokra mutat, akik az éj leple alatt körbevették a tábort. Emilio Vargas:Az embereim megpróbálnak védekező állást felvenni, te meg próbáld húzni egy kicsit az időt, vagy győzd meg őket, hogy nem akarunk bajt keverni.

Hely: Emilio Vargas

Hely: Emilio Vargas
2 óra Alku az indiánokkal
Úgy néz ki, sikerült meggyőznöd őket arról, hogy csak véletlenül keveredtünk erre. Hirtelen egy lövést hallasz, ami eltalálja és megöli a törzsfőnököt. Ennek következménye egy ádáz csata, amely mindkét oldalon jelentős veszteségeket okoz.

375 Tapasztalati pont

Emilio Vargas
ID: 844
Sírásó Micsoda bukás. Kezdjünk ásni! Sem az indiánok, sem a jenki hadsereg nem hibáztathat minket ezért a mészárlásért. Miközben mindkét oldal halottait jelöletlen tömegsírba dobálod nem tudsz nem arra figyelni, hogy Hackett egy vidám dallamot fütyörészik.

Hely: Emilio Vargas

Hely: Emilio Vargas
1 óra Sírásás
Mocskos meló, igaz? De ne aggódj, a forradalom után az összes elesett katonát hősként fogják ünnepelni Mexikóban.

250 Tapasztalati pont

Emilio Vargas
ID: 845
Javítások A lőszerrakomány kigyulladt a csata alatt. Még épp hogy el tudtuk oltani, mielőtt a dinamit és az egyéb lőszerek lángra kaptak volna. De mielőtt továbbmegyünk ki kell cserélni az egyik kerekét.

Hely: Emilio Vargas

Hely: Emilio Vargas
2 óra Lovasszekér javítása
Nagyon jó. Merre induljunk tovább Hackett? Old Man Hackett:Irány északkelet, tábornok. Ezek a rézbőrűek kiszámíthatatlanok, mint tapasztaltuk.

400 Tapasztalati pont

Pablo Salvador
ID: 846
Felderítő Hackett szerint ezen hegyek mögött fekszik az elvesztett terület. A tábornok megbízott, hogy ezzel a kettővel együtt derítsem fel a helyet. Old Man Hackett:Miért te, talán bennünk nem bízik? Pablo Salvador:Elővigyázatos ember és biztos nagyon jó oka van rá.

Hely: Pablo Salvador

Hely: Pablo Salvador
5 óra Felfedezőút
Ott hátul, az lesz a rom, amit keresünk! Old Man Hackett:Az kell hogy legyen. Akkor itt az út vége számodra! Mielőtt bármit tenni tudnál, Hackett hátba lövi Salvador-t, aki azonnal életét veszti. Miközben fegyvered felé nyúlsz, Hackett lövésének visszhangja verődik vissza a közeli sziklákról. Egy pillanat múlva a hangot a leomló sziklák zöreje nyomja el. Az utolsó pillanatban ugrasz fedezékbe és mint mindig, Old Man Hackett egyik pillanatról a másikra eltűnik.

900 Tapasztalati pont

Romok a hegyekben
ID: 847
A kincshez vezető út Sietsz a romok felé, amit a távolból már láttál. A kanyonok és barlangok labirintusa megnehezíti a tájékozódást, teljesen el is tévednél, ha egy apró robbantás hangját követve nem találnál rá a helyre rövid idő alatt. Úgy tűnik, hogy Hackett és Vargas épp a romokba próbálnak bejutni.

Hely: Romok a hegyekben

Hely: Romok a hegyekben
2 óra Kincskeresés
Egy nagyobb robbanás rázza meg a kanyont. Nemsokkal később egy kanyar után megtalálod a kiégett lőszeres szekeret, melyet halott katonák testei vesznek körül. Lövések hangjai szűrődnek hozzád a romok felől. Mikor odaérsz a kincset rejtő teremhez, látod Hackett-et és Vargas-t egymással szemben, amint pisztolyt fognak a másikra. Közöttük ott áll egy kopott agyagkorsó, telis-tele aranyérmékkel.

750 Tapasztalati pont

I. lehetőség
Old Man Hackett
ID: 848
A döntés El kell ismernem zöldfülű, téged nem lehet egykönnyen kinyírni. Mit gondolsz, nyugdíjazzuk a jó öreg tábornokot és osztozzunk meg a kincsen? Emilio Vargas:Ne hallgass erre a gyilkosra!

Hely:
Old Man Hackett

Hely:
Old Man Hackett
Üsd ki:
Emilio vargas.png Emilio Vargas
Hé... Ááá! Minden egy pillanat műve: mialatt rátámadsz a tábornokra, ő meglövi Hackett-et a vállán. A becsapódás erejétől Hackett belezuhan egy hasadékba. Emilio Vargas haldokolva a földre rogy, közben hallod utolsó szavait:"Viva la revolución..."

1500 Tapasztalati pont
8635 $
Emilio Vargas szablyája

II. lehetőség
Emilio Vargas
ID: 849
A döntés Ez a kutya elárult mindannyiunkat! De semmi nincs még veszve, ez az arany segíti majd a forradalmunkat, hamarosan egész Mexikó a miénk lesz! Old Man Hackett:Ehh, kímélj meg a nagyszájú kijelentéseidtől!

Hely:
Emilio Vargas

Hely:
Emilio Vargas
Üsd ki:
Oldman.png Old Man Hackett
Emilio Vargas:Hé... Ááá! Minden egy pillanat műve: miközben golyót eresztesz az áruló hegyi vezetőbe, az ő lövedéke mellkason találja a tábornokot. A becsapódás erejétől Hackett belezuhan egy hasadékba. A haldokló Emilio Vargas utolsó szavait suttogja:"Viva la revolución..."

1500 Tapasztalati pont
8635 $
Old Man Hackett sörétespuskájaA kalandsor jutalma:
Eredmény