Logor.png
2.88
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Google+ Twitter
A The-West wiki HU wikiből
A kalandsor azonosítója: ID 28

John kiköltözik

Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Sheriff
ID: 210
Hotel Mama Édesanyám lassan az idegeimre megy... nálam lakik. Na igen, pontosabban én lakom nála. Olyan jól főz, és a mosással sem kell törődnöm. Nagyon praktikus. Miért nézel így rám? Lehessen már a seriffnek az anyjánál laknia. De amint mondtam, egy ideje az agyamra megy. Állandóan el kell valamit intéznem a ház körül. Csináld ezt John, csináld azt John! Vidd ki a szemetet. Takarítsd ki a szobádat... igen valóban így van. El tudod ezt képzelni? Tegnap elvette a kedvenc whiskeymet. Szerinte túl sokat iszom. Nem mehet ez így tovább. Kiköltözöm és építek magamnak egy kis kunyhót. Ehhez a segítségedre lesz szükségem. Az alaphoz kelleni fog pár kő. Segítesz, ugye? Gondoskodom róla, hogy a kemény munka után kapj valami finomat enni.

Szint 40

4 Kövek Nagyon éhesnek és kimerültnek tűnsz. Szereztem magunknak két cső kukoricát... anyám nem akart főzni nekünk. Úgy tűnik, meg van sértődve.

600 Tapasztalati pont
Kukorica

Sheriff
ID: 211
Sok a tennivaló Amíg te köveket szereztél, addig én kivágtam pár fát. Volnál olyan kedves, és szétfűrészelnéd gerendákká? Már hólyagosak a kezeim. A fűrészemet viszont kérném vissza, ha végeztél.


1 Fűrész Szórakoztató téged munka közben nézni. Tessék, egy cső kukorica... A zöldség egészséges!

300 Tapasztalati pont
Kukorica

Sheriff
ID: 212
Online Elkezdem építeni a kunyhót. Te addig felállíthatod a telegráfoszlopokat. Remélem megérted, hogy a seriffnek folyamatosan elérhetőnek kell lennie. Hozz nekem pár dróttekercset, ha készen vagy. A kunyhóhoz is szükség van némi drótra.


2 Dróttekercs Az anyám házához is vezettél egy vonalat? Kiváló! Teszteljük is gyorsan a kapcsolatot ... SZIA MAMA ... ÉHESEK VAGYUNK ... JOHN ...

450 Tapasztalati pont
Bogyók

Sheriff
ID: 213
A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út Anyám már beletörődött, hogy elköltözöm tőle. Csak naponta kell küldenem neki egy telegramot, hogy tudja, hogy jól vagyok. És ha ma este befejeztük a kútfúrást, hoz nekünk vacsorát. Hozzá pedig iszunk friss vizet a kútból.


1 Kancsó Mmmmmmm... fantasztikus! Anyám főz a legjobban. Már csak egy kis kísérőre lenne szüksége a gyomromnak ... Anyám! Hol a whiskey?

300 Tapasztalati pont
Pulyka
Meleg étel

Sheriff
ID: 214
Fejlődés Elképesztő, mennyi munkával jár egy saját otthon felépítése. Kell hogy legyen valami mód arra, hogy a mángorlót egy szélkerékkel hajtsuk meg. A vizet a kútból is automatikusan kellene felhoznunk. Segítened kell egy szélkerék megépítésében, hogy továbbra is el tudjam látni a feladataim a város seriffjeként. Használhatod a szerszámaim, de mindet vissza akarom kapni.


1 Szerszámosláda Anyám nem fog örülni. Órák óta dolgozunk itt, de elfelejtettem neki telegramot küldeni. Hmmm... furcsa... a vonal halott. Biztosan megsérült. Menjünk el anyám házához, ellenőrizzük, hogy minden rendben van-e. Szükséged van fegyverre?

Revolver VAGY
Machete

Sheriff
ID: 215
Egy emlékeztető Már itt is vagyunk... milyen furcsa... a telegráf drótját elvágták! Anyám? Minden rendben? ANYÁM! Nincs válasz! Enyém az első ajtó, tiéd a hátsó! Indulás!


Győzd le:
Parbajhos ferfi bandita.png Betörő
Nem hiszem el! Egy betörő ki akarta rabolni anyámat. De nem fog többet errefelé garázdálkodni, rács mögé kerül mindjárt. Köszönöm a segítséged. Ja, a betörő elhagyott egy darab papírt. Mi ez a badarság amit ráírt? Talán te tudsz vele valamit kezdeni.

Feljegyzés 2. darabjaA kalandsor jutalma:
Eredmény