Logor.png
2.88
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Google+ Twitter
A The-West wiki HU wikiből
A kalandsor azonosítója: ID 3

Joe

Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Henry
ID: 16
A bunyós Ne haragudj a rendetlenségért a kocsmában. Tegnap három idegen randalírozott itt. Először barátságosak voltak, ittak és bőkezűen fizettek. Biztos szép summát szereztek előtte. A pókernél kezdődött a gubanc. Frank volt itt. Nem hiszem, hogy ismered. Igazi ász pókerben, nagyon lehúzta őket. Az elején még balszerencséről beszéltek, de minden elvesztett körrel egyre jobban feldühödtek. Amikor azután Franknek fullja volt, csalással vádolták, és üveget dobtak felé. Én persze próbáltam közbelépni. Az egyiket kidobtam a grabancánál fogva. A másik utánam dobta a széket, de a polcot találta el. Aztán kivettem a pult alól a sörétes puskát, mire elfutottak, de ma éjjel egy szék repült be az ablakomon. Biztosra veszem, hogy a három idegen tette. Próbálj meg megtudni róluk valamit. Állítólag aranyat mosnak a folyónál.

Szint 15

1 Bolondok aranya Érdekes. Úgy tűnik itt maradnak és megvárják ezt a Joe nevű férfit. Többet kellene megtudnunk a dologról.

100 Tapasztalati pont

Henry
ID: 17
A megfelelő ruházat Kicsit nyitva tartottam a fülem. Ez a Joe elkeseredetten embereket keres. Mindenki, aki érdeklődik, egy fekete fejpánttal jelenjen meg az öreg erdőben és adja ki magát favágónak. A legjobb lesz, ha szerzel egy fekete fejpántot.


Vedd fel:
Fekete fejpánt
Nagyon jó!

120 Tapasztalati pont

Henry
ID: 18
Találkozó az erdőben Helyes, indulhatsz is az erdőbe pár fát kivágni.


4 Favágás Nem volt ott senki? Akkor valaki szándékosan hamis információkat adott neked.

60 Tapasztalati pont

Henry
ID: 19
Három bérenc Ó, a francba! Valaki követett, ott jön két bérenc. Én elkapom a nagyot, tiéd az alacsony.


Győzd le:
Gazember.png Csatlós
Nagyon jó, megtanulták a leckét. De még mindig ki kell derítenünk, hogy miben sántikálnak. Beszélj Mariával, hátha báját bevetve megtud valamit.

180 Tapasztalati pont

Maria
ID: 20
Három bérenc Üdv. Tehát Henry hozzám küldött, hogy megtudjak valamit Unforgiven-ről. Ha ekkora kockázatot vállalok, akkor persze ellenszolgáltatást várok. Éppen egy másik hölggyel van némi problémám. Szerezz pár mérgező bogyót az erdőből, az biztos nem fog neki jól esni. Illetve 100 $-ra is szükségem lesz az információért cserébe.


100 $
3 Bogyók
Az előbb "véletlenül" összefutottam Joe egy emberével, és megtudtam pár dolgot Joeról. Ő egy favágócsapat vezetője. A környéken jelenleg sok város alapul, és Joe abban reménykedik, hogy fel tudja verni a fa árát. Ő és az emberei más favágókat félemlítenek meg, vagy akár egész erdőket gyújtanak fel.

150 Tapasztalati pont

Henry
ID: 21
Fa Megpróbálhatjuk előcsalogatni Joet egy kis provokációval. Vágj fát az erdőben, majd add el a környékbeli telepeseknek. Ez biztosan felkelti az érdeklődését.


3 Fa Nagyon jó!

75 Tapasztalati pont

Henry
ID: 22
Joe Joe vár rád a templomban. Mutasd meg milyen fából faragtak!


Győzd le:
Joe.png Joe
Nagyon jó!

Zöld ing
30 $A kalandsor jutalma:
EredményA(z) Joe más kalandnak az előfeltétele, teljesítése ez(eke)t a kalando(ka)t oldja fel:
· Párbajtaktikák
· Drágakövek