Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU

Hibajelentés a support rendszeren

Ha a játékban hibát találsz, nem tudsz bejelentkezni, valamid eltűnt vagy bármiféle rendellenes működést tapasztalsz, mielőtt írnál a supportnak, nem árt pár dolgot megtenni előtte. Ezzel nem csak a mi munkánkat könnyíted, hanem a megoldáshoz is gyorsabban eljuthatsz.

Nulladik lépésben olvasd el ezt:

Hibajelentés

A játékban előforduló hibák nagy százaléka valójában nem is a játékban van, hanem a böngésződ, vagy éppen Te magad okozod. Sok esetben a vizuális (képhiba, megjelenő szöveg hiba, stb) hibákat az okozza, hogy a böngésződ a gyorsabb betöltés érdekében lementette a képeket/szövegeket, amik a játékban megjelennek. Igen ám, de ha valami változik a játékban, a böngésződ sokszor nem észleli, hogy ezeket a képeket újból be kellene töltenie, és ilyenkor is a régi képet használja. Ezt a hibát egyszerűen meg lehet oldani az ablak teljes újratöltésével (Ctrl+F5), vagy a böngésző gyorsítótárának manuális kitakarításával, ehhez segítséget a GyIK-ben találsz. Ilyenkor a böngésződ letölti az összes képet, adatot újra a szervereinkről, és gyakran már meg is oldódik a "hiba".

Gyakran előfordul az is, hogy olyan jelentést kapunk, miszerint a képernyő kockás lett, vagy a szöveg túl kicsi. Ilyenkor Firefox esetén a Ctrl+0 gombok lenyomásával helyre áll a rend.

Többször megesett már, hogy egy egyszerű böngésző frissítés megoldotta a dolgot. Kérünk, hogy mielőtt a hibát jelzed győződj meg róla, hogy a böngésződ legújabb verzióját használod.

Ugyanez vonatkozik a Skype pluginra is. Rengetegen jelzik, hogy nem tudják elosztani a képesség/tulajdonság pontjaikat, pedig összesen annyi történt, hogy a Skype plugin beépült a böngészőjükbe, ami így az egymás mellett megjelenő számokat telefonszámként értelmezi. Egyszerűen le kell csak tiltani a Skype plugint, és egyből megoldódik a probléma.

Sokszor megesik, hogy egyes kiegészítők miatt szenved a játékos, azonban ezeket a kiegészítőket nem az InnoGames dolga javítgatni, így segíteni sem tudunk, ha ezekben nem működik valami.

Ha a hibára itt nem kaptál választ, akkor az alábbi lépéseket tedd meg:

1. Kapcsold ki a böngésző bővítményeit és az eszköztárakat. Böngészőnként eltérő, hogy merre lehet kikapcsolni, de általában könnyen megtalálható. Bővítmények, kiegészítők, scriptek (TW-DB Cloth Calc, stewues The West Tool stb) eszköztárak, toolbarok kikapcsolása javasolt.

2. Gyorsítótár ürítése. Ehhez segítséget a GyIK-ben találsz.

3. Próbálj belépni másik böngészőből. Ha másik böngészőben nem tapasztalod a hibát, akkor nem a játék hibás, hanem a te készülékedben kell keresni a hibát. Ebben sajnos a support nem tud segíteni, mert nem ismerjük a gépedet.

Ha nem Firefoxot használsz tanácsos a hiba bejelentése előtt Firefoxból is megnézni, hogy ott is jelentkezik-e a hiba. Hiába nagyon menő az Opera, a Google Chrome és sok más böngésző: a játék Firefoxra van fejlesztve, így ha egy hiba csak más böngésző használatakor jelentkezik, lehet, hogy nem tudjuk megoldani a dolgot.

Ha lehetőséged van rá, az is sokat segíthet, ha megnézed egy másik gépről is a hibát. Ha csak nálad jelentkezik, elég valószínű, hogy a hiba a te oldaladon van.

Ha ezeket megcsináltad, de a hiba továbbra is fennáll, akkor írj a supportnak a HIBA kategóriát választva.

A leveledbe írd le, hogy milyen böngészőt használsz, próbáltad-e másikból? Használsz-e bővítményeket, a hiba pillanatában biztosan ki voltak-e kapcsolva? Gyorsítótárat kiürítetted-e.