Logor.png
2.88
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Google+ Twitter
A The-West wiki HU wikiből
A kalandsor azonosítója: ID 19

Henry születésnapja

Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Maria
ID: 140
Hátfájás Kiderítettem, hogy Henrynek pár nap múlva születésnapja van. Ő sosem vallaná ezt be, de így szervezhetünk neki egy meglepetéspartit. Megérdemli. Persze kellenek ajándékok is, de már van is egy ötletem. Henry néha panaszkodik a hátára, csinálnék neki egy matracot puha birkagyapjúból. Ezt viszont neked kellene beszerezni...

Szint 11

3 Gyapjú A gyapjú finom és puha. Csinálok belőle Henrynek egy matracot, ami olyan puha, hogy azt fogja hinni, felhőn alszik.

100 $

Waupee
ID: 141
Mokasszin Henrynek születésnapja van? Érdekes. A népem több napig ünnepli a gyermekek születését és a fontos eseményeket egy férfi életében, de a születésnapokat nem, mint ti fehérek. Szerezz nekem pár bőrt, varrok neki mokaszinokat.


2 Bőr A bőrnek kiváló a minősége. Henry soha nem akar majd mást hordani, mint az új mokaszinjait.

100 $

Sheriff
ID: 142
Északi államok zászló Csodálatos! Imádom a meglepetésbulikat! De jobb lesz, ha halkabb vagyok. Mit adjunk az öreg Henrynek? Valami különlegeset kellene. Hmmmm... hadd gondolkozzam. Persze! Mindig kérdezi tőlem, hogy tudnék-e szerezni egy Északi államok zászlót a kocsmájába. Hát, seriff vagyok nem kormányzó. De van egy ötletem. Van a közelben egy erőd, ahol a katonák éjjel zászlókkal takaróznak. Ha onnan elhoznál egyet, senkinek sem tűnne fel. Ugyan már, csak egy kis szívesség. Kell némi szerencse ahhoz, hogy megszerezd a zászlót. Nem kell ezt a kalandot egyből megcsinálnod ahhoz, hogy folytasd a játékot. Nyugodtan hagyhatod későbbre is.


1 Északi államok zászló Tudtam, hogy neked sikerül! Nagyon köszönöm. Találkozunk a buliban!

540 Tapasztalati pont

Henry
ID: 143
Még egy ajándék Köszönöm a fantasztikus ajándékot barátaim! Teljesen elérzékenyültem a szép ajándékok láttán. A következő kört állom! Egészségetekre! De most hozzád... hallom mennyit segítettél az ajándékok beszerzésénél. Maria, Waupee, John már nem néz olyan ártatlanul. Ezért most te is kapsz egy kis ajándékot, semmit nem kell tenned, csupán elfogadnod.


Ezt a gyönyörű keménykalapot már apám is hordta. Jól áll neked. A következő kör az enyém!

Robert Campbell sapkájaA kalandsor jutalma:
Eredmény