Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock events.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
Fekete kincs 1. rész · Fekete kincs 2. rész
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.

Kalandsor
azonosítója
151

Fekete kincs (2. rész)

Kalandosztók a kalandban:

Ikon Öreg Bánya.png Öreg Bánya Ikon Sam McKenzy.png Sam McKenzy
Öreg Vasbánya helye.png Rattlesnake kanyon helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Maria
ID: 2518
Kis idő múlva Helló {PLAYER_NAME}, jó ismét látni téged. Látom, Peterrel minden rendben van. Nagyon örül neked. Éjjel láttam a prédikátort. Téged keresett. Nem tudom miért, de John seriff egy kicsit mérges. Beszélned kellene vele.

Fekete kincs (1. rész)
ID: 2517
Vedd fel:
Kosár gyerekkel

Intézd el: Őrült gondolatok (Fekete kincs (2. rész))
Vedd fel:
Kosár gyerekkel
Tényleg?! Azt gondolod, hogy a seriff megőrül valami kincsért? Talán vissza kéne menned a régi bányába. Oh, a múltkor elfelejtetted a mackót.

200 Tapasztalati pontJátékmackó

John
ID: 2519
Őrült gondolatok Hol voltál? Értem...a gyerek elvette minden idődet és nincs többé barátom. Egy unalmas szülő lettél. Mi történt tegnap? Tegnap láttam a hazug embert a bányából és azt mondta, megtalálta a gyerek szüleit. Ezért akar látni téged. Azt hiszem, vissza kellene mennünk a bányába és elhozni az olajat. Menj és pihenj egy kicsit. Holnap reggel megyek, veled vagy nélküled.


Vedd fel:
Kosár gyerekkel
1 alvás
Örülök, hogy itt vagy. Már azt gondoltam, elfelejtetted milyen jó érzés kalandozni. Petert is el akarod hozni? Rendben...hiszel annak az embernek?

200 Tapasztalati pont

John
ID: 2520
Hazug vagy nem hazug Csak te és én megint... ok, és a kicsi. Ez lesz a legjobb eddig! Azt hiszem, hogy az ember a templomból nem mondd igazat. Szerintem el akarja lopni a kincsemet...a kincsünket. Tudod mit? Fel kellene készülnünk és szerezni több bolondok aranyát ennek a fura szellemnek.


30 Aranypor
30 Bolondok aranya
Vedd fel:
Kosár gyerekkel
Hely:
Öreg Bánya
Ez a hely egyre furcsább. Nézd! Azt hiszem, nem vagyunk egyedül...valaki a bányában van.

200 Tapasztalati pont
Zöld boríték

Öreg Bánya
ID: 2521
Nem vagy egyedül A seriffnek igaza volt, valaki van itt. Beszédet hallasz a sötét sarok mögül. Egyértelműen férfi hang. Közelebb kell menj, hogy halljad miről beszélnek. De nem mersz egyedül menni, fegyver nélkül.

Hely:
Öreg Bánya

Vedd fel:
Kosár gyerekkel Lóherés pisztoly
Már jobb, egy jó fegyverrel. Visszamész a bányába és megtudod, mi folyik ott.

300 Tapasztalati pontAmulett

Öreg Bánya
ID: 2522
Bajban Közelebb mész a sarokhoz és észreveszel egy kis fényt. Valaki: Tudod, hogyan kell hatástalanítani ezt a csapdát? A fekete olaj többet ér mint az arany. Prédikátor: Nem, de van egy tervem. Megvárom ezt az embert a gyerekkel. Ő kinyitja, majd megöljük. Valaki: Nézd, ki van itt....haha! És elhoztad a gyereket is? Ez egyszerűbbé teszi a dolgokat...kell a kisfiú is. A szülei nagyon gazdagok.

Hely:
Öreg Bánya

Hely:
Öreg Bánya
Vedd fel:
Kosár gyerekkel Lóherés pisztoly
2 eszméletlenre vert NPC
Kiütötted a két támadót. De most rájöttél, hogy megfelelő otthont kell keresned Peternek.

300 Tapasztalati pont300 $

John
ID: 2523
Sam nagynéni Amíg a bányában voltál, én beszéltem egy kedves hölggyel, Sam McKenzy a neve. A testvére családját keresi. Azt hiszem, jó nagynénje lenne Peternek. Azt mondta, hogy a Rattlesnake kanyon mellett lakik. Peternek lesz családja és biztonságos otthona.


Hely:
Sam McKenzy
Vedd fel:
Kosár gyerekkel
Azt hiszem, itt van. A ház jól néz ki. Ne aggódj, Peter boldog lesz itt. Oh {PLAYER_NAME}, ne legyél szomorú... ez a legjobb neki.

200 Tapasztalati pontTakarmányos táska

Sam McKenzy
ID: 2524
Peter otthona Helló! A seriff mondta, hogy új otthont keresel Peternek. Fantasztikus ember vagy. És itt a kis aranyos! Nézd, kedvel téged. Biztonságban lesz itt, ne aggódj. De kérnék egy szívességet. Szükségem lesz ellátásra a következő pár hétre. A férjem elment megölni azokat az alávalókat, akik megölték a testvéremet.

Hely:
Sam McKenzy

20 Egy üveg tej 20 Őrölt kávé
20 Rákhús 20 Áfonya
20 Tök 20 T-Bone-Steak
20 Pisztráng 5 Pumabunda
1 Egy gyakori terméket rejtő hátizsák 1 Játékmackó
Vedd fel:
Kosár gyerekkel
Ezt a macit a testvérem varrta Peternek. Olyan fiatal volt... de az arany- és ezüstláz nagyon sok ember életét követelte. Mindenki gazdag akar lenni, mindegy milyen áron.

300 Tapasztalati pontNagyobb adóvisszatérítés

Sam McKenzy
ID: 2525
Még egy nap Peterrel Nézzétek! Ezek az első lépései... teljesen egyedül jár! Pont úgy néz ki, mint az anyja. Fejleszteni akarjuk az iskolánkat. Tudsz segíteni még egyszer?

Hely:
Sam McKenzy

10 óra Település építése Köszönöm szépen ismét. Sokat segítettél. Van valamim neked, valami speciális, {PLAYER_NAME}. Remélem néha meg fogsz tudni látogatni minket. A családunk tagja vagy.

300 Tapasztalati pont200 $

John
ID: 2526
Beszéd a prédikátorral Sok időt elvesztegettünk, mennünk kell. Gondolod, hogy meg kellene látogassuk a prédikátort? Legyen úgy.


200 $
5 óra Munkavállalás prédikátorként
Mit tanultál? Ok, ki akarja harcolni. De miért adtál neki 200$-t? Fura vagy.

200 Tapasztalati pont

John
ID: 2527
Lázadás Társakat kell találjunk a csatához. Peterért nyernünk kell, Sam, és az olajunkért. Hol lesz a harc? Tombstone-ban? Ahh... talán az egyik banda tud segíteni nekünk. A Cook és a Dalton banda még mindig Tombstone-ban él.


1 megnyert MPI Hurrá, nyertünk! Legyőztük őket! Jó csapat vagyunk.

300 Tapasztalati pont
100 Veterán pontok

John
ID: 2528
Isten keze Hallottad, mit mondott a prédikátor? Ő "Isten keze", és minden az övé. Posztereket kellene készítsünk, hogy elkapjuk azokat, akik túlélték és elmenekültek. És vissza kell menjünk a bányába.


3 kihelyezett körözés
Hely:
Öreg Bánya
Jó. Mint mindig, itt maradok amíg bemész a bányába. Vidd ezt magaddal, egy kis energiát ad neked.

200 Tapasztalati pontÉletszérum

Öreg Bánya
ID: 2529
A fekete kincsed A bánya sötét és komor, mint mindig, de magabiztosan mész be, hogy felfedd a titkait. Ásni kezdesz ott, ahol a fekete zsírt találtad utoljára. Pár nap múlva gejzír tör fel fekete arannyal. A seriff jön és táncolni kezd, ezt kiáltva: "Gazdagok vagyunk!". John és te elkezditek építeni az olajkutat.

Hely:
Öreg Bánya

6 óra Szélkeréképítés
6 óra Olajfúrás
Te és John sok olajat gyűjtöttetek össze. Azon gondolkodtok, hogy munkásokat vesztek fel, de először pihennetek kell. Álmotokban fura hangokat hallotok.

400 Tapasztalati pont400 $

Öreg Bánya
ID: 2530
Váratlan vendég Te és John úgy döntetek, hogy egy falut építetek a régi bánya mellett. A munkásoknak kell valahol lakniuk. Amíg dolgoztok, egy ember lép mellétek és fegyvert fog rátok. Gondolkodás nélkül előveszitek a fegyvereiteket...

Hely:
Öreg Bánya

Üsd ki:
Parbajhos ferfi pisztolyhos.png Idegen
Súlyosan megsérülsz a párbajban. Az egyik munkásod profi az otthoni ápolásban. Sam levelet küldött.

300 Tapasztalati pontLevél Samtől

Sam McKenzy
ID: 2531
Utolsó látogatás Jó újra látni téged! Peter hiányol és a nevedet ismételgeti. Hallottam, hogy megbosszultad a testvérem halálát. Köszönöm szépen. Oh, miről beszélsz? Van egy olajvállalatod Peternek? Ez hihetetlen...jövőt és pénzt adtál neki, és mindent amire szüksége lesz.

Hely:
Sam McKenzy

5000 $
20 Olaj
Peter és én sosem fejeltünk el. Néha látogass meg minket. Itt van valami neked, amit Peter készített.

200 Tapasztalati pontPeter rajza

Maria
ID: 2532
Peter nélkül Miért vagy olyan szomorú? Gazdag vagy és Peternek van családja. Hiányzik neked, igen...olyan aranyos. Bármikor meglátogathatjuk. És most mondj el mindent, ami a bányában történt. Mindenki egy jó történetet akar hallani.


A kocsma vendégei visszafogott lélegzettel hallgatták a történetet. John vett még egy üveg whiskeyt, te pedig hajnalig beszélsz.

500 Tapasztalati pontKevés bölcsesség italaA kalandsor jutalma:
Eredmény