Logor.png
2.128
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
(Cunningham-ek végzete szócikkből átirányítva)
A kalandsor azonosítója: ID 73

A Cunningham-ek végzete

Kalandosztók a kalandban:

Ikon Cunningham farmja.png Cunningham farmja Ikon Cunningham felperzselt farmja.png Cunningham felperzselt farmja
Tejüzem helye.png Tejüzem helye.png
Ikon Sziú falu.png Sziú falu Ikon Scott William farmja.png Scott William farmja
Indián Rezervátum helye.png Kis Tanya helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Sheriff
ID: 910
A segélykérés Helló! Egész nap téged kerestelek, hova tűntél? Nem is lényeges, gyere, szükségem van rád! Üzenetem van Pete Cunnighamtől. Hetek óta zaklatják az indiánok. Ellopják a terményét, a pénzét, a családja pedig már a házat sem meri elhagyni. Megnéznéd, hogy mi a helyzet?

Szint 90
Mentsd meg a kocsmát 2
Szerveridő:
18:00 - 00:00

Szerveridő:
18:00 - 00:00
Ez nagyon rendes tőled! Holnap adok egy listát arról, hogy mit vigyél magaddal. Hosszú lesz a lista, csak úgy, mint az út odáig! Pihenj le egy kicsit, szükséged lesz az erődre.
250 Tapasztalati pont
Sheriff
ID: 911
A lista Jó reggelt! Remélem jól aludtál. Sok munka vár még rád, és legfeljebb egy heted van az útra! Ha egy hét alatt sem érsz oda, ki tudja, mit tesznek velük azok az indiánok! Siess! Ezt a kalandot 7 napon belül le kell zárnod, hogy még az indiánok támadása előtt odaérj a Cunningham farmra.

Szerveridő:
04:00 - 12:00

Szerveridő:
04:00 - 12:00
Fűrész 20 Kövek
10 Karó 6 Anyaghenger
10 Lasszó 3 Csákány
Ásó 40 fa
20 Szögek 5 Kalapács
Nagykalapács 2 Szerszámosláda
Szamár 1 Musztáng
Arab ló
Nagyon jó! Összeszedtél mindent, ami az utazáshoz kell. Most már csak remélni tudom, hogy időben oda is érsz.

1500 Tapasztalati pont
1000 $

I. lehetőség
Sheriff
ID: 912
Indulás Összeszedtél mindent időben, ami kellett. Szükséged van még valamire?


Helyes, jobban tennéd, ha azonnal elindulnál. A Cunningham farmot messze nyugaton találod majd. Nem messze van egy Sziú tábor.


Cunningham farmja
ID: 913
Érkezés Több napnyi magányos lovaglás után füstöt látsz a következő domb mögött. Ránézel még egyszer a térképedre, megbizonyosodsz róla, hogy ez Pete farmja, majd megsarkantyúzod a lovadat. Ahogy odaérsz látod, ahogy néhány indián elinal a távolban. A farm lángokban áll, de megkönnyebbülésedre a család nincs a házban. El kellene oltanod a tüzet, de hol találsz itt vizet?

Hely: Cunningham farmja

2 óra Tűzoltás
1 óra Öntözőrendszer építése
Pete: Köszönöm! Egyedül nem sikerült volna, és elveszett volna az egész farmunk. Így már öntözőrendszerünk is van a gabonának. Régóta építeni akartam egyet, de sosem jutott rá időm. De gyere, beszélgessünk a folyónál, ott hűvös van, és sok az árnyékos hely.

1500 Tapasztalati pont

Cunningham farmja
ID: 914
Az újjáépítés Miután bemutatkoztál és lepihentél egy kicsit, megmutatod Petenek a tárgyakat, amiket hoztál. Pete: Ó, rengeteg nyersanyagot hoztál. Segítenél újraépíteni a házamat? Végül is kicsit nagyobbra is építhetnénk, hiszen elég nyersanyagot hoztál. Végre a gyerekeknek is saját szobája lenne!

Hely: Cunningham farmja

8 óra Udvarház építése Milyen szép házat építettél! Itt több generáció is bőven elfér majd. A feleségem csodás vacsorát főzött, gyere, vacsorázz velünk!
1500 Tapasztalati pont
Cunningham farmja
ID: 915
Az éjszaka A gyerekek nyugtalanok lettek a bőséges vacsora után. Félnek, hogy visszatérnek az indiánok. Pete felesége, Harper így szól: Megtennéd, hogy őrt állsz az este? Ettől egy kicsit jobban éreznék magukat!

Hely: Cunningham farmja
Szerveridő:
20:00 - 00:00

Szerveridő:
20:00 - 00:00
5 óra Telepes karaván védelme
Az első napsugarak megvilágítják az eget, az éjszaka nyugodtan telt. Fáradtan elvánszorogsz az ágyadig, és végre megkapod a jól megérdemelt pihenést.


1500 Tapasztalati pont
500 $

Cunningham farmja
ID: 916
A félvér idegen Mi volt ez? A ház mögül valami zajt hallottál! Felkapod a fegyvered, és odaosonsz az ablakhoz. Ott! Egy árnyék ólálkodik a sarkon... Lassan kinyitod az ablakot, kimászol, és az árny után eredsz. A sarkon megállsz egy pillanatra, és meglátsz egy fiatal indiánt egy vizes hordó mögött bújkálva. Tudod, hogy simán legyűrnéd, de szükséged van egy kötélre, hogy megkötözhesd.

Hely: Cunningham farmja
Szerveridő:
12:00 - 15:00

Szerveridő:
12:00 - 15:00
2 Lasszó
Miután elkaptad és megkötözted, megpróbálod kihallgatni. Sok információval viszont nem szolgál, annyit sikerül kiszedned belőle, hogy a neve Idegen, és ő egy félvér indián.


1000 Tapasztalati pont
500 $

Sziú falu
ID: 917
A tárgyalások Mivel a kihallgatás sikertelen volt visszaviszed az indiántáborba, hogy tárgyalj velük.

Hely:
Sziú falu

4 óra Béketárgyalások
2 óra Alku az indiánokkal
A tárgyalás egészen jól sikerült az indiánokkal. A törzsfőnök megígérte, hogy békén hagyja Pete Cunningham farmját, ha ő cserébe nem vadászik többet a szent erdeikben. Úgy hiszik, hogy a felmenőik az erdőben élő lényekben élnek tovább. Elbúcsúztok egymástól, majd vissza indulsz a farmra. Csak a gyógyító zavar egy kicsit, mert egész végig téged bámult, és láttad, ahogy Idegen fülébe súgdos valamit, aki, mint kiderült, a törzsfőnök fia.

2100 Tapasztalati pont
2000 $

Sziú falu
ID: 918
A gyógyító Ahogy kiteszed a lábad az indián faluból a gyógyító furcsa dalokat kezd kántálni, majd kiabálva neked támad a tomahawkjával a kezében.

Hely:
Sziú falu

Üsd ki:
Kuruzsló.png Kuruzsló
Éppen hogy csak, de túléled, és sikerül legyűrnöd a gyógyítót. A törzsfőnök elnézést kér, látszólag a gyógyító megőrült, és már a törzsfőnök szavára sem hallgat többé.

1500 Tapasztalati pont

Sziú falu
ID: 919
A rajtaütés Éppen visszaérsz a farmra a jó hírekkel, amikor Idegen kiabálva ugrik eléd a rejtekhelyéről. Harcolni kezdesz vele.

Hely:
Sziú falu

Üsd ki:
Stranger.png Idegen
Nehezen, de legyőzöd Idegent, és így most rád hárul a szomorú feladat, hogy az élettelen testét vissza vidd a törzsfőnöknek.

1500 Tapasztalati pont
1000 $

Sziú falu
ID: 920
A temetés A törzsfőnök szíve megszakad a hír hallatán, az egyetlen fia halott! Miután elmondod a főnöknek, hogy mi is történt úgy tűnik, hogy megérti a dolgot, és megkér, hogy segíts neki eltemetni a fiát és a gyógyítót.

Hely:
Sziú falu

1 óra Sírásás
4 óra Koporsókészítés
Miután eltemetitek a halott Sziúkat a törzsfőnök ismét megígéri, hogy nem háborgatják többet a farmot, amíg ők nem vadásznak többet az erdőikben. Most már végre tényleg vissza térhetsz Petehez a jóhírekkel.

1500 Tapasztalati pont

Cunningham farmja
ID: 921
Béke a prérin Miután megérkezel elmondod Petenek és feleségének, hogy mi történt, és hogy miért támadtak az indiánok. Mielőtt haza indulnál a Cunninghamek meghívnak, hogy ünnepeljétek meg a békét. Sajnos kifogytak az italból és az ételekből, így hát rád hárul a feladat, hogy eleget gyűjts a lakomára.

Hely: Cunningham farmja

Pulyka 6 Kukorica
Paradicsom 5 Whiskey
T-Bone-Steak 10 Rum
A lakomától és a sikerektől bódultan, örömmel lovagolsz haza, ahol Fitzburn seriff már vár rád.

2250 Tapasztalati pont

Sheriff
ID: 922
Újra otthon Végre itt vagy, már úgy aggódtam! Megsebesültél? Mi történt, mesélj már!


Tudtam, hogy te vagy a megfelelő ember erre a munkára, és örülök, hogy a család most már biztonságban van. Szerencsére ez az Idegen nevű félvér nem járt sikerrel. Olyan ismerős ez a név.. Mindegy is, tessék, itt a jutalmad!

6750 Tapasztalati pont
10000 $
50 0 Kötvény

II. lehetőség
Sheriff
ID: 923
Rossz hírek Sajnos elkéstél! Adam Cunningham, a legidősebb fiú telegramot küldött nekem. Az indiánok megint megtámadták a farmot, megölték Petet és a feleségét is. Csak a gyerekek maradtak életben, akik lent bújkálnak a folyónál. Szükségük van valakire, aki segít nekik eljutni a nagybácsijukig, de legalábbis a következő településig. Számítanak rád!


Kérlek, siess, indulj amint lehet. Oh, és vidd magaddal az új seriff helyettesemet, biztosan tud majd segíteni! Jó utat!


Cunningham felperzselt farmja
ID: 924
Hol vannak a gyerekek? Mire a farmra értek már csak a füstölgő romokat találjátok ott. Lassan körbejárod a romokat, és átkozod magadat, amiért nem siettél jobban. Mit is mondott a seriff, merre vannak a gyerekek?

Hely: Cunningham felperzselt farmja

8 óra Felfedezőút Már éppen feladtad volna, amikor meglátsz egy fiatal fiút egy fa mögött rejtőzködni. Leszállsz a lovadról és közelebb sétálsz. Miután elnyered a bizalmát megmutatja neked a helyet, ahol a gyerekek rejtőznek.

1500 Tapasztalati pont
500 $

Cunningham felperzselt farmja
ID: 925
Borzalmas feladat Adam Cunningham, a család legidősebb gyermeke elmondja, hogy mi történt. Elmondja, hogyan égették fel az indiánok a házat, és hogyan ölték meg a szüleit, miközben ők a gyerekeket védték. Szeretnéd közelebbről is megnézni a házat, és megkéred Adamet, hogy jöjjön veled. Ahogy közelebb értek, megtaláljátok a Cunninghamek holttesteit. El kellene temetni őket.

Hely: Cunningham felperzselt farmja

4 óra Koporsókészítés Ez nem volt egy szívmelengető feladat, főleg, hogy a hat gyerek mostantól árva lett.

2400 Tapasztalati pont
500 $

Cunningham felperzselt farmja
ID: 926
A borzalom folytatódik Este a tábortűznél Adam mesél neked egy végrendeletről, valamint a család értéktárgyairól. Megkér, hogy segíts neki megkeresni ezeket, hogy legalább ne szegénységben kelljen felnőnie a gyerekeknek, ha már szüleik nincsenek.

Hely: Cunningham felperzselt farmja

1 óra Sírrablás Hosszú keresés után végre megtaláljátok a végrendeletet, a farm tulajdoni lapját és egy kis pénzt. Ez majd segít a gyerekeken.
1500 Tapasztalati pont
2000 $
Cunningham felperzselt farmja
ID: 927
A temetés Mielőtt jobban megnézed a végrendeletet talán el kellene temetni a holttesteket.

Hely: Cunningham felperzselt farmja
Szerveridő:
08:00 - 12:00

1 óra Sírásás
Szerveridő:
08:00 - 12:00
Egy megindító temetés után Adammel közösen elolvassátok a dokumentumokat.
1500 Tapasztalati pont
500 $
Cunningham felperzselt farmja
ID: 928
Az ismeretlen nagybácsi A végrendelet szerint Harper Cunningham testvérének, Scott Williamsnek kell a gyermekek gondját viselni a szülők halála esetén. Furcsa, hogy eddig egyik gyerek sem említette ezt a nevet. Találtatok továbbá egy tulajdoni lapot egy földről Scott Williams farmjához közel. Oda kellene menned a gyerekekkel, de ehhez előbb ételt kell szerezned.

Hely: Cunningham felperzselt farmja
Szerveridő:
18:00 - 00:00

Szerveridő:
18:00 - 00:00
Burgonya 15 Pohár víz
Narancsok 6 Paradicsom
T-Bone-Steak 5 Pulyka
Kukorica
Miután mindent beszereztél, reggel útra kelhetsz a gyerekekkel felkutatni Scott nagybácsit.
2250 Tapasztalati pont
500 $
Sheriff
ID: 929
A nagy utazás Vidd a gyerekeket Scott Williamshez, és győződj meg róla, hogy gondjukat fogja viselni.

Szerveridő:
08:00 - 12:00

Szerveridő:
08:00 - 12:00
6 óra Telepes karaván védelme
Későre jár, mire Scott Williams farmjához értek. Most őt kell meggyőznöd róla, hogy viselje gondját a gyerekeknek, ami nem ígérkezik egy könnyű feladatnak.
1750 Tapasztalati pont
Scott William farmja
ID: 930
A megoldás Miután órákig beszélgettetek, Scott meggyőzött, hogy a háza túlságosan kicsi a sok 'új' rokon befogadásához. De nem szeretné magukra hagyni a gyerekeket. A tulajdoni lap a szomszédos földre szól, természetesen beleegyezel, hogy segíts felhúzni egy új házat a családnak.

Hely: Scott William farmja
Szerveridő:
18:00 - 00:00

Szerveridő:
18:00 - 00:00
10 óra Udvarház építése
A felépített ház végülis egészen pofás lett. Adam megnyugtat, hogy gondját tudja majd viselni a testvéreinek, így nem fognak csak a nagybátyjukra szorulni. Scott is úgy gondolja, hogy így lesz a legjobb mindenkinek.


1950 Tapasztalati pont

Scott William farmja
ID: 931
A nem kívánt látogató Ahogy hazaindulnál, egy férfi körvonalait látod az ól mögött. Mögé lopódzol, hogy megnézd, mi a helyzet..

Hely: Scott William farmja

Üsd ki:
Stranger.png Idegen
Úgy tűnik, hogy a félvér indián, akit "Idegennek" hívnak, folyamatosan követett téged. Úgy tűnik, ő a felelős a támadásokért. Adam viszont hálás neked, mivel megtaláltad a szülei gyilkosát.

1500 Tapasztalati pont

Sheriff
ID: 932
Újra otthon Ah, itt vagy hát! Hallottam mit tettél a Cunningham kölykökért. Szép munka, tudtam, hogy számíthatok rád. Tessék, itt a jutalmad.


Üsd ki:
Stranger.png Idegen
Pihenj egy kicsit, hamarosan újabb feladatom lesz a számodra.

6750 Tapasztalati pont
10000 $
50 0 KötvényA kalandsor jutalma:
Eredmény