Logor.png
2.128
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
A kalandsor azonosítója: ID 88

Az elveszett kincsestérkép

Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Henry
ID: 1592
Legyél tag A mindenit, elvesztettem a kincses térképem valamelyik nap. Milyen térkép? Valahol a városban elrejtve található egy jó kis szaftos kincs. Talán megpróbálhatnád megkeresni azt a térképet? De ehhez a város tagjának kell lenned. A legkönnyebb az lenne, ha megkérdeznéd a chat-en, hogy van-e valaki, aki fel tud téged venni.  Csatlakozhatsz egy már létező városhoz, vagy alapíthatsz egy újat.

Szint 10

Csatlakozz egy városhoz Ügyes vagy, máris tagja lettél egy városnak. Ez nem csak hogy büszkévé kell hogy tegyen téged, de elég sok pozitív hatással is jár: a Hotel, a Bank és a boltok mind olcsóbbak most már. Akkor készen állsz megkeresni a térképet?

10 $

Henry
ID: 1593
Fórum A város fórumán jártam tegnap, talán ott hagytam el. A fórum az a hely, ahol a város összes tagja beszélget, vagy információt cserél egymással. Nézz be oda, hogy van-e valami újdonság.  Nyisd meg a város áttekintését. A fórumot a felső rész közepén találod.


Városfórum megnyitása Ó, megtaláltad a térkép egy részét! Biztos darabokra szakadt. Mi?... Rendben. Elismerem. Egy kicsit túl sok whiskyt ittam tegnap. Valószínűleg ezért szakadt szét a térkép is. Na gyerünk, lépjünk tovább és keressük meg. Még egy utolsó javaslat: Gyakran térj vissza a fórumra, így biztos nem szalasztod el a fontos híreket.

Térképdarab

Henry
ID: 1594
Városháza Talán az egyik részt a városházán hagytam el. Azt kérdezed, mi az a városháza? Nos, ezek a városok nem csak úgy maguktól tűnnek fel. Sokat kell dolgozni, hogy felépüljenek.  A városháza egy épület a városban.


Városháza megnyitása Klassz, még egy térképdarab! Csak hogy világosan fogalmazzak, minél fejlettebbek az épületek, annál több előnnyel járnak. Mindig magas motivációval láss neki az építkezésnek, hogy nagyobb haladást érj el.

Térképdarab

Henry
ID: 1595
Játékos elleni párbajok Úgy emlékszem párbajoztam egyet tegnap. Talán akkor esett ki egy térképdarab a zsebemből. Elég nagy a feszültség a párbajokban... Amint egy város tagja leszel, kihívhatsz már játékosokat párbajra. Nézz körül.  Nyisd meg a párbajok menüpontot. Az új fülön játékosokat hívhatsz ki párbajra.


Párbajok -> Játékosok megnyitása Tudtam! Még egy térképdarab. Szerettem volna már említeni, hogy más játékosok is ki tudnak téged hívni párbajra. A párbajok főleg akkor nagyon jövedelmezőek, ha a Párbajos kasztot választottad.

Térképdarab

Henry
ID: 1596
Seriff A párbaj után a seriffhez kellett mennem. Persze, ez maradjon csak közted és köztem. Biztos vagyok benne, hogy a térkép egy darabját ott hagytam el... Tudod, meg kellett mutatnom neki néhány papírt... A Seriffnél fejpénzt tűzhetsz ki más játékosokra. Átnéznéd nekem azt az irodát is?  A Seriffnek saját irodája van a városban.


Seriff megnyitása Remek, még egy térképdarab! Fogadok, hogy nem volt egyszerű, hogy csináltad? Extra pénzhez juthatsz, ha olyanokkal párbajozol, akiken fejpénz van.

Térképdarab

Henry
ID: 1597
Piac Na most, hol lehet a térkép utolsó darabja? Álljunk csak meg a piacnál. Valami másnaposságra való reggelit próbáltam meg ott szerezni. A piacon kereskedhetsz más játékosokkal. Remélem hogy nem a térkép egyik darabját cseréltem el arra a randa sálra, amit tegnap szereztem...  A piac a város egyik épülete.


Piac megnyitása Az utolsó darab! Azt mondod, hogy egy pocsolyában volt? Sebaj, az a lényeg, hogy megvan, ugye? Amíg itt vagyunk, addig elmondom neked, hogy mindenfélével kereskedhetsz a piacon, kivéve néhány kaland- és gyűjtemény tárgyat.

Térképdarab

Henry
ID: 1598
Kincs Végre megvan a térkép összes darabja. És tökéletesen olvasható, na persze a vizes részt kivéve. Hmm, a térkép szerint a kincs a templom mögött van elrejtve. Akkor menjünk a templomhoz gyorsan.


Templom megnyitása
5 Térképdarab
Ó, a siker édes íze! Megtaláltad a kincset! Tessék, a fele a tied az erőfeszítéseidért cserébe. Ha én a helyedben lennék, akkor most benéznék a piacra, hátha van ott valami érdekes. Viszlát később!

250 $
RevolverA kalandsor jutalma:
Eredmény