Logor.png
2.128
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
Banner event harvest 1598x98.png


Aratási idő


A nyár lassan a végéhez közeledik, és utat enged az ősznek. És, mint minden évben, a nyár második felében kezdetét veszi a betakarítási idő. Ó, egyre öregebb leszek és nincs elég energiám, hogy egyedül csináljam. Úgy néz ki, idén kénytelen leszek alkalmazottakat felvenni. Valakinek be kell gyűjtenie a gabonát, kukoricát, paradicsomot… Aztán jöhet a dohány és a sütőtök. Mindnek meg kell lennie az Oktoberfestre ami… ó ne, mindössze egy hónap múlva lesz! Hmm… Hol találok új alkalmazottakat? Talán a farmon… nem, a gyerekei egyedül hagyták, és neki is nagy földje van és valószínű neki is szüksége van segítségre… Mondott valaki valamit? Hozzám beszélsz? Ó, nagyon szívesen felbérelnélek… Oké, akkor holnap napkelte után azonnal nekiállunk dolgozni.

Wheat111.png

Augusztus 22-től szeptember 9-ig egy kis szerencsével megtalálhatsz egyet a 150 ritka búzakalász közül miközben dolgozol. Ezekben a nagyon speciális kalászokban egy kis ajándékot találsz, ami megkönnyíti a mindennapjaidat a prérin. Szóval tartsd nyitva a szemed! Néhány búzakalászban ajándék helyett egy új kaland termék van. Szükséged lesz ezekre, hogy befejezhesd a küldetéseket. Hogy megtaláld a történetet, látogasd meg a barátaidat a kocsmában... És hogy mit csinálj a zsákodban maradt termékekkel? Eladhatod a piacon. Ez a kalandsor 8 küldetést tartalmaz. A lezárásával egy speciális terméket és a következő ererményt kapod jutalmul: „Mentsd meg a Pony Expressz lovasát”. Ne felejtsd el összegyűjteni mind a 150 búzakalászt, hogy megkaphasd a „Válj farmerré” eredményt.

Kazetta statisztika


Ha összegyűjtesz 150 búzakalászt, akkor egy plusz eredményt is kapsz: "Válj farmerré". Válj farmerré.png


Ha összegyűjtesz 5 különböző magot, akkor egy plusz eredményt is kapsz: "Gyűjtsd össze az összes magot". Gűjtsd össze az összeg magot.png


Aratási idő (kalandsor)

Néhány búzakalászban új kalandtárgyakat találhatsz az ajándékok helyett. A négy új kalandtárgyra szükséged lesz, az Aratási idő kalandsor elvégzéséhez. Ez a kalandsor 8 küldetést tartalmaz. A kalandsor elvégzése után a "Mentsd meg a Pony Expressz lovasát" eredményt kapod meg. Ne felejtsd el mind a 150 búzakalászt összegyűjteni, hogy megszerezd a "Válj farmerré" eredményt.

Mentsd meg a pony expressz lovasát.png