Logor.png
2.88
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Google+ Twitter
A The-West wiki HU wikiből
A kalandsor azonosítója: ID 39

A kommunikáció útjai

Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Sheriff
ID: 297
Az információ gyakran többet ér az aranynál Tudtad, hogy az információ gyakran dönt élet és halál kérdésében? Ezért kell az üzeneteket a lehető leghamarabb továbbítani. Segíthetsz nekünk néhány telegráfpózna felállításában. Ha kész vagy vele, hozz kérlek egy kis drótot nekem.

Szint 70

5 Dróttekercs Nagyon jó, a drót segítségével talán készíthetek egy telegráf-berendezést ide a kocsmába.

500 Tapasztalati pont

Sheriff
ID: 298
Amikor a postás egyszer csenget Bár most már van telegráfunk, ez nem helyettesítheti a valódi leveleket. Egy Pony Expresst is létre kéne hoznunk városunkban. Mit gondolsz? Be tudsz nekünk fogni egy pár szép, erős és gyors lovat?


4 óra Lovak befogása Ezek tényleg szép állatok. Biztosan jól bírják majd a hosszú utat.

750 Tapasztalati pont

Sheriff
ID: 299
Amikor a postás kétszer csenget Természetesen először be kell tanítani a lovakat. Tudod vállalni ezt a feladatot? Amint betörtél két lovat, kérlek, hozd át a nyergüket, hogy a postások méretére tudjam igazítani azokat.


2 Nyereg Ez gyors volt. Akkor útjára is indítom az első lovast.

500 Tapasztalati pont

Sheriff
ID: 300
Amikor a postás háromszor csenget Rendben, a Pony Express úton van. Most már foglalkozhatunk a postakocsival. Szerinted meg tudod javítani a régi lovasszekeret?


4 óra Lovasszekér javítása A kocsi újra jó állapotban van. Ez azt jelenti, hogy saját postakocsink hamarosan elindulhat első útjára.

550 Tapasztalati pont

Sheriff
ID: 301
Amikor a postás utoljára csenget Helló, jó hogy itt vagy! Most értesültem róla, hogy csoport bandita bóklászik a környéken, és a postakocsink éppen most hagyta el a várost. Ki tudnál lovagolni utána és meg tudnád védeni? Ez igazán megnyugtatna.


10 óra Postakocsiőrzés Remek, most derült ki, hogy a postakocsi biztonságban megérkezett a szomszéd városba. Ez azt jelenti, hogy feltörekvő városunknak végre összeköttetésbe került a külvilággal. És mindezt neked köszönhetjük.

1750 Tapasztalati pont
1 MozgékonyságA kalandsor jutalma:
Eredmény