Logor.png
2.114
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
A kalandsor azonosítója: ID 10

A Dalton család

Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Sheriff
ID: 54
Szerszámosláda Te már megint? Miért vagy ennyit a kocsmában? Haha, csak vicc volt, én is szeretek itt lenni. Henrynek kiváló a whiskeyje! Foglalj helyet. Valami komolyról kell beszélnünk. Bizonyára neked is feltűnt a söpredék, ami a várost ellepte. Nem fogod elhinni, de ez a Dalton banda! Még nem hallottál róluk, mi? Igazán agyafúrt banditák ezek, és biztos vagyok benne, hogy valami nagy dologra készülnek. De nem akarok nagy feneket keríteni neki, már eltettek pár seriffet láb alól, és nem akarok a következő lenni. Többet nem mondhatok, először tesztelnem kell a megbízhatóságod. Szükségem van egy szerszámosládára. Gyere vissza, ha szereztél egyet.

Szint 38

1 Szerszámosláda Hadd lássam... igen, ebben a szerszámosládában minden benne van, amire szükségünk lesz. Köszönöm!

240 Tapasztalati pont

Sheriff
ID: 55
Dinamit Meséltem arról, hogy Daltonék egy komolyabb dolgot akarnak csinálni. Waupee tegnap megfigyelte, ahogy Grat Dalton a vasútállomáson a menetrendet részletesen tanulmányozta. Ez önmagában még nem lenne gyanús, de a Dalton banda hírhedt a vonatrablásairól. Azt hiszem a Southern Pacific Vasutat akarják megtámadni, ami a közelben jár. Ha működik a tervem, akkor ez lesz az utolsó rajtaütésük. Amúgy a bandára elég komoly fejpénz van kitűzve, ezért most már értheted, miért nem vertem nagy dobra a megjelenésük hírét. Még mielőtt nagyot szakítunk, szerezned kell két rúd dinamitot. Utána beavatlak a tervem részleteibe.


2 Dinamit Óóóóvatosan vele! Mindannyiunkat a levegőbe akarod repíteni? Tedd el a rudakat, és gyere vissza.

160 Tapasztalati pont

Sheriff
ID: 56
Támadás a hídnál Csak egy hely van a környéken, ahol rajta lehet ütni a mozgó vonaton: a vasútállomástól pár mérföldre nyugatra van egy emelkedő, ahol a vonat lelassul. Soha ne érje a számat többet whiskey, ha nem ott fog támadni a Dalton banda! Ez a mi esélyünk. A szerszámokkal felszereljük a mozdonyra a dinamitot, egy rudat a jobb, egyet a bal oldalra. Készítünk gyújtószerkezeteket is, amivel a vezetőállásból lehet robbantani. A mozdonyvezető ismeri a tervemet. Ő is részesedik a fejpénzből, és már várja a tűzijátékot. A vezetőfülkében védve vagyunk a robbanástól. A mozdonynak meg sem kottyan az a kis dinamit, de a Daltonokat ki fogja lökni a nyergükből, amikor lóháton megközelítik a vezetőfülkét, az biztos! Utána hármunknak már könnyű dolga lesz a bandával, vagy azzal, ami marad belőle. Indulás! Az állomáson találkozunk. Ne felejts el menetjegyet venni.


1 Vonatjegy Búúúúúúúmmm! Hahaha, micsoda szórakozás! Megmutattuk nekik! Remélem megkapjuk a fejpénzt, annak ellenére, hogy hogy a Dalton banda tagjainak nem maradt sok az arcából...

450 Tapasztalati pont

Sheriff
ID: 57
Egy halom koporsó A kormányzó nemsokára idejön, mert meg akarja tekinteni a Dalton banda maradványait. Ebben az állapotban azonban nem mutathatom meg. Gyorsan pár koporsót kell összetákolnod. Hozz egy gyalut is, hogy az utolsó simításokat elvégezhessem rajtuk.


1 Gyalu Micsoda átverés! A ... csak a fejpénz egy részét fizette ki, mert állítólag hiányzik a banda két vezére. Nem tudom, hogy dühös legyek, vagy rettegjek... el tudom képzelni, mennyire dühösek ránk a Daltonok. De először itt van a fejpénz egy része.

500 $

Sheriff
ID: 58
Lövöldözés a kocsmában Idd meg a whiskeyt, látogatóink vannak! A kormányzónál volt pár új plakát a Dalton banda arcaival, és megeszem a kalapom, ha azok ott kint nem Bob és Grat Dalton! Enyém Bob, tiéd lesz Grat!


Győzd le:
Dalton.png Grat Dalton
Szép lövés, barátom! Kiváló seriffhelyettesnek bizonyultál... Bob sajnos eltalált a karomon. Henry, adj egy kis whiskeyt, hogy kimoshassam a sebet. Túl öreg vagyok én már ehhez! Még mindig itt vagy? Ekkora szívességért is pénzt kérsz? Na jó, Henrynél még van pár cuccom, amire nincsen szükségem. Válassz valamit közülük. Cserébe enyém a Daltonok fejpénze...

Fekete munkáscipő
VAGY
Fekete csokornyakkendő
VAGY
Fekete kockás ing



A kalandsor jutalma:
Eredmény