Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
A lap korábbi változatát látod, amilyen Simple (vitalap | szerkesztései) 2020. január 12., 09:06-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
The West Times logo.png

Januárban elérhető kalandok

{{{2}}}px
Az utolsó határ
AzUH.png
11.28. – 01.15.
Eléréshez szükséges: Mentsd meg a kocsmát, 2. rész
Jutalmak:képességpont


Bővebb információkért kattints ide.
Invisible.png


{{{2}}}px
Karácsonyi szellem
Eredmenyek diótörő.png
12.02. – 01.07.
Eléréshez szükséges:10-es szint, Mentsd meg a kocsmát, 2. rész
Jutalmak: Diótörő


Bővebb információkért kattints ide.
Invisible.png


{{{2}}}px
Ünnepi szellem
Eredmenyek rupertwalker.png
12.02. – 01.07.
Eléréshez szükséges:15-ös szint, Mentsd meg a kocsmát, 2. rész
Jutalmak: Henry zsebórája


Bővebb információkért kattints ide.
Invisible.png


{{{2}}}px
Karácsonyi vásár
Eredmenyek karácsony2.png
12.18. – 01.06.
Eléréshez szükséges:10-es szint, Mentsd meg a kocsmát, 2. rész
Jutalmak:tapasztalati pont


Bővebb információkért kattints ide.
Invisible.png


{{{2}}}px
Új év előestéje
Eredmenyek függetlenségnapja.png
12.31. – 01.13.
Eléréshez szükséges:10-es szint, Mentsd meg a kocsmát, 2. rész
Jutalmak: edzett ólom


Bővebb információkért kattints ide.
Invisible.png


{{{2}}}px
Ded Moroz
DM.png
12.20. – 01.30.
Eléréshez szükséges:Mentsd meg a kocsmát, 2. rész
Jutalmak: képességpont, egy szép ajándék, maté tea


Bővebb információkért kattints ide.
Invisible.png


{{{2}}}px
Aranyláz
Eredmenyek goldrush.png
01.23. – 01.30.
Eléréshez szükséges:10-es szint, Mentsd meg a kocsmát, 2. rész
Jutalmak: tp, kötvény


Bővebb információkért kattints ide.
Invisible.png


Aktuális frissítések

  • 2.115-ös frissítés
    • Az Adventi naptár jutalmait tökéletesítettük. Néhány közismert klasszikus különlegesség, például a szalonnás bab mellett találhatsz egy csodálatos töklevest és egy ínycsiklandó töktortát is!
    • Egységesítettünk több fordítási eltérést, mint például az események ládáinak nevei.
    • A bal oldali menüsáv visszaszámlálói nem mindig voltak összhangban azzal az idővel amelyre hivatkozottak. Most már teljesen szinkronban lesznek.
    • A "Henry bulija" kaland nem volt elérhető néhány játékosnak, annak ellenére sem, hogy teljesítették a kalandfeltételeket. Mostantól mindenkinek megfog jelenni. Meghosszabbítottuk az elérhetőségét a kalandnak 2019.12.16. 00:00-ig (Henry bulija, Tűz a fazékban, Találkozunk jövőre) .

A következő frissítés valószínűleg január közepén érkezik.

Szerző: Syntex
Ajándékvadászat

Logo guft hunt 2019.png

Az idei év majdnem véget ért és itt az ideje az ünnepekre való készülődésnek. Mindenki megpróbálja megtalálni a legjobb ajándékot a családjának és barátainak. Nekünk is van egy ajándékunk számodra! Készültünk nektek egy ajándékvadászat eseménnyel, ahol rejtett ajándékokat találhattok. Az Ajándékvadászat esemény december 11. és január 2. között lesz elérhető. Ezen időszak alatt munkavégzés közben esélyed lesz megtalálni legfeljebb 120 ritka ünnepi ajándékot. Minden amire szükséged van: egy kis szerencse. A speciális piros dobozokban kis nyereményeket fogsz találni (egyet minden dobozban), amely megkönnyítheti az életed a téli időszakban. Szóval, tartsd nyitva a szemed!

Kazetta statisztika

További részletek a fórumon.

Speed szerver

A prémium mentes világ vasárnap este 8 órakor ért véget. Több mint 850 játékos vett részt az eseményen. Addig több mint 80 játékos teljesítette a garantált nyereményért járó 200 imát. Aki még nem kérelmezte a nyereményét, megteheti január 12-én éjfélig.

A We Are Speed város lakóinak rekordidő alatt sikerült kiépíteni a nagy erődöt. Legközelebb valami nehezebb célt kell kitűzzünk :D Egyébként van még aki nem kérte el a jutalmat érte, szintén megteheti január 12-ig.

A nyertesek listája elérhető itt.

Szeretnék megtudni, hogy szeretnétek-e hasonló, prémium mentes esemény világot! Kérlek osszátok meg visszajelzésetek és új speed kör javaslatotokat ebben a témában.

Terveink Januárra

Jelenleg gőzerővel zajlik az Adventi játék nyereményeinek kiosztása, amelyen több mint 190 játékos vett részt.

Mivel több visszajelzést is kaptunk arra irányulóan, hogy néhány játékos nem megfelelő módon használja az erődök kihívását, így jelenleg dolgozunk egy megoldáson, amely ezeket a spam kihívásokat lecsökkentheti. Hamarosan a fórumon további információkkal fogunk jelentkezni.

Hirdetés

Plakátok felragasztása.png
Achilleus1999 hirdetése
V1-en vennék aranykereszteket korlátlan mennyiségben, ártól függetlenül.
Plakátok felragasztása.png
Namikaze Gatto hirdetése
Tatanka szettből vennék mindent V1-en, privátban keress és megegyezünk.

Interjú - Gerry Soprano

MPI szakértői szemmel

1. kérdés: Mit kedveltél meg az MPI játékmódban?

Amikor kezdtem a játékot, csak a zsákmány miatt mentem kalandra. Aztán sok-sok játék után megkedveltem a pörgőssége miatt. Sajnos manapság már nincs meg benn az ami miatt megszerettem, hiszen örülök, ha nem kell órákat várni 1-1 játékra.
Az erős fegyverekkel pedig sajnos méginkább nőtt a szakadék az erősebb és a gyengébb játékosok között.

2. kérdés: Ki volt a legerősebb ellenfeled szerinted?

Krisztian90 és Pimpa1977. :) Kriszt már jóideje nem láttam játszani, de amíg itt volt labdába sem rúghattam mellette... :D Bár azt hozzá kell tennem, hogy akkoriban nem volt még ilyen erős felszerelésem MPI-re. :)
Pimpával pedig némi szerencsével, de el tudok bánni. :) (És ő is velem... :D )

3. kérdés: Volt-e olyan MPI-hez kapcsolódó élményed, amire szívesen emlékszel vissza? Ha igen kérlek fejtsd ki ennek hátterét.

Hmmm, konkrét élményem nincs, de kezdő koromban (2,5-3 évvel ezelőtt) rengeteget játszottunk. Sokszor még éjjel is. Akkoriban még nem borult el annyira a rögösök felé a mérleg. Sok-sok játékkal és vásárolt zsákmánnyal össze tudtál hozni olyan felszerelést amivel el tudtál boldogulni. Na és persze nem volt az, hogy a térkép másik feléről egy lövésből kiszedtük volna egymást. Na én ezeket a kalandokat hiányolom...

4. kérdés: Amióta bejöttek az mpi kalandok azóta kezdted játszani őket? Ha nem kb. mennyi idő után szeretted meg olyan formájában, mint a mostani?

Az igazság az, hogy amikor én visszatértem a játékba, akkor már bent volt az MPI is. A mostani formáját pedig nem nagyon szeretem... Sajnos túl nagy a sebzés az élethez képest. Így simán lehet az, hogy 1 kör alatt kiszedjük egymást. Ami ugye nem mindig jó. :)
Tök jó volna, ha a drága fejlesztők kitalálnának valamit erre a problémára, bár erre nem sok esélyt látok. :(

5. kérdés: Ha tehetnéd mi lenne az a játékelem, amit megváltoztatnál az mpi játékunkban?

Vagy a sebzést csökkenteném, vagy az életet növelném. Ugyanis ilyen sébzések mellett nagyon kevés még az 5-6k élet is.. :(

6. Mit üzennél kezdő mpi harcosoknak, akik annyira nem értik, MÉG a játék ezen területét? Mit kellene például tenniük, hogy minél jobbak lehessenek benne?

Először is azt, hogy olvassák el figyelmesen a súgóban az MPI-ről készített lapot. Ezzel már nagyjából megértik az alapokat. Utána jöhet a játék. Ha pár játék után tetszik neki, érdemes beszerezni egy kimondottan oda való felszerelést. Kezdetben pedig érdemes megfogadni a tapasztaltabb játékosok tanácsait. (A tapasztaltabb játékosok pedig nyugodtan segíthetik a kezdőket, nem kell veszekedni, elhordani mindennek a másikat csak azért, mert nem megy olyan jól valami... :) )

7. Mi Neked a leginkább zavaróbb és mi a legkedvesebb érzés számodra ebben a játékmódban?

A legzavaróbb egyértelműen a hosszas várakozás. A legkedvesebb pedig a társaság. Jókat lehet beszélgetni ott is a játékok alatt, persze ehhez kell a megfelelő csapat is... :D
Szerző: Krisztoph Snow


Filmkritika - Egy nemzet születése

A tartalom eléréséhez kattints a sárga mezőre!

A film megtekintése 16 éven felülieknek ajánlott és felkavaró elemeket tartalmazhat!

Szabadság. Mi jut eszébe a kedves olvasónak, ha ezt a szót látja? Vajon? Bevallom őszintén, hogy nekem a film nézésekor a korábbi kritikám Django jutott eszembe. Merthogy sok elemben nagyon is hasonlított ez a történet hozzá. Annál is több, mivel, ha számításba vesszük a szerelmi szálat és a főhős szerepét akkor világosan láthatjuk, hogy mennyire hasonló filmet forgattak a készítők. Alapvetően nekem rendkívül tetszett ez az alkotás, hiszen benne volt minden, ami szemnek ingere. Néha, még túl is tolták helyenként az ingerküszöböt, de ez, már a hatás kedvéért volt, így. A film ajánlásával is egyet értek, mert valóban hosszú idő után az első film nálam, amely ilyen intelligensen mutatta be a rabszolgák helyzetét a felvilágosodás küszöbén Amerikában. A szereposztás is teljesen helyén volt, főleg, hogy a főszereplő olyan jól megformálta a prédikátor rabszolgát és kicsit Jamie Foxxra is hasonlított a szememben. Szinkronhang tekintetében nekem most is kissé fura volt egy magyar hang Armie Hammer hangjaként, de ezt tudjuk be annak, hogy a magányos lovas óta mi se lettünk fiatalabbak, így az ő hangjának is szükség volt váltásra. Én szerintem mindezeket az apróságokat leszámítva ez a film joggal kapott díjat a Sundance filmfesztiválon, de én akár, még az Oscaron is szívesen láttam volna esélyes filmként, mert tényleg olyan elemek vannak benne, amelyek miatt érdemelte volna, de a mondanivaló sem elhanyagolható szerintem: Egy fecske nem csinál nyarat, de utódjai, már biztos jövőt is alakíthatnak!

A film további üzenetét tekintve én joggal megadok erre a filmre 5 csillagot az ötből és hogy mivel is fogyaszd?

Ha van otthon gyapot azt azért ne edd meg hozzá, de vattacukrot, már nyugodtan ehetsz. Már, ha tudsz készíteni valamiképp, de, ha nem akkor se búsulj, mert a karácsony utáni főfogás kárpótolna na meg, amit a filmben ettek. Csak ne olyant készíts magadnak, mint, amit lenyomtak a torkukon. Mert akkor a mellé egy kis víz is fog kelleni. De italnak én most inkább misebort ajánlanék. Mégiscsak jobban tűrhetővé teszi a kemény életet ezen vadregényes történetben. Na, meg hát mégiscsak karácsonyi időszakot éltünk meg jelen helyzetünkben... Irány a templom! Irány a vízkereszt...

Szerző: Krisztoph Snow


Vadnyugati novella

A kis "apacs" hazatérése...

Ismételnem kell magamat ma éjszaka. Amikor felébredtem másodszor is annyira más volt minden. Mintha egy másik világba cseppentem volna, de nem.. ez ugyanaz a kis sátorka, ahogy jobban körülnézek látom is magam mellett a kis fakeretes emlékképemet, amit szülőanyámtól kaptam, miután együtt vadásztunk farkasra. Nagyon régen volt és már alig emlékszem, ahogy orromban éreztem azt a mindig is különös illatú kölnit, melyről sosem tudtam megállapítani, hogy rózsa vagy lótusz szaglású. Ezzel együtt hiányoznak is azok a régi szép idők, mikor az indiánok híres öve után kutattam és ez töltötte ki rézbőrű életemet. Az a sok kaland, amit ott kellett átélnem manapság mind a múlté. Mind egy elveszett világban ragadt. Az összes jó történet ott maradt az ötödik földön, de talán a rosszabb emlékek is. Emlékszem például amikor egy napon útra kerekedtem - jó anyám bekészítette az útravalót zsákomba - és messzi tájra vágtattam, akkor még Viharral. Akkor voltam olyan fiatal és olyan bolond, hogy nem voltam képes hosszabb időn át megmaradni egy városban, amit talán sosem becsültem meg akkor, bezzeg ma.. hajjaj, de visszakönnyezném. De hát világot akartam látni.. megismerni az ősföldet, ahol atyáim küzdöttek életükért és megtudni mindent, sokkal többet.. miértekre akartam választ kapni. Első vágtám az apacsok táborába vezetett, ahova régóta beakartam állni, de nehézkes volt, mert nem kívántam csak úgy köszönés nélkül útra szállni, hisz egyből áruló lettem volna a nép szemében, de persze így is volt vita ám belőle, hogy miért keresem az ellenség társaságát. De hát mit is mondtam volna az otthoniaknak, ha nem azt, hogy szeretném megismerni hazámat, merthogy közben kiderült otthon még az hogy indiánoktól származom, bár a színemen ez evidens, hogy látszódott, de végül anyám Szissy vallotta be, mikor úgy látta jónak, hogy talált gyermek voltam. Nem zavart ez engem cseppet se, hiszen általában elfogadtam a dolgokat olyannak, amilyeneknek lenniük kellett, de pár hét után döntöttem el, hogy akkor felülök a lóra és nekivágok megtalálni az utamat.

Természetesen sokáig kellett utaznom, mire megláttam egy délibábnak tűnő várost, aztán végül leesett a tantusz. Megérkeztem álmaim földjére! Oda, amelyen már megannyiszor elmerengtem, hogy vajon milyen lehet ott az élet és lám most itt voltam. A város kapujában a hirdetőtáblán hatalmas vésett betűkkel volt kiírva:

"APACS TÁBOR" - alá pedig nem sokkal: "Amit a nagy Geronimo alapított"

S én ott lehettem, ahol a törzsfőnök munkálkodott, ott járhattam harcokra, ott ismerhettem meg új embereket is. Csakhogy hamar rá kellett döbbennem egy lényeges felismerésre, amely, már talán indulásom kezdetén ott lebegett felettem. Az én igazi otthonom Moonlight-City.. és az én családom, nem az apacsok közt él, őket nem is ismertem. Nem ők neveltek fel engem. Nem az ő jó és rossz oldalukat ismertem meg ahogy fejlődtem. Hanem az én bajtársaim az 5. birodalom hősei. Ott az én valódi helyem, igen csak erre nekem rá kellett jönnöm, mint talán a tékozlónak a Szent Bibliában, amit telepes anyámmal szoktam forgatni annak idején, mikor otthon minden békés volt és nem fertőzte meg tudatom a kíváncsiság vágya. Ha nem megyek el a hazámból, talán sosem értettem volna meg mennyire is nagy kincs nekem az, tehát távozásom törvényszerű volt, hogy értékeljem a birodalmi fekhelyet, a zászlajunkat, a sorozatos hadba-hívót, a nemzeti kultúrát a közös fórumon, csakhogy mindennek már lejárt az ideje, bár értékeltem volna én balga levegőváltozás nélkül is. Mind csupa időpazarlás volt, az egész út! A legrosszabb az egészben, hogy hiába rágódom a múlton, azt nem lehet visszasírni! Egy dolog mégis vigasztal. Talán egy szép napon találok egy ugyanolyan jó helyet, ahol párhuzamokra lelhetek szülőföldem és új lakhelyem között, ugyanakkor merem remélni, hogy a jövőben nem követem el ugyanazt a hibát, amit korábban, de azt biztosan tudom, hogy azóta már benőtt az én fejem lágya, ha valaki egy új helyet javasolna nekem: Én nekem eszem ágában sincs oda költöznöm, amihez az ég világon semmi közöm, hisz ott idegen lennék teljesen és az idegeneket felfalják a farkasok előbb-utóbb. Nem kell nekem olyan hely még egyszer, amit nem tudok milyen lenne, mert értékelem az okulásom óta azon helyeket, ahol minden rendben van velem és ahol jól érzem magam, bármilyen hely is legyen az.

Szerző: Krisztoph Snow


Nyereményjáték

West Hiba TWTimes Jan.png

Keresd a Hibát! Találd meg a képen elrejtett hibákat! Az első 50 beküldő aki megtalálja az összes hibát, egy véletlenszerű prémium medállal gazdagodik, amely valamely prémium funkciót hosszabbítja/aktiválja be 1 napra.

Megjegyzés: a várospontszám nem hiba. Összesen 2 hiba van a képen.

A beküldéseket a Support rendszeren keresztül várjuk.

Impresszum

A The West Times havilap minden hónap első napján jelenik meg.

Főszerkesztő

Syntex

Szerkesztők és közreműködők

Krisztoph Snow

Elérhetőség

Kapcsolat: https://support.innogames.com/connect/west/hu
E-mail: info@team.the-west.hu
Archívum: https://wiki.the-west.hu/wiki/The_West_Times

Minden tartalom esetén a beküldési határidő az adott hónap utolsó napján 12:00 óra. » Beküldési részletek

Nyereményjátékok alkalmával szeretnénk közzétenni a nyertesek játékosneveit. A feltételezésünk az, hogy a játékosok egyetértenek azzal, hogy a nyertes nevét megemlítjük. Ez vonatkozik hirdetésekre és minden más beküldésre is. Bárki, aki ezzel nem ért egyet, kifejezetten jelölnie kell a megoldás benyújtásakor.

A Vadnyugati novellában megjelenő tartalom teljesen fiktív jellegű, továbbá az oldalon felelhető filmkritikákban megjelenő filmek korhatárosak lehetnek. Minden tartalom csakis saját felelősségre tekinthető meg. A The West mentesül minden felelősségvállalás alól ilyen esetekben.