Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
A lap korábbi változatát látod, amilyen Syntex (vitalap | szerkesztései) 2020. március 8., 18:28-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Kalandsor
azonosítója
181

Karnevál a vadnyugaton

A kalandsor elérhető:
2018. március 6. 11:00 - 2018. március 20. 23:59
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Sheriff
ID: 2918
Túl sok vendég Mi a fene folyik itt? Miért olyan sok látogató ...? Nem is emlékszem, mikor volt utoljára ennyi. Hadd nézzem...mindegy. Tudod mit jelent ez? Sok vendég, sok gond! Ez egy hosszú éjszaka lesz. De valamit nem értek. Talán Maria tudja, ő mindig tud mindent a divatról és az ünnepségekről. Látod, mi ez? Egy toll? Ezek az emberek sportot űznek a színes tollakból.

Mentsd meg a kocsmát 2

Intézd el: A toll (Karnevál a vadnyugaton) Hmm, nem hallottam még erről a karneválról eddig. Érdekesnek hangzik. Rendezhetnénk mi is egyet, csak a móka kedvéért. Csak egy probléma van, nincsenek megfelelő ruháink. Meg kell tanítsuk Marianak.

50 Tapasztalati pont

Maria
ID: 2919
A toll Természetesen tudom, mit csinálnak ezek az emberek. Ha pletykásnak hívsz, akkor felejtsd el, hogy segítek! Ok, figyelj. Pár nap múlva történelmet írunk, a vadnyugat első karneváljával! Remélem jobb lesz, mint Rio. Nem szalaszthatjuk el a lehetőséget. Mindenki a legszebb ruhában akar megjelenni. Pletykálnak egy versenyről, hogy kié a legszebb ruha. Én tervezem, hogy készítek valamit, és barátom, neked is azt kellene tenned. Tudnál hozni nekem parfümöt és rózsavizet??


1 Rózsavíz Fantasztikus! Tessék, vedd el ezt a tollat. Mindenhol találhatsz, csak nézz jól körül! Nagyszerűen kiegészíti a karneváli jelmezedet. Mert lesz, igaz?

Karneváli pávatoll

Maria
ID: 2920
Karnevál nyakpánt Helló, kedves barátom! Csatlakozni szeretnél az ünnepséghez? Ha összegyűjtesz elég tollat, készíthetünk neked karneváli jelmezt. Bármilyen jelmez jó a karneválra. Te felöltözhetsz a móka kedvéért, de én meg akarom nyerni a versenyt. Nem hagyom, hogy más nyerjen!


50 Karneváli pávatoll Tessék, itt van a nyakláncod. Most menj és hozz még tollakat! Miért? Azt hiszem, nem csak ezzel a nyaklánccal akarsz versenyezni.

Karnevál nyakpánt

Maria
'ID: 2921
Egy karneváli öv Ha megvan az 50 toll, akkor készíthetünk övet, ami szép kiegészítője lesz a ruhádnak. Aztán kell még bőr, talán kígyóbőr lenne a legjobb. Van pár darabod?


100 Karneváli pávatoll
3 Kígyóbőr
Tökéletes! Tessék, tartsd a kezed és ne mozdulj! Csak egy pillanatot adj és készen lesz. Én mondom neked, ez a dolog fantasztikus és a csúcsra juttat! Úgy értem, ezzel a hihetetlenül szép övvel biztosan nyersz. Fantasztikusan nézel ki benne, komolyan! De valami mást is fel kell venned.

Karnevál öv

Maria
'ID: 2922
Egy nagy karneváli korona Hát, hát, hát...sosem láttam ilyen hosszú tollakat ezelőtt. Használhatjuk egy korona díszítésére. Minél magasabb, annál jobb. Mutasd a fejed, meg kell mérjem. Pár dolog kell még: egy régi tollas fejdísz, szövet és valami kemény..talán hódbőr. Várj, ne nézz a tükörbe. Majd mindent összerakunk...és a következő része a ruhádnak készen van.


150 Karneváli pávatoll
1 Szürke tollas fejdísz
2 Anyaghenger
2 Hódprém
Jó rád? Igen, tökéletes. Kezdesz úgy kinézni, mint egy brazil karneváli táncos! Szerintem nagy esélyed van megnyerni a versenyt. Több időre van szükségem a saját ruhám elkészítéséhez. Nem nézhetsz ki jobban, mint én!

Karnevál korona

Maria
ID: 2923
Valami más viselni való Meleg lesz az ünnepség idején szóval nem kellene túl sok ruhát felvenned. Tudom, hogy kint hideg van, de nem kell pulóver! A jelmeznek könnyűnek, rövidnek és kényelmesnek kell lennie. Hozz egy régi inget, nem baj az sem, ha kicsi. És ne feledd a féldrágaköveket sem és egy kis aranyport. A karnevál ideje alatt senki sem gondol a hóra és a hidegre. Valami eredeti kell neked...valami, ami kitűnik a többiből.


250 Karneváli pávatoll
10 Aranypor
25 Féldrágakövek
1 Kék rongy
Vedd fel:
Egy nagyon ritka gyémánt
Látod, mondtam! Remek, nem akadályoz, miközben jól érzed magad. De még mindig hiányzik pár dolog, időnk pedig egyre kevesebb van.

Karnevál mellény

Szükséges munka: Féldrágakövek felkutatása Egy nagyon ritka gyémánt
El kell fogadnod előtte a Valami más viselni való kalandot.
Maria
ID: 2924
Karnevál nadrág Kellenek még tollak? Szuper, akkor keresd meg a többi dolgot, amire szükségünk van. A nadrágokhoz ugyanarra van szükség, mint az ingekhez. Szóval nem is kell a lista, tudod már. Természetesen kell vászonnadrág is. És ezúttal hozz valami mást is, ne gyémántot.


250 Karneváli pávatoll
10 Aranypor
25 Féldrágakövek
1 Kék vászonnadrág
Vedd fel:
Kék virágok
Szóval inkább hosszabbat szeretnél? Ok, megváltoztatom, de csak egy kicsit. Fontos, hogy ne szakadjon el a tánc alatt. Emlékezz, jutalom is van!

Karnevál nadrág

Szükséges munka: Kereskedelem Kék virágok
El kell fogadnod előtte a Karnevál nadrág kalandot.
Maria
ID: 2925
Karnevál szandál Hú! Majdnem elfelejtettem a cipőt. Nagyon erősnek kell lennie, hogy ne menjen tönkre a tánc alatt. Nehéz ilyet készíteni. Sok toll kell, mert lehet, hogy többször kell megpróbáljam elkészíteni. És hozz néhány pántot és bőrt is.


125 Karneváli pávatoll
5 Bölényprém
10Bőrszíj
Próbáld fel őket, kérlek, hogy lássam, elég nagyok-e. Ó, nagyon nagy lábad van. Tönkretetted a cipőket!  Pár próbálkozás után Maria sikerrel jár.  Ez volt az utolsó dolog, amit meg kellett csináljunk. Még egy hangszert kellene szerezned, az lenne a hab a tortán. Nem aj, ha nem tudsz játszani rajta, csak az a lényeg, hogy jól nézz ki. És már így is nagyon jó vagy.

Karnevál szandál

Sheriff
ID: 2926
Karnevál mint Rióban Félelmetesen nézel ki! Biztosan megnyered a versenyt, sajnos én nem tudtam befejezni a jelmezemet időben. Szomorú. De most azt akarom, hogy mosolyogj! Mozogj nagyszerűen! Integess a közönségnek! Mosolyodj még többet! Így lopod be magadat a szívükbe..talán nem mindenkiébe. Nézd meg Mariat! Lenyűgöző! Gyönyörű! Ez csak egy álom lehet. Igen, azt hiszem, szeretem. Nos, mindkettőtöknek szorítok. Sok szerencsét. És most, MENJ!Vedd fel:
Karnevál korona
Karnevál nyakpánt
Karnevál mellény
Karnevál öv
Karnevál nadrág
Karnevál szandál
Ez volt a tökéletes ünnepség. Sok nő...és a ruháik...tudod. Haha, igen, ezt mindenképpen meg kell ismételjük jövőre is. Tessék, van számodra valamim. Az egyik táncostól kaptam. Azt mondta, Brazíliából jött és ez a toll Rióból származik.

1000 Tapasztalati pont
Pávatoll Rióból
1 Életerő pontA kalandsor jutalma:
Eredmény