Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
A lap korábbi változatát látod, amilyen Simple (vitalap | szerkesztései) 2020. január 10., 14:26-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Váltás a normál és az ismételhető kalandsor között:
Aranyláz · Aranyláz (Ismételhető)
A kalandsor azonosítója: ID 124

Aranyláz

A kaland elérhető:
2021. január 23. 10:00 - 2021. január 29. 23:59

Kalandosztó a kalandban:

Ikon James Marshall.png James Marshall
Üreges Barlang helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Maria
ID: 2152
Sutters Mill Lenne egy munkám számodra. Ismered James Marshallt? Ő üzemelteti Sutters Millt, egy nagy fűrészmalmot nem messze innen. Azt mondta, hogy segítségre lenne szüksége, te pedig szerintem pont megfelelnél.  (Ez a kaland az 1848. január 24-én kezdődő nagy aranyláz megünneplésére készült. Január 29-ig fogadhatod el ezt a kalandot.)

Szint 10
Mentsd meg a kocsmát 2. rész

Intézd el: Egy fényes felfedezés (Aranyláz) Hallottam már pletykákat arról a fűrészmalomról. Igaz hogy valami fényes aranyat találtak ott - aranyat?

10 Tapasztalati pont

James Marshall
ID: 2153
Egy fényes felfedezés Üdv, Maria küldött? Ez remek, kértem hogy küldjön egy jó munkást nekem a fűrészmalomba. Szükségem lenne egy új öntözőrendszerre a malomhoz. A mostani már eléggé kicsi és öreg, míg a malom még jól bírja. Jó pénzt fizetek.

Hely:
James Marshall

1 Fényes anyag


4 óra Öntözőrendszer építése

Ez meg mi??? Ezt a fényes anyagot találtad a folyóban, miközben dolgoztál? Van egy tippem, hogy mi lehet ez... lássuk csak.  Aranyat találtál!!! És ráadásul a legjobb minőségűt, legalább 23 karátosat. Ez a mi titkunk kell hogy maradjon!!!

50 Tapasztalati pont
500 $

Szükséges munka: Öntözőrendszer építése Fényes anyag
El kell fogadnod előtte az Egy fényes felfedezés (Aranyláz) kalandot.
A következő kalandot 24 óra alatt kell teljesíteni:
James Marshall
ID: 2154
A láz kezdete Jaj ne. Valahogy a sajtó kiszagolt a mi kis felfedezésünket. Az újságok tele vannak vele. Hamarosan több ezer ember fog érkezni, hogy megtalálják az aranyat.  Gyorsan, minél több újságot ki kell vonnunk a forgalomból, vagy a földet ellepik a szerencsehajhászok.

Hely:
James Marshall

25 Újság Jó néhány újságot sikerül megszerezned. De mégis több száz aranyásó szállja meg a vidéket. A préri minden egyes centiméterét átkutatják.

50 Tapasztalati pont

Minden egyes kalandra 24 óra van adva, ennyi idő alatt kell teljesíteni. Ha nem sikerült 24 óra alatt megcsinálni a kalandot, akkor a kalandot félbehagyva, majd újra elfogadva újra megpróbálható.
A következő kalandot 24 óra alatt kell teljesíteni:
James Marshall
ID: 2155
Keresgélés a földeken Ezek az aranyásók ott vannak mindenhol. Azt hallottam a hírekben, hogy több mint 300000 ember érkezett ide. Az újság negyvenkilenceseknek nevezi őket.  Az összes szép fényes aranyunkat össze fogják szedni. Gyorsan, szerezz néhány ásót nekünk és a munkásaimnak. Még biztos maradt valamennyi arany.

Hely:
James Marshall

10 Ásó


5 óra Feltárási jog kimérése

Nem találtál semmi aranyat? Az aranyásók már biztos mindet összeszedték.

60 Tapasztalati pont

A következő kalandot 24 óra alatt kell teljesíteni:
James Marshall
ID: 2156
Keresgélés a vizekben Minden aranyat összeszedtek már a földeken. De talán a folyóágyakban még lehet találni egy keveset.  Van erre egy módszer, a serpenyőzés. Szerezz egy serpenyőt és keress a megfelelő folyóágyakban, mielőtt a negyvenkilencesek kiürítik őket.   (A serpenyőt a kovács állítja elő. Ha nem kovács a mesterséged, akkor nézz körbe a városi piacokon. Ott tudsz venni egyet.)

Hely:
James Marshall

1 Serpenyő


6 óra Folyómeder kiegyenesítése

Ismét semmi arany... Tönkrementem. Ne haragudj, de nem tudok fizetni a munkádért.

80 Tapasztalati pont

A következő kalandot 24 óra alatt kell teljesíteni:
James Marshall
ID: 2157
Szegény James A munkásaim mind elhagyták a fűrészmalmot, hogy aranyat keressenek. Mindegyikük meggazdagodott, míg nekem egy centem se maradt. Ez egy katasztrófa.  Be kell zárnom a fűrészmalmot, ha senki nem hajlandó feldolgozni azt a nagy halom fát, ami megmaradt. Holnap jönnek a végrehajtók és lefoglalják a malmomat.

Hely:
James Marshall

7 óra Fafűrészelés Felfűrészelted a fát, amit a munkások itt hagytak? Nagyon-nagyon köszönöm. Tessék, ezek a kötvények a tieid lehetnek, az aranyért cserébe kaptam őket, amit találtál.  De legalább Kalifornia Állam Törvényhozó Testülete két éves nyugdíjjal látott el 1872-ben, érdemeim elismeréseként, amit ebben a fontos történelmi korban játszottam.

100 Tapasztalati pont
25  KötvényA kalandsor jutalma:
Eredmény