Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
A lap korábbi változatát látod, amilyen Mandarinrece (vitalap | szerkesztései) 2021. január 1., 19:54-kor történt szerkesztése után volt.
Váltás a normál és az ismételhető kalandsor között:
A tartományi orvos · A tartományi orvos (Ismételhető)
A kalandsor azonosítója: ID 180

A tartományi orvos

A kaland elérhető:
2021. január 31. 10:00 - 2021. március 5. 23:59

Kalandosztó a kalandban:

Ikon Waupee indián faluja.png Waupee indián faluja
Indián Rezervátum helye.png


Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Maria
ID: 2888
A doktor Helló kedvesem! Hallottad már a híreket? Nem? Akkor el kell mondjam..lássuk. Ki a legjobb ember? Ki a legszebb férfi? Ki tud a legjobban segíteni másoknak? Gyerünk, tudom, hogy tudod a választ. Nem, nem a seriff, különösen nem John seriff a wiszkisüveggel a kezében. Tudnod kellene! És nem, nem a borbély. Hogy is gondolhattál rá? Menj innen! Vagy hozz nekem valami édeset...

Szint 10
Mentsd meg a kocsmát 2. rész

2 Egy szelet torta Tényleg? TÉNYLEG sajnálod? Ó, ez egy kis sütemény nekem? Nagyon köszönöm. Ó, még egy? Miért? Ó, tudni akarod a választ...nagyon egyszerű. A válasz: DOKTOR!

100 Tapasztalati pont

Maria
ID: 2889
Jön! Ó, ne, ne ne! A segítségedre van szükségem. Most! Ma éjjel jön..tudod, a szép doktor. És nincs mit felvegyek. Kérlek, keress nekem valamit a piacon vagy a boltban. Káprázatosan kell kinézzek, mint egy csillag. Természetesen én csillag vagyok, a legjobb nő a városban. Néhány tárgy amit megvásárolhatsz a kereskedőtől.


1 Zöld indián nyaklánc
1 Szappanopera szoknya
Piacon idegenektől vett tárgyak: 3
Ó, ez nagyon gyönyörű. Köszönöm szépen. Itt van valami neked. Nézd meg a betűket. Ó, majdnem elfelejtettem. Henry keresett téged.

300 Tapasztalati pont
2 Arany levél

Henry
ID: 2890
Henry vacsorája Hála istennek, végre itt vagy! Szükségem van a segítségedre. Fizetek is érte, ígérem. Tudod vagy sem, egy ragyogó orvos jön a városunkba ma éjjel. Kitüntetéssel végzett az egyetemen! A családja gazdag lehet, vagy valami ilyesmi. Meg akarom hívni őt és a családját vacsorára. Mindenki tudja, hogy Henry vacsorái a legjobbak. Szóval hozd el nekem, amire szükségem van. Mennyit kapsz? Nézzük csak...800 $. Rendben? Szuper!


10 Cukor
6 Pulyka
6 T-Bone-Steak
6 Lazac
5 Bab
5 Kukorica
15 Burgonya
Tökéletes időzítés. Köszönöm, haver. Vedd el a pénzt az asztalomról, most nagyon elfoglalt vagyok.

500 Tapasztalati pont
800 $

Sheriff
ID: 2891
Itt van! Hé! El akarsz jönni velem az állomásra? Fel kell vegyem az új doktorunkat. Gyere velem, ha itt maradsz a kocsmában akkor Henry talál neked egy másik munkát. Ezt akarod?


Ezt a kalandot csak 16:00 órától 23:59 óráig zárhatod le.
3 óra Vasútállomás építése
Merre van ez az ember? Nem látok senkit! Talán lekéste a vonatot? Ez a nő? Nem, orvos, a nők nem tanulnak.

500 Tapasztalati pont

Sheriff
ID: 2892
Telegram Azt hiszem küldött egy üzenetet és mi még nem kaptuk meg. Nézzük meg a távíróállomáson! Biztosan történt valami vele. Ó ne! A távíró azt mondta, hogy néhány oszlop kidőlt. Valakinek meg kell javítania. Meg tudod nézni?


Ezt a kalandot csak 16:00 órától 23:59 óráig zárhatod le.
4 óra Telegráfoszlopok állítása
Még semmi. Nincs telegram sem! Azt hiszem, vissza kéne menjünk a vasútállomásra.

500 Tapasztalati pont

Sheriff
ID: 2893
Kérdezd a nőt Megnézted a bal oldalt? Hol van? Talán a kocsmában. Visszamegyek oda. Mit csinálsz? Megőrültél? Henry úgy dönt, hogy visszamegy a városba. Lassan közeledtek egy nőhöz, aki több táskával áll az állomáson. Szépen van felöltözve és mosolyog rád. Nő: Helló! Én vagyok az új doktor. Valakinek fel kellett volna venni engem. Elvisztek a városba? Csodás! Itt voltatok előtte a másik emberrel. Nem egy nőre számítottatok, igaz? Ó, meghívtak vacsorára? Ki? Értem. De előtte egy kicsit piheni akarok. Mi a nevem? Jane vagyok, örvendek.


Hotel ablak megnyitva
Ezt a kalandot csak 16:00 órától 23:59 óráig zárhatod le.
Köszönöm! Megmondhatod a barátodnak, hogy a kocsmában leszek ma éjjel. Fel kell frissüljek egy kicsit, ez egy hosszú út volt.

50 Tapasztalati pont

Henry
ID: 2894
Vacsora a doktorral Szóval jön vagy nem? Azért kérdezem, mert John azt mondta, talán nem is jön. Nem volt senki a vonaton! Tényleg? Hogy lehet, hogy John elkerülte őt? Nem mintha bármi meglepne engem, tudod. Mindent láttam már ezen a prérin. Ó, nézd! Egy csodálatos és gyönyörű nő most lépett be a kocsmámba...ő a doktor felesége? Ő A DOKTOR? Oh.. Henry üdvözli a különleges vendéget és meghívja az asztalához. Segítesz neki felszolgálni az ételeket és leülsz vele vacsorázni. Nincs semmi üdvözlőajándékod az új lakónak. Vagy mégis... A nők szeretik a virágot. Nézd meg, találsz-e párat a bogyók környékén.


Vedd fel ezt:
Fehér rózsák
Nagyon kedves tőled. Hol találtál itt rózsákat?

300 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Bogyószedés Fehér rózsák
El kell fogadnod előtte a Vacsora a doktorral kalandot.
Waupee
ID: 2895
Egy ló az új doktornak Pszt! {PLAYER_NAME}, ki ő? Egy doktor? Lenyűgöző. Egy női doktor! A segítségedre van szükségem. A legjobb barátom, Sullywan, a törzsem tagja azt hiszi, hogy szerelmes bele. Azt kérdezte, mit tehetne neki, hogy boldoggá tegye. Ok, kell neki egy ló. Jó tudni, de hol találok neki lovat? Nem lehet vad. Segíteni akarsz? Remek vagy.


Vedd fel ezt:
Fehér ló
4 óra Lovak befogása
5 óra Lovak betörése
Szeretem ezt a lovat. Nem is kérdezem, hogy sikerült befogni és megszelídíteni egy nap alatt.

700 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2896
Waupee barátjának szüksége van rád Siess! Sullywan beteg. Úgy értem nagyon, nagyon beteg, meg is halhat! Segíts! Nem, nem kérdezem meg a doktort. Ő a barátom és szerelmes belé. Adott neki egy fehér lovat, emlékszel? És most szégyenli megkérdezni. A törzsünkben a férfinak erősnek kell lenni és sose nyavalyoghat. Mit csinálsz? Elfutsz a doktor irodájához és elmondod neki, mi történt. Jane megfogja a táskáját és megkér, hogy vidd el az indián faluba.


Menj el ide: Waupee indián faluja Doktor : Köszönöm. Nagyon rosszul néz ki. A segítségedre lesz szükségem.

300 Tapasztalati pont

Waupee indián faluja
ID: 2897
Orvos szükséges Doktor Jane: Helló ismét, jó, hogy itt vagy. A segítségedre van szükségem. Nagyon beteg és lázas. Nagyon szokatlan! És megkérte a kezem. Biztos a láz miatt. Tudnál hozni nekem pár dolgot?

Hely: Waupee indián faluja

5 Báránygyapjú
4 Szén
2 Lúg
1 Életelixír
Köszönöm! Pihenésre van szüksége. Remélem hamarosan felépül.

500 Tapasztalati pont

Waupee indián faluja
ID: 2898
Másnap Sullywan: Hol vagyok? Milyen jó látni az arcodat és tudni, hogy Waupee nem kérte meg, hogy segítsen. Itt van? Ó ne! Mit tettél? Miért? Természetesen büszke vagyok rá, úgy értem, tetszik, hogy orvos. Mondtam valamit, amíg lázas voltam? Igen...látom az arcodon. Mi volt az? Rossz volt? A szemébe nézel. Sötétebbnek tűnik. Úgy érzed, most váltott át vörösbe. Elmondod neki, hogy amíg lázas volt, számos dolgot mondott. Sullywan: Ok, talán beszélnem kéne vele. Mit tehetek érte? Gondolod, hogy szereti a csokoládét? A kereskedőnek nagyon jó csokoládéja van. Nézd meg, találsz-e valami jót a barátodnak.

Hely: Waupee indián faluja

Vedd fel ezt:
Csokoládé
Sullywan: Köszönöm! Nagyon boldog volt. Te vagy a legjobb barát! Ne mondd el ezt Waupee-nek.

300 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Kereskedelem Csokoládé
El kell fogadnod előtte a Másnap kalandot.
Waupee indián faluja
ID: 2899
A doktor mondani akar valamit Doktor Jane: Köszönöm az elmúlt napok segítségét neked. Ha tudnál még egy dolgot tenni nekem, az nagyon jó lenne. Hamarosan születésnapja lesz és a legjobb ajándékon gondolkodom neki...

Hely: Waupee indián faluja

1 Kígyóolaj
1 Fakazetta
Doktor Jane: Ez fantasztikus. Miért nem nekem jutott ez eszembe? Most már soha nem lesz beteg. Hihetetlen!

400 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2900
Hogyan mondjam el: köszönöm A barátomnak igazán tetszett az ajándék a női doktortól, Jane-től. Személyesen akarta megköszönni, de vissza kellett mennie a városba. Szóval elhoztam én. Tudom, furán hangzik, de szerintem nagyon szereti. Csak nézz a szemébe. Csak rá tud gondolni. Segítenünk kell valahogy. De mit tehetnénk? Menj Jane-hez és kérdezd a titkos meglepetés partyról Sullywan.-nek Jane-nek egy szuper ötlete van. Te és Waupee elviszitek a kocsmába ma délután. Mindenki ott fog várni és akkor, amikor átmész a kocsma ajtaján...


2 Kancsó
5 Bogyók
4 Whiskey
1 Torta
Egy meglepetésparty? Wow, ez lesz a legjobb szülinapi ajándék amit eddig kapott!

150 Tapasztalati pont
300 $

Waupee
ID: 2901
Meglepetés! Nézd csak őket...úgy néznek ki, mintha mindig a legjobb barátok lettek volna! A barátom hozott egy kis ajándékot neki a faluból, de a szobámban hagyta. El tudod hozni? Azon is gondolkodtam, hogy talán te lehetsz a legjobb férfi/nő az esküvőjükön. Nem?


1 Aztékok aranya Hát... talán békén kellene hagyni őket. Biztosan nagyra értékelnék. SZERELMESEK, tudod. Ez a születésnap a legjobb nap az életében. Ó, Jane itt hagyta a táskáját. El tudod vinni és odaadni neki holnap? Meg kell várjam a barátomat és hazavinni a party után. Remélem nem kell sokat várnom. Maria itt lesz Jane-nel reggel.

Orvosi táska

Maria
ID: 2902
A party utáni nap Maria: Szia, örülök, hogy látlak. Nagyon szomorú vagyok, hogy még mindig nincs egy szép, intelligens ember a környéken. Tudom, hogy te nagyon kedves vagy meg minden...de tudod, hogy értem. Egy jövőbeli férjre gondolok. Jane nagyon szerencsés! Talált valakit, aki nagyon jó neki. És itt is van, emlegetett szamár, haha! Doktor Jane: Ó, túl kedves vagy, hozod a régi táskámat. Mit tehetek cserébe? Tudod mit, van egy ötletem. Mit szólnál, ha te lennél az asszisztensem? Itt az új doktor táska, remélem tetszik.


1 Orvosi táska Te és a két legjobb nő barátod jól érzitek magatokat egymás társaságában. Később, mikor hazaérsz, kinyitod a táskát. Nagyon boldog vagy, ez egy nagyszerű hét!

500 Tapasztalati pont
Új bőr doktori táskaA kalandsor jutalma:
Eredmény